-
Jsou tak boží Josef a ty herci ty sou super
-
To Josef sem nechtěla napsat mělo tam byt jen jo
-
popiči seríal :))
-
song
Ahoj chtěla jsem se zetpat jestlinevíte jak jse jmenuje pisnička na konci 1.dílu z 1.série . . . muj mozek nenii schopnej si vzpomenout *7* ... please -
Lenka
Ahoj všem... určitě nejsem jediná, kdo se ptá, ale zkoušela sem to tady najít a nějak se mi to nepovedlo.... Nevíte jestli bude a nebo kdy bude 2. serie? -
Tak jsem konečně propadla deníkům i já. Jde někde dabované díly stáhnout, nebo to ted běží premiérově na nově a musím čekat?
-
-
Na uloz.to si to můžeš stáhnout i s českým dabingem *4*
-
Musím tě zklamat... Právě to běží na nově, ale já jsem si je stahovala s českýma titulkama... na Uloz.to...
-
-
Na tomto blogu- http://upiri-deniky-serial.blog.cz/ jsou odkazy na stáhnutí všech odvysílaných dabovaných dílů TVD pokud máš zájem *4*
-
-
-
Chci zeptat to ta třetí série končí 15.dílem nebo to ještě pokračuje?
-
-
Ještě to pokračuje;D
-
-
Před 1 rokem jsem o TVD mluvila ve škole. Všichni říkali, že je to hrozný, že se na to nikdy nebudou koukat a že jsem blbá, že mě to baví. Když to začali dávat na nově s tim debilnim dabingem tak se s toho může každej ze třídy zbláznit.
-
Proč je 7.díl až za dva týdny? *9*
-
prosím prosím prosím
prosssiiim... vyšla 2. série seriálu? skončilo se to strašně! ráda bych si stáhla i 2. sérii neboť 1. už mám . pls ...vyšla už? -
-
Re: prosím prosím prosím
Ahoj.ještě nevyšla a když se podíváš o pár přízpěvků níž tak ta, jsem psala stránku na které najdeš kdy vychází a myslím že jsem psala i přímo do přízpěvku datum..:).. *4* -
-
Re: Re: prosím prosím prosím
díky :**** -
-
Re: Re: Re: prosím prosím prosím
Nemáš zač.. *3*
-
-
-