Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdo sem ještě nedal ,kdo hraje Olivii(Liv) a Luka
  • xkostex

Damon

nejlepsi je Damon ja tak krasnej *14* *14*
    • Re: Damon

Já ho taky žeru *14* *4* *14*
  • Kde se můžu podívat na 10 díl 3 řady v lednu ? moc prosím vím že by tady měl být někdy 7-8. ledna ale nevím kde se na něj podívat *8*
    • zkus zkouknito.cz
    • Jéj, zajdi na zkouknito.cz tam mají vždy všechny díly a je tohned ten den večer co to vyjde v Americe a máě to i s titulkami, nebo si to stáhni na uloz.to :D
  • katusa

Lepší než Stmívání

VD je skvělí seriál! Postavy a příběh je podle mě mnohem lepší než sága Stmívání.
    Ten seriál má takový dobrý temný nádech, který miluju *14* .
  • Mam mensi problem najela jsem na Zkouknito,nasla jsem si aji 3 serii ale pise mi to tam ze to video je nedostupny...Co delam spatne?Proím pomozte mi ja si chci zkouknout 3 serii a potom aji 4.Dekuji moc *14* *4*
    • Ahoj nzkouknito.cz občas blbne.. Musíš tu stránku několikrát dát obnovit. Jednou jsem musela dát stránku aktulizovat asi 20x a až pak se mě to rozjelo:D
  • fantomka

Hlavně né Stmívání

Doufám, že to není stejná blbost jako Stmívání!! Filmy o upírech mám ráda, ale ne přeslazenej děj a nagelovany upíry bez zubů!! *16* *13*
    • n-abby-sciu

Re: Hlavně né Stmívání

Jako Twilight to určitě není, možná krom prvků - upír + středoškolačka - ale jinak nic. Je to mnohem lepší, dokonce i lidé, které znám a byli Twilight-maniaci mají VD mnohem raději... ale každý může mít svůj vlastní obrázek jestli je to lepší nebo ne. *3* A zubů, krve, vražd apod. se každopádně dočkáš. *1*
      • Re: Re: Hlavně né Stmívání

too maas pravdu taky se mi to libi mnoheeem viic nez smivanii a to sme do stmivani byla prastena :-D:-D
  • rapidash
    http://www.ulozto.cz/10362789/the-vampire-diaries-3x02-the-hybrid-cz-titulky-by-nezka-avi
  • Koho máte raději tým Stefan nebo tým Damon..? :P
  • lucy36

Stmívání

Náhodou Stmívání je super stejně jako Upíří Deníky *14*
  • adusqacek

I lowe The Vampire Diaries!!!

Je to ten nejlepší seriál, který jsem kdy viděla. Damon je nej a Ian ho skvěle hraje. Nevíte někdo jestli v té druhé řadě začne Elena chodit s Damonem? Myslím, že by se k ní hodil víc než Stefan *14*
    • xcornelia14

Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Pravděpodobně by se mělo něco mezi nimi objevit, ale až Stefan zjistí(podle mě mu to Jenna vyklopí či Damon) že se Damon líbal s ''Elenou'' bude po legraci *3*
    • Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

já teda nwm jestli s nim bude chodit,ale kámoška je z ruska,tak se k ní ten seriál dostal dřív a řikala mi,že na jednom videu kde se líbá s Damonem to neni ona,ale její dvojře Katrine.nechci tě zklamat,ale chodit s nim asi nebude... *9*
      • n-abby-sciu

Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Abych to uvedla na pravou míru... ať už je z Ruska či Somálska, pokud člověk umí stahovat z netu, je jedno, kde právě bydlí. Za další, kdo viděl poslední díl, tak je jasné, že se tam objevila Kath. A to, jestli bude Elena a Damon spolu, zatím nikdo neví. Nejsme jasnovidci. Dokud nevýjde oficiální synopse, nebo víc informací ohledně 2. série, jsou to všechno jen fanouškovské domněnky.
        • valdik

Re: Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

samozřejmě že to vbyla katherine..=D pochybuju že by elena tak dokonale usekla střýčkovy prsty a pak ho zabila..%Dale jinak myslim ze elena s damonem nebude.. podle knižek stoprocentně ne..=P
          • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Ono samotné Johnovo - "Katherine?", její "přeměna" obličeje a "Hello John. Good Bye John." je dost podstatné, takže příspěvky typu Katherine nebo Elena? jsou pro mě naprostou stupiditou lidí... *3* Navíc zapomínáš na návratovou trilogii - The Return, kde se bude především řešit otázka - Stefan či Damon? V seriálu by se mělo mezi Damonem a Elenou něco dít, ale jen takový románek - nevím to jistě, Paul to naznačil v jednom rozhovoru.
      • adusqacek

Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Já si to myslela, ale i tak v to doufám :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit