Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • new díl

jůů..ted sem dokoukala ten 15. díl a je to fakt bomba..ještě na to juknu s titulkama, ale i bez nich..ten konec byl nej...jak Damon čuměl..:-DDDDDDDDDD no coment..:-) *14* *14*
  • STEFAN,STEFAN,STEFAN,STEFAN ,STEFAN... Elena si nejspiš vybere Stefana protože on je ten kdo je sexy,mily,roztomily,chápavy...Damon si jenom užije a odkopne damon Blééééééééé
    • demisalvatore
      Myslím, že Damon pro ni udělal stokrát víc než Stefan. I když to nebyly zrovna příjemné rozhodnutí, vždy to bylo za účelem aby přežila a na ztráty se neohlížel. Spíš bych řekla, že si Elena nezaslouží ho. To ona akorát přelétává z jedné strany na druhou, vymlouvá se jednou a tou samou větou "I don't know what I feel.", mění se ji názory jak když má holka krámy a néváží si ho. V druhé serii jasně řekla, že ho nenávidí, že ji stratil na dobro a že pro ni to bude vždycky Stefan. I když má být 5 serie celá o Deleně..byla bych raději kdyby nebyla ani s jedním. Nezasouží si ani jednoho. Jsem #Defan a vždy jsem byla!:)Nejlepší by bylo kdyby spolu odešli za západu slunce jako bratři i ji tam nechali. Jo to si můžu nechat jenom zdát:D
    • Přesně stefanice moje holka *2* Stefan je... <3 já ho prostě žerůůůůů *14*
    • jackie28
      Neberu ti tvůj názor,ale myslím že Damon Elenu skutečně miluje a že jí nemá jen na to aby si užil a odkopl ji.Jestli sis toho nevšimla,dost se Damon změnil a už to není takovej hajzlík jako dřív.že by opravdové city a láska k Eleně z něj udělali lepšího člověka-vlastně v jeho případě upíra? *4* *3* Upřímně on i když byl Damon hajzlík tak se mi taky líbil,ale teď má u mě ještě větší sympatie *3* Můj názor
  • Tak jsem zkoukla zatím první sérii Upířích deníků a není to špatný. Twilight se mi líbí o hodně víc, ale i tohle má něco do sebe. Vzhledem k datumu natáčení trochu kopírovali Twilight. Např: Scéna v posteli ze které vYletí naprosto totožně jako Edvard. A jiné podobnosti ( hodný zamilovaný upír do člověka)atd. Líbí se mi víc herec co hraje Stefana vzhledově. HERECKY spíš ten druhý. Jako upír se mi ale stále nejvíc líbí Robert Pattinson.
    • demisalvatore
      Že TVD kopíruje Twilight? The vampire diaries bylo natočeno podle knih stejného názvu. Tyto knihy byly napsané dříve než knihy Twilight, takže teoreticky ten tvůj Twilight kopíruje The Vampire Diaries;) ....a ještě špatně:'DDDD
      • Ježiš tak promiň, já myslela že jsi dospělá a nějakoukritiku sneseš když sama kritizuješ jiné. Prostě mi to tak přišlo no , je to můj názor tak se z toho nezblázni. A není to můj Twilight. Navíc jsem neřekla, že se mi Deníky nelíbí, tak se uklidni. Bože
        • Ja jsem klidná dost. Jen říkám fakta. Žádný vykřičník nic takového. Píšu to s klidem ;) Ja kritiku příjmu, chápu že se všem deníky nemusí líbit, nebo mají něco raději, nebo mají jiný názor. Přece jenom ja napsala svůj názor k Twilight;) Neměli by jsme to ale tady tak řešit, přece jenom je to stránka o Vampire Diaries:) Jestly si myslíš, že jsem tě tu tak napadla tak to promiň. :) ( TVD FOREVER!!^^)
          • Ale mě se deníky také líbí. Dokonce už začínám být i fanda a to jsem si po první sérii nemyslela. Jen jsem z toho cítila agresy. Jinak máš pravdu, že nekopírovali, našla jsem si fakta a omlouvám se fanouškům za svou nevědomost.
            Jinak k deníkům právě jsem dokoukala tu třetí sérii a vůbec se mi nelíbilo, že se role Stefana a Demona tak trochu obrátily. Snad bude Stefan zas klaďák.Ale asi to k tomu směřuje. Knihy jsem nečetla, tak se musím nechat překvapit.
            Chci jen zeptat kdy budou další díly?díky
            • demisalvatore
              V pořádku:) Ja jsem to taky trošku přehnala:) Ja jen že si to myslí každý a to me štve:( :DJinak další díl bude až 15.března, protože je pauza:((:D další pauza by až do konce série neměla být ;) Jinak už je jistě a muzes se těšit i na 4tou sérii :))
  • je to hnusnej seroš dělá se mi z toho zle namrdejte si ho do zadku :poop: *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *12* *12*
    • Když je to tak hnusnej seroš, jak tvrdíš, tak proč vůbec lezeš na tyto stránky? Mě když se nějaký film, seriál, nebo nevím co, nelíbí, tak určitě nejdu na stránky o něm. Nevím, jak ty, ale vsadím se, že většina lidí chodí tam, kde se mu líbí a ne tam, kde je mu z toho zle. Podle mě ti jde hlavně o to dělat nějaké problémy atd. Netvrdím, že se musí každému líbit všechno, já z TVD také nejsem přímo ucvrkaná, jako některé fanynky (neberu jim to), ale proč hodnotit způsobem, jakým to děláš ty, když to jde i jinak???
    • nesnáším tě Sabino že pře země píšeš hnusný věci o upířích deníkác *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • adrianav

Kolik bude sérií?

Nevíte náhodou kolik bude sérií? Normálně 6 jako knih?
    • vedma

Re: Kolik bude sérií?

6 knih jsou jen 4 né co já vím co kniha to serie. Knížky mám přečtený a zatím to vychází s tím co natočili......koukám na 16 z dvojky a zatím je to podle knih...
      • rapidash

Re: Re: Kolik bude sérií?

Prosímtě kde ty díly se daj sehnat(filmové)?? mám to stažené jen druhou řadu do osmičky.
        • Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

lepsi je pres hellspy.cz tam mas az po 2x16
        • vrtulka

Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

Na "ulož to". Mám tam odtud všechny *3*
          • rapidash

Re: Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

jasný tam chodím taky ale třeba 2x13 už nemá titule :-/, je to super seriál a dávaj ho v telce, ale německy :-( *10*
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

Nezlob se, netuším kam jsi koukala, ale dílů 2x13 s titulkama je na ulož to poměrně dost

http://www.uloz.to/hledej/? q=the+vampire+diaries+2x13&category =1

PS: možná tam bude někde mezera
      • Re: Re: Kolik bude sérií?

ne jejih doopravdy 6 zdrejme ses pozadu :D
  • Nevíte někdo z vás jestli se Elena stane upírkou???
    A Damon bude furt chtít Elenu???
    • sisko
      Elena se stane upírkou a myslím že bude s Damonem
  • Knížka

Ahojky lidi, pls nemáte někdo knížku vampire diaries? to probuzení? prosím prosím máte? moc prosím pošlete mi to někdo na mail pokud máte?
    luherra@seznam.cz
    mmoc moc prosím vás
  • your-darling

16.

včera sem dokoukala 16. díl a bylo to fakt super...nejvíc jak řekl Damon Katherine, že v domě je šest ložnic, aby si jednu našla..:-DDD to se nmeohla..:-)
    • njk.girl

Re: 16.

jj :DD .. Eej z té scénky sem taky nemohla.... :DDDD ... Damon je vždycky tak krutě upřímnej.... :DDD ...
  • Ahojky, nevíte proč už na uloz.to není 10. díl třetí řady ? Ono to ještě není natočený? Díky za odpověď:)
  • Je to pěknej seroš fakt super ale kluci tam moc pěkný nejsou. Víc se mi teda líbí Twilight saga ta je bomba *14* *3*
    • Většina kluků je tam hezkých - a nemluvím jenom o Ianovi. Za to ve Twilight se mi líbí tak 3 ze všech a ani jeden neni Edward...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit