Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako opravdu?! Elijáš!!!!??? Salvatoooore?!!!!! A další....ten dabing je strasnej.!!!! Kdyz jsem viděla první dil tak jsem byla ještě v pohodě ale u těch ostatních mi tikalo oko. Nikdy jsem něvěřila, že by se mi TVD mohlo zhnusit. Zhnusilo s ceskym dabingem. Miluju TVD ale tohle nova přehnala!
    • demisalvatore
      Souhlasím, já viděla z toho dabingu asi pět minut a pak jsem to se smíchem vypla. HNUS..ale tak co se dá dělat ;)
  • veverka14
    to nwm a v jakem dile ma umrit?
  • anettka-upirrka

3

Du číst 3 knížku snad bude taky tak úžasná jako 1 a 2..:) *14*
  • anettka-upirrka

Nejúžasnější..!♥♥

Tak a 3 knížka mě opět nezklamala..!!..Je prostě úžasná..!..♥♥..Normálně se mi až chtělo brečet pří konci jak Elena umřela....jak brečel i Stefan..!! *9* ..Táák smutný to bylo..!!..Těším na 4..a další díli už aby vyšli..!!:).
    • moppsik

Re: Nejúžasnější..!♥♥

Coozee?? xD Elena umre?? *9*
      • anettka-upirrka

Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥

Na konci 3 knížky jo..ale pak myslim že ve 4 už bude zase žít já nevim 4 jsem ještě nečetla..;)
    • Re: Nejúžasnější..!♥♥

co prosim? :/ nemůžeš to tady takhle říkat... :D jen si to nech pro sebe... :) někdo tam totiž ještě ani nedošel.. :)
      • anettka-upirrka

Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥

Tak to promiň ..:)..Jenže ono se to nedá nechat pro sebe když je to tak skvělý..:D..A o pár článku níž to tam už stejnak bylo napsaný..;)
        • barunqa111

Re: Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥

ja sem u toho brecela tky a uz si cetla 4, ta dobre skonci
          • anettka-upirrka

Re: Re: Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥

Jj..4 jsem dočetla včera..!...A je prostě úžasná..!!♥♥...Těšim se až vyjde ten 5 a 6 díl.!.. *14*
  • anettka-upirrka

Kolik..?

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte kolik let je Damonovi v seriálu..??..Vím že Stefanovi je tam 17...Předem dík za odpověď..:)..
  • mam dotaz není to stejný jako Stmívání nebo toto bylo dřív?napište *1* *1*
    • demisalvatore
      opravdu ti na to musím odpovídat?:D Ne není to stejné a ano, tohle bylo dřív:D
  • strašné

viděli jste už upoutávku na druhou sérii seriálu? ja jsem skoro odpadla! Katherine přijde do města a bude hrát za Elenu ... strašné! nevíte kdy vijde druhá série? díky *14*
    • moppsik

Re: strašné

Tady se dozvis uplne vsechno a i cas kdy vyjde prvni dil druhe serie =) *3*
      • moppsik

Re: Re: strašné

http://www.vampire-diaries.cz/
  • ja nwm ale me se ty upíří deníky nelíbí podle je to nuda já jsem třeba u toho usnula *7* DĚJ JE NA NIC A NUDNÝ A SPÍŠ OPIČARNÁ A POKUS O PARODY TWILIGHT SAGY TAKY ŽE V TWILIGHT SAGA JSOU MNOHEM HEZČÍ HERCI
    • tak nevím jestli se ti líbí kluci co v životě neviděli slunko, jediný kluk co je hezký z TWILIGHT je JACKOB. A upíři deníky pokud sis nevšimla tak je to uplně jiný příběh. *6* ale to by si se musela dívat a ne chrapat u televize
    • L.a.s.k.a
      Chápu je to tvůj názor..Ale Twilight sága nedává vůbec žádnej děj,přiznal to i Edward/Robert Pattinson... V Upířích denikách jsou aspoň sexy herci a ne bíli,jak sněhuláci a studeníí:)..Opičárna to není ani náhodou... ,kdyby to byla opičárna,tak bych u toho usla..V upířích deníkách to je hezky sehrané a dokonce jsem se do toho i vžila.Klidně se i u toho rozbrečím...p.s - je to tvůj názor a já jsem jenom řekla ten svůj!! *3* :O
    • a tak jak myslíš.. ale s Twilight má VD(UD) akorát stejný téma upíry ale to je tak všechno a evidentně jsi parodii na Twilight neviděla protože pak bys tady něco takovídleho vůbec nepsala:) a k těm hercům no ve twilight máš sice Roberta a Taylora ale ve VG je Ian Somerhalder, Paul Wesley, Joseph Morgan,Steven R. McQueen, Zach Roerig,.....atd,atd....... byla bych tady ještě dva dny kdybych měla vypsat všechny ty hezký herce :D takže bych tady Twilight a VG moc nesrovnávala *3*
  • mousicka
    Holky prosím vás mám několik otázek... začala jsem sledovat 3sérii na zkouknito, ale pořád nevím, jestli Elena bude se Stefanem nakonec? nebo zvolí Damona? nedivila bych se a bych i ráda ....
    • co třeba zkusit koukat? ^^
    • Ve 3 sérii to ani není..ale četla jsem a asi je větší možnost,že si vybere Damona :)To se přesně dozvíme až ve 4 sérii:)
      • nechtěl jsem spoilerovat ale někdy ke konci 3 serie říká frázi typu " promin ale já miluju stefana " :)
  • *_*

Sice se tomu kdo to nahrával klepala ruka víc než mě a kvalita taky není nic moc, ale potěší to asi příznivce Iana ...: http://www.youtube.com/watch?featur e=iv&v=OJ5BUPTyH_Y&annotation_id=an notation_165191 *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit