-
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, kde by se to dalo stáhnout, ale ve formě filmu.D.
-
Kdy uz Katrin vystoupi z Eleny?
-
-
:D
-
-
TVD v televizi
Ahoj, nevítě někdo jestli se TVD bude někdy vysílat v televizi ? Jestli ano, tak kdy a kde ? Předem děkuji moc za odpověď. *3* -
-
Re: TVD v televizi
bude se dávat na Nově... *3* Dokonce už víme dabovací tým...a je to katastrofální..=D Takže já raději zůstanu u originálu *14*
-
-
Podle me se spis Elena hodí k Demonovy.Pak se ale oba dva na ni spiknou a chtej svoji Elenu spatky.Démon si vsak ale neuvědomuje , ze Elena az budu jako předtím vybere Stefana jeho bratra.To se vsak ale nestane
-
Spíš krutej díl je v 4x11 :P Pravda nebo Vyzva xD ale brečela jsme u toho díilu :P koukněte
-
juj :D
Nevíte, kdy se u nás bude vysílat seriál The Vampire diares? Díky. *14* *1* *14* -
-
Re: juj :D
Mělo by to začít v září tohoto roku, Nova zakoupila práva a ten gabing bude VÁŽNĚ skvělej(ironie) *1* -
-
Re: Re: juj :D
ano ano podle nejnovějších zpráv by to do září mělo vyjít..dabing nebude asi nic moc pro nás co známe původní znění..=D přibidou fanoušci co o tom tet nemaji ani šajna..=D jako vždy.. aspon ze mi jsme skalní fanoušci..=Ddoufam ze díly z 2 serie budou na tu první v televizi navazovat.. jako že asi neno.. budeme pul roku cekat az to predabujou..%D jako by bylo o co stat..=Dnenavidim dabing!!=D -
-
Re: Re: Re: juj :D
v původním znění to je vždycky lepší ;) ale už se těšim až to budou dávat v TV .. a hlavně se těšim na 2. sérii :D strašně moc se těšim !! :D já bez toho prostě nemůžu bejt .. :D koupim si knížky ale když už jsem viděla tu první sérii tak prostě potřebuju druhou .. v knížkách toho bude víc a taky trochu jinak .. :D ale chci je ještě před prázdninama .. :D -
-
Re: Re: Re: Re: juj :D
to ja dokoukala 1.sérii filmu a ted jsem docetla i 4. díl knihy *1*
-
-
-
-
Datum není známo ale už ho odkoupila tv Nova! :) -
-
Re: Re: juj :D
ANO! a všichni se MOC těší na nechutný dabing ! *14* *7*
-
-
To se neví.
-
-
Mám rada veľmi tento seriál a najviac mám rada všetkých hercov okrem matta *3*
-
Písnička
Nevíte jak se jmenuje ta písnička jak tam Damon tančí s Elenou v 19. díle první řady? Díky *7* *1* *4* *3* *14* *1* *4* -
-
Re: Písnička
Within Temptation - All I Need *3*
-
-
a nevi nekdo z vas kdy u nas v televizi bude vysilana 4.rada?
-
-
Ahoj 4. série bude mít v Americe premiéru 11. října. V ČR si budeme muset počkat. Doufám, že to budou zase dávat na zkouknito.cz. Jsem těm lidem opravdu vděčná!
-
-
už by sem chtěla 3,4 a 5 sérii *14* *14* *14* *
-
-
3. a 4. serii mám v PC. Komplet všechny série. Jde to všechno dohledat na ulozto.cz *3*
-