-
Kdo hraje Rebecu? *14*
-
-
Hraje ji Claire Holt *3*
-
-
Nevím proč ale před tím jsem hrozně chtěla aby Elena byla s Damonem ale po 4x10 je mi Stefana hrozně moc líto a ted nevím jestli chci aby Elena byla s Damonem a nebo ze Stefanem ale ted jsem skoukla 4x11 a jak tam Stefan a Rebeka byli "spolu" tak zas nevím proč ale jim by to taky slušelo :D :D :D jsem vyřízená nevím co chci :D
-
Ahoj nevíte někdo kde se dá stáhnout 3.serie a 4.serie česky? jestli to vůbec jde... *3* s titulky se mi na to fak dívat nechce *13*
-
-
To si líná?? Já sem taky nejdřiv chtěla všechno česky ale pak sem si stáhla celou 3.sérii v angličtině s titulkama a vůbec mi to nevadilo! Procvičíš se v angličtině ale i ve čtení. *3* *4* Myslim si že za pokus se kouknout na to anglicky s titulkama to stojí! Pokud tedy miluješ Upíří deníky tak jako já!!! *14*
-
ne dabing není, ale jestli se ti na to dívat s titulky nechce tak se na to nedívej! Kdyby se ti to líbilo tak se na to koukáš za každou cenu i bez titulků *7* Jo a není to v původním znění lepší? *14*
-
3. a 4. série není nadabovaná, takže zatím nikde. Podle mně je to ale stejně lepší v originále. ;)
Už se těším na další díl a na 5.sérii :)
Jsou tam skvělý herci, jen doufám že už nikdo z nich neumře..Celkem mně zamrzelo, když scénáristi nechali umřít Jeremyho. :(
Jinak je to skvělý seriál!! *14* -
Česky to nejde..:(
-
-
Jsou 3 4 i 5 serie česky nebo jenom anglicky
-
-
Česky jsou dvě, ale měli by dávat, poté co na nově cinema skončí druhá, další takže budou 4 :)
-
-
upíří deníky nedávají vubec žádný smyl je to kopie stmívání není vubec nic napáínavý vše je absolutně nudný
-
-
boze mišo copak to tady člověk musí říkat každemu zvlášť? a jak nedávají smysl!? a pokud ti tohle přijde nudný tak co teda stmívání? mám twilight rada ale tohle je taknvy vic napinavejsi a stmivani zas spis romantika
-
jak můžou být upíří deníky kopie stmívání? to asi ne.. zaprvé: krom toho, že upír miluje človeka tam není nic stejného a to ještě Elena nechce být upír, za druhé: knižní předloha byla dříve takže to kopie určitě není a za třetí: víš vůbec o čem jsou upíří deníky? většina dílů končí v tom nejlepším, nevíš co bude dál a nedokážeš si představit, že někdy musí vzniknout poslední díl.. ve stmívání je taky napětí a čekáš co se stane dál, ale krom 1. části rozbřesku všechny díly končí.. jak bych to řekla.. prostě končí. mám ráda oboje, ale TVD je pro mě lepší:)
-
-
no... co k tomu dodat... jednoduše řečeno... TWILIGHT je a bude... lepší *1* *6* *16*
-
-
Tak to asi těžko;D twilight není ani z poloviny dobré jako TVD:)) dejte do Twilightu Bambiho a je to pohádka jako vysita;))) ...TVD je skutečnějsi, krvavejsi a prostě lepší;) a taky ma mnohem lepší obsazení....hlavně mužské <333
-
-
Ahoj, nevíte, kterou sérii teďkom vysílají na CW. Naposledy jsem viděla 4. sérii 4. díl. Děkuji za odpovědi
-
-
Tý jo ani nevím, že se to dá někde sledovat... CW je co prosimti? *1*
-
Dnes okolo jedne rano davali 5 dil 4.serie dalsi serie jeste neni *15* *3*
-
-
Ahoj, děkuji. Sledovala jsem *4* *4*
-
-
Nazdar. Na ulož.to jsem našla taky jen do S04E04. Na CW to vůbec nesleduji :)
-
-
vampire-diaries.cz
ahoj nevite nekdo kdy zase otevrou stranku www.vampire-diaries.cz *3*
diky za odpoved *4* *4* -
-
Re: vampire-diaries.cz
http://vampire-diaries.filmografie. cz/
tady to máš napsaný..neni přesný datum...tak uvidíme kdy to zas otevrou..snad brzo... -
-
Re: Re: vampire-diaries.cz
diky moc *4* *4* -
-
Re: Re: Re: vampire-diaries.cz
Ta stránka se úplně zruší.;) *10* -
-
Re: Re: Re: Re: vampire-diaries.cz
To nevíš??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vampire-diaries.cz
nezruší :)
-
-
-
-
-
-
Nevíte někdo kdy bude 5 serie ke stažení na ulož to předem díky za odpověď :)))
-
-
V USA bude premiéra 4. 10 a ze svých zkušeností vím, že na ulozto.cz to bude nejpozději do dvou dnů. Takže buď hned 5. nebo 6. října. Alespoň to tak bylo se třetí a čtvrtou řadou tak doufejme *3*
Také už odpočítávám dny *4* -
5 serie ještě není...V USA bude za 43 dni....u nas za 44 :)
-
-
10 díl
Už ste někdo viděl 10 díl? Já sem se právě dodívala a je zatím nejlepší ze všech *14* Jen co mě trochu překvapilo nemile že dálší díl má být až 14 ledna *5* -
-
Re: 10 díl
viděli :)) 10.díl je úplně luxusní , ale s tím koncem to teda uuuplne po*rali....jako fakt , kdo má čekat přes měsíc na další??!!! -
Re: 10 díl
10. díl byl naprosto luxusní, ale s tím čekáním mě též pěkně naštvali, kdo to má jako vydržet a ještě to skončilo tak pitomě *16* *8* -
-
Re: Re: 10 díl
Že? upe moje reč :-D ale upe se tesim na jedenacty dil
-
-