-
new díl
jůů..ted sem dokoukala ten 15. díl a je to fakt bomba..ještě na to juknu s titulkama, ale i bez nich..ten konec byl nej...jak Damon čuměl..:-DDDDDDDDDD no coment..:-) *14* *14* -
STEFAN,STEFAN,STEFAN,STEFAN ,STEFAN... Elena si nejspiš vybere Stefana protože on je ten kdo je sexy,mily,roztomily,chápavy...Damon si jenom užije a odkopne damon Blééééééééé
-
-
Myslím, že Damon pro ni udělal stokrát víc než Stefan. I když to nebyly zrovna příjemné rozhodnutí, vždy to bylo za účelem aby přežila a na ztráty se neohlížel. Spíš bych řekla, že si Elena nezaslouží ho. To ona akorát přelétává z jedné strany na druhou, vymlouvá se jednou a tou samou větou "I don't know what I feel.", mění se ji názory jak když má holka krámy a néváží si ho. V druhé serii jasně řekla, že ho nenávidí, že ji stratil na dobro a že pro ni to bude vždycky Stefan. I když má být 5 serie celá o Deleně..byla bych raději kdyby nebyla ani s jedním. Nezasouží si ani jednoho. Jsem #Defan a vždy jsem byla!:)Nejlepší by bylo kdyby spolu odešli za západu slunce jako bratři i ji tam nechali. Jo to si můžu nechat jenom zdát:D
-
Přesně stefanice moje holka *2* Stefan je... <3 já ho prostě žerůůůůů *14*
-
Neberu ti tvůj názor,ale myslím že Damon Elenu skutečně miluje a že jí nemá jen na to aby si užil a odkopl ji.Jestli sis toho nevšimla,dost se Damon změnil a už to není takovej hajzlík jako dřív.že by opravdové city a láska k Eleně z něj udělali lepšího člověka-vlastně v jeho případě upíra? *4* *3* Upřímně on i když byl Damon hajzlík tak se mi taky líbil,ale teď má u mě ještě větší sympatie *3* Můj názor
-
-
Tak jsem zkoukla zatím první sérii Upířích deníků a není to špatný. Twilight se mi líbí o hodně víc, ale i tohle má něco do sebe. Vzhledem k datumu natáčení trochu kopírovali Twilight. Např: Scéna v posteli ze které vYletí naprosto totožně jako Edvard. A jiné podobnosti ( hodný zamilovaný upír do člověka)atd. Líbí se mi víc herec co hraje Stefana vzhledově. HERECKY spíš ten druhý. Jako upír se mi ale stále nejvíc líbí Robert Pattinson.
-
-
Že TVD kopíruje Twilight? The vampire diaries bylo natočeno podle knih stejného názvu. Tyto knihy byly napsané dříve než knihy Twilight, takže teoreticky ten tvůj Twilight kopíruje The Vampire Diaries;) ....a ještě špatně:'DDDD
-
-
Ježiš tak promiň, já myslela že jsi dospělá a nějakoukritiku sneseš když sama kritizuješ jiné. Prostě mi to tak přišlo no , je to můj názor tak se z toho nezblázni. A není to můj Twilight. Navíc jsem neřekla, že se mi Deníky nelíbí, tak se uklidni. Bože
-
-
Ja jsem klidná dost. Jen říkám fakta. Žádný vykřičník nic takového. Píšu to s klidem ;) Ja kritiku příjmu, chápu že se všem deníky nemusí líbit, nebo mají něco raději, nebo mají jiný názor. Přece jenom ja napsala svůj názor k Twilight;) Neměli by jsme to ale tady tak řešit, přece jenom je to stránka o Vampire Diaries:) Jestly si myslíš, že jsem tě tu tak napadla tak to promiň. :) ( TVD FOREVER!!^^)
-
-
Ale mě se deníky také líbí. Dokonce už začínám být i fanda a to jsem si po první sérii nemyslela. Jen jsem z toho cítila agresy. Jinak máš pravdu, že nekopírovali, našla jsem si fakta a omlouvám se fanouškům za svou nevědomost.
Jinak k deníkům právě jsem dokoukala tu třetí sérii a vůbec se mi nelíbilo, že se role Stefana a Demona tak trochu obrátily. Snad bude Stefan zas klaďák.Ale asi to k tomu směřuje. Knihy jsem nečetla, tak se musím nechat překvapit.
Chci jen zeptat kdy budou další díly?díky -
-
V pořádku:) Ja jsem to taky trošku přehnala:) Ja jen že si to myslí každý a to me štve:( :DJinak další díl bude až 15.března, protože je pauza:((:D další pauza by až do konce série neměla být ;) Jinak už je jistě a muzes se těšit i na 4tou sérii :))
-
-
-
-
-
-
je to hnusnej seroš dělá se mi z toho zle namrdejte si ho do zadku :poop: *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *12* *12*
-
-
Když je to tak hnusnej seroš, jak tvrdíš, tak proč vůbec lezeš na tyto stránky? Mě když se nějaký film, seriál, nebo nevím co, nelíbí, tak určitě nejdu na stránky o něm. Nevím, jak ty, ale vsadím se, že většina lidí chodí tam, kde se mu líbí a ne tam, kde je mu z toho zle. Podle mě ti jde hlavně o to dělat nějaké problémy atd. Netvrdím, že se musí každému líbit všechno, já z TVD také nejsem přímo ucvrkaná, jako některé fanynky (neberu jim to), ale proč hodnotit způsobem, jakým to děláš ty, když to jde i jinak???
-
nesnáším tě Sabino že pře země píšeš hnusný věci o upířích deníkác *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Kolik bude sérií?
Nevíte náhodou kolik bude sérií? Normálně 6 jako knih? -
-
Re: Kolik bude sérií?
6 knih jsou jen 4 né co já vím co kniha to serie. Knížky mám přečtený a zatím to vychází s tím co natočili......koukám na 16 z dvojky a zatím je to podle knih... -
-
Re: Re: Kolik bude sérií?
Prosímtě kde ty díly se daj sehnat(filmové)?? mám to stažené jen druhou řadu do osmičky. -
-
Re: Re: Re: Kolik bude sérií?
lepsi je pres hellspy.cz tam mas az po 2x16 -
Re: Re: Re: Kolik bude sérií?
Na "ulož to". Mám tam odtud všechny *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Kolik bude sérií?
jasný tam chodím taky ale třeba 2x13 už nemá titule :-/, je to super seriál a dávaj ho v telce, ale německy :-( *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kolik bude sérií?
Nezlob se, netuším kam jsi koukala, ale dílů 2x13 s titulkama je na ulož to poměrně dost
http://www.uloz.to/hledej/? q=the+vampire+diaries+2x13&category =1
PS: možná tam bude někde mezera
-
-
-
-
Re: Re: Kolik bude sérií?
ne jejih doopravdy 6 zdrejme ses pozadu :D
-
-
-
Nevíte někdo z vás jestli se Elena stane upírkou???
A Damon bude furt chtít Elenu??? -
-
Elena se stane upírkou a myslím že bude s Damonem
-
-
Knížka
Ahojky lidi, pls nemáte někdo knížku vampire diaries? to probuzení? prosím prosím máte? moc prosím pošlete mi to někdo na mail pokud máte?
luherra@seznam.cz
mmoc moc prosím vás -
16.
včera sem dokoukala 16. díl a bylo to fakt super...nejvíc jak řekl Damon Katherine, že v domě je šest ložnic, aby si jednu našla..:-DDD to se nmeohla..:-) -
-
Re: 16.
jj :DD .. Eej z té scénky sem taky nemohla.... :DDDD ... Damon je vždycky tak krutě upřímnej.... :DDD ...
-
-
Ahojky, nevíte proč už na uloz.to není 10. díl třetí řady ? Ono to ještě není natočený? Díky za odpověď:)
-
Je to pěknej seroš fakt super ale kluci tam moc pěkný nejsou. Víc se mi teda líbí Twilight saga ta je bomba *14* *3*
-
-
Většina kluků je tam hezkých - a nemluvím jenom o Ianovi. Za to ve Twilight se mi líbí tak 3 ze všech a ani jeden neni Edward...
-