-
jooo
a kde sto videl a bylo to s cz titulkama pls napis
*14* -
Hej lidi...já jsem zklamaná....Kde je ta láska ??? Kde je ten pocit strachu??? Už to není romantické, ale scénáristi to odflákli...Je to nuda a Všechny díly 4 série jsou BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.
Samá krev mrtvoly, vraždy.....KAM JSME TO DOJELI ??? -
-
A o čem by to mělo být? Jsou to upíři a knim prostě krev patří a hodně;)Jsem ráda, že se TVD zase vzpamatovalo, protože celá druhá řada byla nudná, v třetí se to zlepšilo a ta čtvrtá mí zatím příjde (hned po te první)nejlepší. ;)Brutální to prostě být má, né jak ta romantická břečka zvaná Twilight. Ale to je jen můj názor. #nohate #sorrynotsorry
-
-
strašný opičí se po Stmívání,a Buffy...chce se mi blít... *16* *12* *10* *13*
-
-
???? vážně???? opravdu???? lidi když nejste informovaní tak nic nepište!! btw Buffy je uplně o něčem jiném!;) Jediná spojitost jsou upíři, ale to je jako kdyby jste viděly film se psem a pak řekly, že každý další film se psem se opičí ;DDD
-
-
Proč mrzi osobnostmi není Alaric (Matt Davis)? Na to, že tam hraje od poloviny první série, bych čekala že tam bude.... *7*
-
-
On tam je ale ne jako Matt Davis ale Matthew Davis
-
-
02x02 Brave New World
ahojky..tady je promo k druhýmu dílu druhé serie s názven Brave New world
http://www.youtube.com/watch ?v=rr2jNq9rVX8
Nedoporučovala bych se na to dívat těm co neviděli první díl a těm co se chtěj nechat překvapit(jo to sem taky chtela ale nejak sem to nevydrzela) *4* *14* -
2 DÍL
Zdravim všechny. Chci se zeptat, jestli už z Vás někdo viděl 2.díl 2. řady vampire diaries :) (Jsem jenom zmatená, jelikož na jejich stránce je napsano ze to ma být až za ňákych 3000 dní) ... Dík předem ;)Což je blbost, takže nevíte někdo presne datum druhyho dílu? ;) -
-
Re: 2 DÍL
ahoj 2.díl vyjde v pátek 17.9. ale myslim že české titulky budou až v sobotu 18.9. *14* a každy týden vyjde nový díl. Tady je stranka na kterou chodím já: http://www.vampire-diaries.cz/ koukni se na ní!!! *4* *14* *4* *14*
-
-
Ian a Nina?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak je to mezi Ianem a Ninou? Jsou spolu? -
3 dil
caaauuuuu tak sem dokoukala 3 dil a je fakt super i kdyz ty chvilky kdy se tam jen keca a nerozumim jim to me moc nebavi ale to spravi titulky rozhodne se na to kouknete..uz se tesim na dalsi dil.... *1* -
7. ledna to je u nás.. každý seriál v Americe mají přestávku měsiční nebo dvouměsiční..
-
žůůůůůůůůůůžo
koukám na tý díly z 1 serie a sou užasný prostě nepřekonatelný a už sem zkoukla i 2 z 2 a už se nemůžu dočkat až přidaj další