Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj můžu se zeptat nevíte nějakou stránku kde je vše ohledně TVD předem dík *1*
    • demisalvatore
      http://vampire-diaries.tym.cz/ nejlepší ;D♥ (pro mě :D)
      • jo máš to pěkné to je tvoje? *1* je to fkat moc pěkný *4* nechtěla by si se podívAT a okomentovat NA MŮJ BLOG|? *1* http://girlsbooks.blog.cz/
        • demisalvatore
          Ne to není moje;D ale je to .nejlepší stránka jakou znám;D vše se tam dozvíš;D
  • Tak právě stahuji 16.díl třetí série tak jsem zvědavá. Jinak když už by neměla být pauza jak tedy od sebe ty díly budou(časově)vycházet. Týden, měsíc abych věděla jak se orientovat.DÍK
  • Nevíte jestli hned po 2 serie co ted bezi na nove bude aji 3.serie? *4*
  • Ahoj. Upíří deníky běží právě teď na nova cinema první čtyři dny v týdnu, akorát to začali dávat až od 3.série. V cz dabingu jsou jen první čtyři řady, ale pak se to dá sledovat skoro všude s českými titulky. Jsem ráda, že se dala Elena dohromady s Damonem. Stefan se hodí více k Caroline, se kterou chodí ke konci šesté série. Je mi celkem líto, že umřela máma od Caroline. Kvůli její smrti si Caroline vypla svou lidskost a následovně k tomu donutila i Stefana.
  • 4.SÉRIE

Podle Plec se bude Elena cítit mezi stanovisky bratrů rozpolcená a to bude ovlivňovat její vztah k nim. Ačkoli se vztahy po finále zdají jasné, Plec zdůrazňuje, že milostný trojúhelník je na začátku nové kapitoly. To samozřejmě neznamená, že se Elena hned vybodne na Stefana – ale je jasné, že má s Damonem stále ještě nevyřízené záležitosti. Tak ve čtvrté epizodě čekejte, že budou k sobě ti dva v jedné chvíli přitahováni. “Je tam opravdu zajímavý moment mezi Damonem a Elenou, kde se Elena zrovna nechová jako ona sama a oba se ocitnou lapeni okamžikem,“ škádlí Plec. Její nejoblíbenější Damon scéna, se však prý odehrává v epizodě druhé. Jak všichni jistě tuší, Elena si vzpomene na chvíli, kdy se jí Damon svěřil a donutil zapomenout, a to ji jen přesvědčí, že v něm stále dobro je. “Myslím, že pro něj to je jako ‘Jop, no to je minulost. To bylo tehdy, teď je teď. Zvolila sis.‘ Damon rozhodně nebude posedávat kolem a fňukat,“ říká Plec.
    Klaus je zpět | Co se dalšího milostného trojúhelníku týče, Plec říká, že Klaus – který bude záhy zpět ve svém těle – najde “sportovně víc podlý způsob, jak se vklínit“ mezi Caroline a Tylera. Dále vysvětluje: “Finále neukončilo definitivně žádný vztah. Jestli něco, tak jen vytvořilo nové začátky pro všechny ty vztahy. Věci se budou vyvíjet a měnit.
    Původní upíři i čarodějky | Klasu není jediný Původní, který se bude zdržovat kolem. Naposledy jsme neviděli Rebeku ani její bratry a sestry. “Rozhodně nakoukneme na Původní během jejich let,“ říká Plec. Dále prozrazuje, že se možná více dovíme o původu Esther. “Jedna z věcí, o které jsme vždy ve scénáristické místnosti mluvili je Estheřin výtvor původních upírů, kouzlo kterým byli stvořeni, už existovalo, takže kde ho vzala? A co to znamená? Znamená to, že existují upíři před-původní?
    Nová Lexi | Uvidíme více rozvíjet přátelství mezi Stefanem a Caroline. “V co doufám je, že Caroline je zastánce Stefanovi strany ohledně toho, jakým být upírem, což je pro Stefana podpora, kterou opravdu potřebuje, obzvlášť když nastanou potíže během Eleniny proměny,“ říká Plec.
    TAK JAK SE TĚŠÍTE NA 4.SÉRII ?
    • Já se tak neskutečně těším!!! *3* Už aby byl říjen a TVD znovu začaly. *4* A ty všemožné vztahy, to bude :D
  • Tvl uplně úžasný vsechny 4 serie za necele 2 měsíce zhlednuté :D ted uz jne cekám kazdy pátek na dalsi dily 5 serie :D
  • děláš si srandu?? a kde je Stefan a Deamon????!!! *16* *16* *16* *16* *16*
  • I love Damon

Je sice fakt že Damon je naprosto dokonalej a k sežrání ale prostě si víc přeju aby byla Elena se Stefanem...protože by mi bylo Stefana líto a Elena by se mi asi uplně zhnusila protože by se chovala jako Katherine takže hnusně že by byla se Stefanem a pak ho vyměnila za jeho bratra. Prostě víc fandím Eleně a Stefanovi. Ale je fakt že ten polibek byl úžasnej a kdyby to byla elena tak by to bylo ještě lepší...protože by nebyla furt taková hodná holčička a byo by to takový pak zajímavější, zamotaný :) Doufám že se jej ještě někdy dočkám. *4* *1* *3* *14*
  • Terinaa
    Druhý díl Upířích deníků nyní ke stažení na ulož to. *4*

http://uloz.to/xTFkpYg/the-vampire-diaries-4x02-memorial-cz-titulky-avi
  • chci mmmmoooooooooooooooooooooooooooooocccccccc abi ve skutečnosti paul a nina byli s polu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3*
    • Mrs.Wesley
      Já taky...*9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit