Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • upiri deniky jsou nadherny film ale sklamalo me ze se sefan s elenou rozesli. Vzdyt se k sobe tak hodily
    • Nehodily.....Delena je prostě best
  • L.a.s.k.a
    Neví někdo proč Upíři deníky nehrajou už na Nova Cinema? ...Skončili u 2x22 a 3.sérii už nedávají.Místo nich tam hrajou nějaké Superkočky...
    • 3. sérii zatím dávat nebudou pač ještě není přeložená!! Zátím je jen s titulkama...Nova se snaží ale trvá to než si zařídí práva na vysílání a na dabing a pak než to nadabují!!
    • 3. a 4. sérii budou dávat na konci tohoto roku na nově
    • Protože 3.série je v Angličtině s titulkama tak je i 4 série v Angličtině s titulkama.Já se na Upíří deníky dívám od znovu už po páté znám je už skoro na zpaměť. Haňulenka *1*
      • L.a.s.k.a
        /ok/ :) Díky :)
  • xcornelia14

Žeru!

Nejlepší upíří seriál.. stejně jako True Blood, Blood Ties.. a další. Jediný co mi vadí ale v knize Elena.. v seriálu je supr;)
    • danyyysek

Re: Žeru!

me tky pride v serialy lepsi! v knizce se mi zda taka namyslena...
  • Lexi

Lidi, kdo hraje upírku Lexi? (8. epizoda) Ta herečka je strašně sympatická a vtipná... A ty hlášky, který jí dali *1* Já Lexi úplně žeru... *1* *14*
    • Re: Lexi

konečně se mi to povedlo vygooglit:Arielle Kebbel *4*
  • já sem tak natěšená na ten 10. díl *14* V nějakym z dílů má Elena zemřít a stát se z ní upírka *8*
    • Jo podle knížky to tak je.. Ale Elen aještě tak 8 dílu by měl abýt normální holka a pak až upírka..:)
    • your-darling
      no už aby to bylo :D :D
  • sarisenqa

Nejlepší seriál

Já tenhle seriál miluju,zítra jdu kupovat knihy,možná i dnes xD a těším se na 11 díl!!!!Hrozně se mi líbí Damon,ale i Stefan,ale někdy je to smutný...:/ třeba Jeremy a Vicki :/,ale jinak super seriál,jo a neznáte ještě nějake dobré upíří seriály? *7* *14*
    • Re: Nejlepší seriál

Ahoj, prosím tě, podle jaký knížky je to točený?díky
      • n-abby-sciu

Re: Re: Nejlepší seriál

Překvapivě... podle Upířích deníků od L.J. Smith.
  • ja se tesim na 5 radu *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Terinaa
    Je na prd, že jeden díl, vychází na jeden týden. Doufám, že postupem času, bude více dílů za týden.
    A Elena musí být s Damonem. Pro Iana musí být hrozné když jeho přítelkyně se líbá s jeho nejlepším kamarádem. *1* Takže doufám, že Elena si nakonec vybere Damona ! *4*
    • demisalvatore
      Jednou za týden je to tak akorát, aspoň se máš na co těšit.;) Kdyby to dávali dvakrát, nebo třikrát za týden byl by konec sesrie během chvilky a pak by si rok čekala na další serii. Takhle je to mnohem lepší. ;))
    • Bejbina1
      Terinoo a ty to někde stahuješ ??? mohla by si mi napsat tránku anebo odkaz?
      • demisalvatore
        Všechno si bezplatně mužeš stáhnout z http://www.uloz.to/ Stačí zadat The Vampire Diaries a číslo dílu (např 4x02) a máš to. :)
  • Neví někdo kde se dá stáhnout 7 série prvních pár dílů? díky
  • ll

UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
    http://cz.iq-test.eu/#645186

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit