Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TVD v televizi

sorry * nevíte
    • your-darling

Re: TVD v televizi

říkají, že na nově to budou dávat už od října minulej rok, ale pořád nic...už by se mohli vymáčknout..:-)
  • http://www.facebook.com/vampire.damonandklaus
    prosim sdílejte a dejte lajk na tuto stránku jeslti máte rádi deníky..Děkuji ♥
  • nessy02
    Lidi prosím vás...chci si koupit knížky a docela by mě zajímlo ty knížky obsahujou všechny 2 série (zfilmované) + 3. která se teď natáčí??
    • seriál vůbec není podle knížek, je jimi jen inspirovaný...... tak třeba Elelna ma mladší sestru, je blondýna, caroline je její největší nepřítel, ale její nej kamošky jsou meredith a bonie, stefan se nevrací do rodného města, ale odstěhoval se tam náhodou do malého penzionku atd....... ale pokud mlžu doporučit, kup si stefanovy deníky...... je to o stefanově proměně a životě atd a je to podle seriálu
  • Další díly ke stažení

Ahojí všichni, jen by mě zajímalo jestli ty další díly budou ke stažení zase v pátek v noci nebo jestli jsou někdy jindy?? *7* Jo a já mám radši Stefana, Damon je sice k nakousnutí, ale Stefan je o moc hodnější. *3*
    • n-abby-sciu

Re: Další díly ke stažení

Stahovat si je můžeš vždy v pátek po půlnoci, žádné změny nejsou, to by muselo CW změnit vysílací den nebo čas.
    • Re: Další díly ke stažení

ahojky,tak já se taky připojuji.. sice je to občas krvák, ale já to zbožnuji.. Teď se mi stahuje 15 díl a už se těším až ho skouknu.. já chci další a další! nevíte, kde bych mohla stáhnout knížky??? *15*
  • tea301

TVD

TVD je můj život *14* MILUJU!! *14* dívám se na první i druhou sérii pořád dokola, když je čas :D a dívám se na to co mi uniklo a jednu věc nechápu a nejde mi do hlavy... pamatujete na první sérii díl 14 ?? Damon, Stefan,Elena, Bonnie a její babička jdou otevřít hrobku pod kostelem, aby z ní dostali Katherine, která tam stejně není! Babička Bonnie otevře vchod ale upíři nesmí vyjít ven a tak vchod potom otevře, aby z něj dostala Damona a Stefana a řekne, že ty dveře dlouho neudrží otevřené at si pospíší ... ALE .. Na konci tohoto dílu, se jednomu upírovi podaří ty dveře otevřít a vyjde ven a potom vyjdou všichni!! ??? ( JAK TO??)ale proč to říkám: druhá série díl 7 ... všichni se chystají zabít Katherine a Damon ji na konci dílu zavře dolů do té hrobky ...ALE... Katherine nemůže vyjít ven, protože je ta hrobka zavřená kouzlem... ????? tak jak to, že tam ti upíři mohli a ona NE?? *15* uniklo mi něco nebo... ??? fakt nevím *15*
    • protože Damon tam rozlil tu krev a oni obživli *3* ,jo ta hrobka je zavřená kouzlem,protože to kouzlo tam bylo hozeno až oni vyšli *4*
  • lucinka9494

prosba

víte prosím někdo kdy budou deníky dávat televizi????
    • n-abby-sciu

Re: prosba

Ještě se neví, kdy bude Nova VD vysílat.
  • ♥♥♥

ááá upa to miluju ♥♥ hlavně damoon <3 jestli taky milujete TVD tak se zajděte kouknout na můj blog s-miley-cyrus-love.blog.cz a prosím zanechte koment *3* áá jak já to miluuju *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • your-darling

cože?!

ten 20. díl?? Co to jako bylo za konec...
    já se nedočkám dalšího dílu...a je to zrovna tak napínavý...Stalo se tam všechno co se stát nemělo...WOW tak to bude ještě hustý... *9* *9* *9* *9*
    • Re: cože?!

Damon nesmí umřít :(( to by pak TVD přišlo o nejlepší postavu :((
  • chci se zeptat jestli je natočená i 4 řada?:)) zatím jsem našla jenom 3řadu ://
    • hele ctvrta rada bude bohuzel az v září..
  • Lepší než Twilight. Nejlepší tam je to že se to vždycky nějak zamotá a postupně se to rozmotává .Jo a chtěla bych aby si nakonec Elena vybrala Damona!!!!!!!!
    • Souhlasím. Taky bych chtěla, aby si Elena vybrala Damona. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit