-
:-)
ahojky...prosím nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička co hraje caroline v autě když se ji pokazí? ...je to 1.serie 17.díl...děkuji :) -
-
Re: :-)
ahoj mela by to byt tady ta:
Love Grenades – „Young Lovers -
-
Re: Re: :-)
jojo to je ona :-) díky moc ;)
-
-
-
Ahojky nevíte kdy busou na nově dávat 3sérii? Už se na ní moc těšim.. jo a já sem pro Stefana *14*
-
-
Taky Stefan *3*
-
asi tak příštím rokem v říjnu Já sem zase pro Damona *15* *1* *3*
-
-
Kdo už dokoukal třetí sérii? Vrátí se Stefan a budou zase s Elenou spolu?
-
17. díl
juj..takže ted sem dokoukala 17. díl a fakt nechápu ten konec...takže mi někdo kdo to viděl prosím vysvětlete, proč Rickovi řekla Klaus...:-) *7* *7* *7* -
-
Re: 17. díl
Protože se Klaus převtělil do Rickovo těla a od teď to bude jenom Klaus. -
Protože Klaus se "převtělil" do Alarica a ted je v jeho těle :D -
-
Re: Re: 17. díl
jop...už sem to po dalších dílech pochopila...je to čím dál tím "lepší"... *14* *14* *14* *14*
-
-
No, musim uznat, že by mě to taky docela dost zajímalo.. Jsem z toho nějak zmatená... *9* *7*
-
-
Ahoj, můžu se vás prosím zeptat co ty upíří deníky jsou. Je to film nebo seriál. Nikdy jsem to neviděla. Kdyby to byl film ráda bych se na něj podívala kdyby mi někdo napsal odkaz kde si můžu stáhnout.
-
-
Není to film, ale seriál.:) Stáhnout ho můžeš z Uložto.cz ( i když nevím jestly tam je i první serie:)) Ale (snad) všechny díly jsou k zhlédnutí zdarma na zkouknito.cz http://www.zkouknito.cz/video_70392_1x01-pilot , tady máš odkaz na první díl :) (Jinak česky to nehledej, je to pouze s titulkama, nebo i slovensky. Na jaře by to měli, ale začít dávat na nově česky, slibujou to už více jak 2roky tak snad už, ale doporučuju shlédnout s titulkama, na originální hlasy nic nemá a je to prostě lepší.) Tak snad jsem ti pomohla:)
-
-
super
je to ten nejlepší seriál co jsem viděla fakt bomba super.... -
Elena
ahoj lidi chtěla jsem se zaptat,nevíte jestli bude Elena taky upírka??????? můžete mi napsat na můj profil moc dííky *3* *7* *7* -
Tedka jsou natočeny 3.serie..točí se 4...Nevíte náhodou kolik jich ještě bude do konce? Díky! :D
-
Rebecu hraje Claire Holt ! *3* jinak hraje i mořskou pannu v H2O! *1*
mě by zajímalo kdo hraje Lexi *4* -
Podle me si to ale stefan Salvátor pohnojil tak ze se z něho stal rosparovac a co to povidate .Elene to nejvíc sluší s démon Salvatore.