Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barunqa111

film nebo serial

muzu se zaptat eexistuje film TVD nebo jenom serial ???ja enznam ani jedno ja cetla jenomm knizky
    • anettka-upirrka

Re: film nebo serial

Nn...existuje jenom seriál zatím jen 1.řada seriálu....A v září vyjde 2.řada..:)..1.řadu seriálu můžeš stáhnout na uloz.to a nebo ji zkouknout někde na netu.. *3*
  • Chci se zeptat kde se dá na internetu sledovat 4 série zdarma ..:/ a hlavně cz dabing
    • Koukej přes zkounito *3*
  • 4x01 Elena bude upírem jak jsme všichni předpokládali. Bonnie vráti Klause do jeho těla takže tayler bude žít. Bonnie si zahravá a až moc s černou magii a celkově s celou magii bude varovana svou babičkou neuposlechne (tím že vrátila Klausovi tělo) a trest ktery měla mít Bonnue měla její babička a ani nevím cco to bylo ale muselo to bolet =D jsem hrozně zvědavá na 4x02 pač Elena si stále vybíra Stefana a já chci aby si vybrala Damona! *14*
    • demisalvatore
      Prosím, nepiše tady SPOILERY. Někdo se třeba začal dívat až teď a dozví se co se stane v e 4 serii, když ještě neskoukl tu první. A to si přiznejme skazí celý seriál. Takže když už nás chceš informovat, tak před to napiš, že je to spoiler, nebo to raději nepiš vubec! :D
  • New Trailer - The Year of The Kat

Ahojky tady je nejnovější trailer k 2.řadě (já u něj málem omdlela *1* ) Tady :
    http://www.youtube.com/watch?v=FMcbkwXOb_Q

*14* Get ready for the year of the Kat ... kdyžtak ta písnička co tam hraje se jmenuje The Pretty Reckless- Make me wanna die ..Kdo ujíždí na VD jako já tak vám doporučuju shlídnout tenhle trailer *3* *1* *14*
    • Re: New Trailer - The Year of The Kat

no heej to vypadá že to bude sranda...xD *1*
      • anettka-upirrka

Re: Re: New Trailer - The Year of The Kat

Já už se nemůžu dočkat..! *14*
        • Re: Re: Re: New Trailer - The Year of The Kat

Tak to sme dvě *3* achjoo 9.9...tak dlouho *9* aspon ze tu jsou ty trailery ktery aspon trosku zmensi tu nedockavost *14* *3* *1*
          • Re: Re: Re: Re: New Trailer - The Year of The Kat

mě naopak trailery zvětší nedočkavost... :-) *15*
  • Renca-Elena si nakonec vybere Stefana,ale pak se Elena stane upírkou,takže bude uplně jiná ve 4.sérii,si myslim. *5*
    • monicasalvatore
      Super knížky, sice nevím kolik je dílů ale jsou super *1* . Mám ale raději seriál i když to má trochu jiný děj. *1*
    • To znamená, že Stefan bude zase normální a vrátí se k Eleně?
  • četla jsem že upíří deníky budou dávat od 24.září ale úplně od začátku na nona cinema
  • knížka

Tak jsem se konečně překonala a vrhla sem do první knížky... a nemohla sem uvěřit jak moc je to jiný... *7* ale musim říct, že seriál mi připadá lepší :) co vám?
    • Re: knížka

Mně taky..ja nevim proč ale taky se mi víc líbí serial...a v tech knížkách je fakt dost odlišností jako například BLOND Elena *3*
      • Re: Re: knížka

Já bych řekla, že v seriálu je mnohem lepší děj... je to víc napínavější.... prostě lepší.... ale stejně si koupim i 2. díl.. :D
        • Re: Re: Re: knížka

taky si myslim ze je to napinavejsi ale tak je to serial nejak ty divaky musej nalakat na dalsi dily *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: knížka

nebo taky dobrý jak tam jakože Katherine a tatík Salvatore hrajou tu hru a vzadu jaký autobus... *1*
  • ahoj můžu se zeptat nevíte kde se dá stýhnout 1 řada ten 13 díl v ČJ ja to nikde nenašla jenom SK
    • zkus uložto
  • Ahoja heyka nevíte už je někde ta 3 řada??
    • your-darling
      ta ještě nikde není... je zatím jenom 1. díl

http://www.ulozto.cz/10293626/the-vampire-diaries-3x01-the-birthday-cz-titulky-avi?utm_source=search&utm_campaign=0&utm_medium=all

pěkný pokoukání, protože je to fakt mazec... "chudák" Stefan... *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit