Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • _tewesska_

???

Nevíte prosím někdo, jaká herečka hrála roli Anny?
    • anettka-upirrka

Re: ???

Ahoj..:)..Annu v seriálu hrála herečka Malese Jow.. *3*
      • _tewesska_

Re: Re: ???

Moc děkuju, nikde sem to nemohla najít :))
        • anettka-upirrka

Re: Re: Re: ???

Nemáš zač..:)
  • otázka?

ahoj, chtěla bych se zeptat kdo byla Kathryne a co s ní mají společného Stefan a Damon, dokoukala jsem před chvilkou 1. díl a moc by mě to zajímalo :)
    • Re: otázka?

Katherine byla upírka která přeměnila Stefana a Damona...Oba jí milovali..A shodou náhod vypada úplně stejně jako Elena *1* ... A vlastně kvůli ní se nemají Stefan a Damon v lásce *4* víc už neprozradím..Dovíš se to v dalších dílech *1*
  • ahoj lidi nerada otravuju, mohla bych poprosit o lajk? zabere to chvilku, je to soutěž o batoh Upířích deníků. díky moc https://www.facebook.com/photo.php?fbid=686370301380902&set=a.686367631381169.1073741840.636180923066507&type=3&theater *4* *4* *4* *4* *4* *7*
  • upiri deniky miluju *2* jsou uyasne a nejlepsi
    • Suohlasím *14* Prostě upíři jsou něco pro mě. *1* *15*
  • nevite nekdo kdy budou na nove cineme davat 5 serii *7* prosim odepiste *13*
    • souhlasim s tebou terko ale vim ze ji budou davat ale nevim kdy *3* *9*
    • terka.nemcikova.3
      Nevím ale chtěla bych to taky vědět je to fakt super seriál *3* *1*
  • Ahojte lidi..
    zde můj nový blog pro filmové fandy.. Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory: http://film.eblog.cz/ *1*
  • 4x10 to byl dil
    Chudak Stefan
  • To snad čtu blbě,že kopíruje Buffy?:DD Buffy je dobrá,ale s deníkama se opravdu nemůže srovnávat....U deníku je každý díl parádní a udělaný tak ,aby se hned musels ( a) podívat s užasem na další....a stmívání je taky super..ale deníky mě dojdou lepší...Edward boží,ale hrozně spomalený atd...1 díl nejlepší
    • to jo no buffy je úplně o jecem jiným... taky je to hlavně uz starej seriál.
  • The Return

Tak a je to tady zbývá je několik hodin! *14* Doufam že se všichni těšíte tak jako já!!!!*14*
  • the return

ahoooj tak jsem videla první díl druhé řady je to krásné, už se těším na druhý díl!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit