Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domiczeq

23.března

Ahojki jsme tu novaaa ale TVD jsme si uplne zamilovala pste uzasny serial ale mam spatnou zpravu nevim jestli vy uz jste o ni slyseli ale cely serial si dava po 14 dile pauzu co to znamena???Ostatní díly budou odvisílané až 23.března takže jako me nastvali dost kdo to ma vydrzet?? *16* *16* *16* *16*
  • your-darling

další dílek..:-)

ahojte...slyšela sem, že další díl bude až někdy za dýl...je to pravda, protože já se strašně těšim...:-DD
    • vrtulka

Re: další dílek..:-)

bohužel, je to tak, další díl se odvysílá myslím až 7. dubna *9*
  • eliza003

Elise*

14. díl byl SKVĚLÍ! Jen mi nezbylo nic jiného než litovat Damona a Bonnie! :(
    A štve mě že další díly až 23.března?! To se do tý doby zblázním!! :D
  • Miluju tenhle serial je bozi a taky musim rict ze je Damon sexi.
  • na stránce Demi Lovato jsem se dočetla že taky hrála v upířích denících jestli to někdo ví koho...tak ať mi to napíše díky ;)
  • Vampire-Talita
    Doufám,že 3.a 4.série bude česky na Nova cinema,ale 5 serie je jenom s
    titulkama a to navíc jenom pár dílů. *3*
  • your-darling
    jde vám desátý díl stáhnout na ulozto??
    • rapidash
      jojo jde
      http://www.ulozto.cz/xGRvwxs/the-vampire-diaries-3x10-the-new-deal-sk-titulky-avi
  • ddaaddaa

WOW

Ten seriál mě uplne dostal. Sem z neho vedle. Ale vabec se to nepodoba knizce. Pride mi ze si filmari pujcili NEKTERY jmena a a to je tak vsechno, ale i tak je to Best. Myslim ze se mi ale vic libi serial nez kniha *1* *1* *1* A uz se mega tesim na dalsi dily.
    • Re: WOW

Taky se mi v tomhle případě líbí víc ten seriál než kniha ! *4*
  • Ahoj přidáte sem někdo jak se jmenuje herec co hraje Kai(e)
    Díky
    • Chris Wood :) *3*
  • summertime

super

je to uchvatny ja to cetla a sleduju kazdy dil tesim se na dalsi byla bych rada kdyby někdy prijeli k nam nebo do sousednich statu moc rada bych je viděla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit