-
VD na Markíze
Na blogu o vampire diaries jsem se dozvěděla užasnou novinku. VD budou dávat od listopadu každou neděli na slovenské televizi Markíza. Nemohla jsem tomu uvěřit, konečně! *15* -
Nelepšíí <3
Já už mám předčtených všech pět .. :* Upe booží .. :D :** Už se Maxiimááálne tešííím až to bude na NOVE . :D :D -
VD
budou dávat vd na nově??????? *14* *14* -
-
Re: VD
Jj budou..ale ještě se snad neví kdy.
-
-
10 dil 3 rady bude v pulce ledna tak nejak *4*
-
7.díl
hej nezna nekdo prosim stranku, kde se mohu podivat na 7 dil vampire diaries? ... -
super
super 7 diel pecka. aj ked mamrzí že chudátko mrcha Katherine je uveznená. no čo už,..... Damon (ach) skvelý ako stále..... Stefan stále taký neohrabaný..... nudná elena .......... a Skvela Bonnie a Jered veľké iskrenie medzi nimi *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: super
Ahooj sedmí díl je uplne super... myslim si ze osmi bude jeste lepsi... jsem moc a moc stastna ze deníky budou davat na markize a rovnou dva dily za sebou to bude pecka...
hrozne moc se tesim *14* *3* *14*
-
-
Ahojky lidi , Ty upíří deníky .To jsou ty nový díly takže už je píšu: Elena bude chodit a Daimonem a taky se sním vyspí a Stefan si taky najde jinou holku.Ale první díl je nejlepší když Elena půjde za svím bráchou Jeremim na pánský záchody a tam pak příjde Stefan A tam se sním i seznámí . A pak Elena půjde na hřbitov a píše si tam do deníčku a tam pak zakopne a pak se tam oběví Stefan Salvatore a řekne jí co se děje . A pak Eleně začne týct krev z nohy a ona to ukáže Stefanovi a Stefan Salvator se otočí protože mu napraskli oči a otočíse aby Elena neviděla že je upír . A pak znizí. A pak nastane večer . A Stefan se staví u Eleny dát jí Tajný deník protože když upadla tak jí upadl na hřitově. Tak díly napíšu později pá.............
-
-
když je to první díl ten každej vyděl
-
-
s kym bude damon??
Ahojky.. nevíte jeslti bude s někym chodit damon? jestli ste někdo četl ty knižky tak jeslti si někoho najde.. .. ono to jako mezi damonem a lenou jiskří ae lena prostě patří ke stefanovi.. tak by mě zajímal co bude s damonem ?? -
jak to víte že bude 5série???? *14*
-
-
To by mě taky zajímalo
-
-
bude na nova cinema 10. října (13).. a víme to tak,že včera se začala natáčet 5 série...sorry odkaz teď nvm,ale bude tu *3*
-
-
-
Markíza
Sakra já se těšim až budou dávat TVD na Markíze.. Jestli to ještě nevite, bude to od 7.listopadu každou neděli, dva díly za sebou. Sakra já se tk těšim....Viděl sem i ukázky, je to hroznej dabing.. *1* *1* *1* ..Ale to mi nevadí, spíš se děsím českého dabingu *9* *9* .. -
-
Re: Markíza
Tjn :D Myslím si že to bude o něco horší :D
-