Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotaz

Ahojda!! Možná trošku blbej dotaz, ale trošku mě mate, že film(seriál) je odlišnej (a to dost) od knížky. Proto bych chtěla vědět, kolik dílů je v jedný sérii. Zatim mám staženou první(22 dílů). Je to vše, nebo jich je v této sérii víc? Jo a kolik sérií je zatim natočeno?
    Jo a nevíte, kdy má vyjít knížka 7.? *7*
    • Re: Dotaz

Achojky. Tak první série tohoto seriálu má opravdu 22. dílů, takže to máš všechny. Teď se v Americe vysílání druhá série, která bude také mít 22. dílů. Momentálně je ale pauza a díl 2x17 se bude vysílat až dne 7. dubna. Jinak o tom, zda bude další série (a já si myslím, že určitě bude) se má prý rozhodnout až někdy v květnu či červnu.
      S knížkou bohužel netuším. Já je nečtu, jelikož mi přijdou hodně, ale hodně trapný. Přečetla jsem ty první čtyři a další jsem si nekupovala, protože když jsem si četla pár prvních stránek z té páté knihy, dostala jsem strašný záchvat smíchu, jak mi to přišlo trapný *15* To seriál je oproti tomu fakt dobrej a ten teda hltám jedním dechem *3* Takže jsem fakt ráda, že se seriál dost odlišuje od knížek *3*
      • rapidash

Re: Re: Dotaz

Lidičky, pošlete miprosím někdo adresu na stáhnutí 2x1 a 2x2, nejde mi to stáhnout. Dík moc *9*
        • Re: Re: Re: Dotaz

Thole je jednička http://www.ulozto.cz/7367119/the-vampire-diaries-2x01-avi
          Tohle je dvojka http://www.ulozto.cz/5881198/the-vampire-diaries-2x02-brave-new-world-cz-titulky-by-innos-avi
          já jsem stahovala přesně tohle a v pohodě. Snad to bude ok.
      • Re: Re: Dotaz

V první řadě díky za odpověď:-) Co se týče knížek - u mě to začalo Stmíváním a pak jsem se dověděla o deníkách. No a jelikož mi manžel pořád chce něčím dělat radost *4* , tak mi vždycky dotáhne domů něco takovýho. Od pětky už mi to taky připadá trošku uhozený *1* . Ale natočený to hltám jedním dechem stejně jako ty *1* .
        • your-darling

Re: Re: Re: Dotaz

wow..tak to jsem na tom stejně...já začala taky Stmíváním a tvrdila sem, že na VD se ani nepodívám..a ted sem jeden velkej závislák..:-)) *15* *15*
  • Ahoj, chci se jen zeptat kdy by měla být 4 série?
    • Ahojky:) 4.série bude v Americe 10.10. a u nás 12.10. ;)
    • Jisabella
      11.října je premiera v USA :)
  • Ahoj všichni moc se omlouvám za reklamu ale máme s kámoškou blog o TVD a třeba by vás to bavilo tak se prosím koukněte ještě jednou se omlouvám a kdyžtak se na vás těšíme :)http://rpg-mysticfalls.blog.cz/1110/prihlaska
  • I am new

Takže AHOJ ! já jsem tu nová, ale miluju upíří deníky , jsem z nich poslední dobou úplně nějak vedle *3* *14* *14* *4* *1*
  • lidush

The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan

Ahoj lidi...dneska jsem docetla 3 dil a rozecetla 4....ja jsem u tretiho brecela...a vsech 14 dilu sem videla uz pred 2 tydny...je to dost odlisny...ale me se libi oboje...ale nechapu co vsichni mate s tim Damonem...nerikam ze se mi nelibi...tky me strasne pritahuje,ale radsi mam Stefana....nwm no... *14* *1* *4*
    • Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan

Taky mám radši Stefana *14* *1*
      • dra

Re: Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan

jj souhlasim stefan je k nakousnutí *14* *14*
    • Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan

Damon je úžasnej *14* Strašně mě přitahuje a Stefan taky.... *14* Nevím oni jsou tak nastejno *1*
  • marci132

co se stane nebo stalo.

ahoj já bych se chtěla zeptat jestli je pravda to co vidim na youtube že se tam ta Elena a Damon líbají *16* je to pravda nebo jen montáž ?? Sice já knížky tentokrát nečtu spíš se kouknu na seriál ale chci se zeptat jestli teda bude někdy chodit stim Damonem jestli bude hodný a jestli to dopadne jako ve Stmívání že se taky promění v upíra *4* potřebuju to vedět jen proto abych veděla jestli to má dobrý konec *3* protože jinak se na to nedívám *3* *4* *3* Dyžtak prosím napiště spíš na Marci132@seznam.cz tak se koukám častěji než jsem díky za odpověď *14*
  • Je i 2. řada?

Ahoj jsem jaksi nová v denících :D Ale i tak mě to naprosto chytlo a chtěla jsem se jen zeptat... Je nebo bude 2. řada seriálu? nevíte někdo?:D
    • Re: Je i 2. řada?

Druha rada bude mit premieru v americe ted v zari *4*
    • Re: Je i 2. řada?

ano bude :) zatial sa caka na 25. marec, kedy bude na nete 15. cast :) alebo aj na nemeckom kanaly, ak mas satelit :)
    • dra

Re: Je i 2. řada?

jj druhá řada by měla být
  • Kravina

To je ta největší kravina na světě vůbec to není podle knížky Elena by měla být blond chybí tam jedna její kámoška a damon se ve ''filmu'' chová uplně normálně Prostě je to kravina radši si přečťete knížku je to daleko lepší
  • demisalvatore
    Jak to tady vydím tak jsou tu samý Deleňáci.:D Já byla taky Delena, do konce druhé serie. Během třetí jsem si uvědomila, že si Elena (a vlastně žádná ženská) Damona nezaslouží!:3 On se pro ni tolik snažil, ale prostě je to upír. (Snad to El konečně teď když vzhledem k okolnostem pochopí.) On je prostě tak DOKONALEEEJ, že si ho nezaslouží!:D Ale jinak to NINĚ A IANOVY Přeju <3333 Strašně jim to spolu sluší!! NIAN:3 takže teď jsem TEAM DAMON AND TEAM SALVATORE:33
  • 2x17

Čauky.. Nevíte někdo, kdy bude ke stažení 2x17 s titulkama? Měli prý dneska dávat premiéru, tak jak dlouho asi potrvá, než k tomu budou titulky..:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit