Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vampire-Talita
    Čtete někdo Upíří deníky nebo Stefanovy deníky *7* *3* *4*
    • michala.drabkova.5
      jo je to uplně stejní jako film oboje je to užasní
    • jo čtu stefanofy deníky a je to fakt dobrá četba *3* *4*
    • Misak1
      Já čtu oboje :-D Líbí se mi to, akorát je to upli dobře, protože nevim co od toho očekávat :ně jiné než v TV, a to je *3*
  • Asari
    4x11 - Mě se ten díl nelíbil. Stebekah moment byl trapný. Co víc k tomu dodat.
    • Souhlasím !!!
  • Další díly

Ahojí lidi, nevíte kdy budou na netu další díly(13. a další)??? Už se nemůžu dočkat.
    • n-abby-sciu

Re: Další díly

To je pro některé tak těžké přečíst si pár předešlých příspěvků, jestli někdo nepokládal podobnou či stejnou otázku?

Na internetu je díl ke stažení většinou v pátek - v brzkých ranních hodinách... na titulky si musíš počkat (pokud chceš kvalitu). A kdy to bude na internetu online s titulkama...? Netuším. *3*
  • Phoebe Tonkin bude hrát v the vampire diaries po boku své kolegině s H2o Claire Holt. Já se tak těším na 4 sérii ani nevíte jak *1* *1* už aby bylo 11.října. *14* A prej bude Elena z DAMONEM *14* *14*
    • S Damonem? *4* No konečně!!! *14* *3* Těším se, až si jako upírka vzpomene na tu chvíli, kdy jí poprvé řekl, že ji miluje a nechal ji zapomenout!! *14*
  • Upíři deníku

Mám všechny 4 díly jako knihy.
  • n-abby-sciu

Fool Me Once

Tou pauzou mě dost naštvali, chápu je, ale ať taky chápou oni nás... *1* díl byl vynikající, mají zaručeno, že lidičky budou slintat nedočkavostí po dalším díle a seriál nezradí. *4*
    Damona mi bylo nanejvýš líto *9* , na začátku mě poněkud naštval, ale u konce jsem si na to ani nevzpoměla. Kath se mi zdá snad ještě větší mrcha, než v knize. A co se týče Bonnie, tak nějak jsem to čekala, chudák. *9* No a scéna v hrobce... skvělá atmosféra, vzhledem k tomu, že se koukám v noci, sama v pokoji. *1*
    Jakými seriály vyplnit 40ti denní mezeru, toť otázka...
  • vrtulka

:))

dneska celý den nedělám nic jiného než že čumím na deníky *3* nečekala jsem, že mě to tak čapne. jen teda taky moc nechápu tu pauzu. proč jí dali?
    • n-abby-sciu

Re: :))

Kvůli ZOH, a taky aby jim zbylých 8 dílů (které už pak pojedou nepřetržitě) zůstalo do května... navíc herci chcou taky nějakou tu dovolenou. *3*
      • ddaaddaa

Re: Re: :))

taky to nechápu 1. série má mít 25 dílu proč je nenatočili a nedali si pauzu az pak ? *7* *7* *7* *7*
      • vrtulka

Re: Re: :))

acha, děkuji *3* dneska jsem shlédla zatím poslední 14. díl a teda wau. Damona mi bylo opravdu líto a musím říct, že se těším na další díly *3* taky teda musím říct, že seriál se mi líbí mnohem více než knížky i když nevím jestli bych to měla až tak moc srovnávat, pže knížky jsou úplně jiné než seriál *3*
        • Re: Re: Re: :))

Taky mi to přišlo smutný...... *9* *9*
  • njk.girl

Proooooč??.... :(((( :DDD

Eeej, proč sem nejdou přidávat tapety??... *9* Nebo to nejde jenom mě? *7* *8*
  • vrtulka

Damon

dneska jsem koukala na první dvoudíl šesté série seriálu Lost - Ztraceni a znovu se tam objevil Ian - Damon, který tam hraje Boona. Když promluvil, slyšela a viděla jsem pouze a jenom Damona *3* i ty pohyby těla, očí, prostě to byl Damon a já jsem z něj totálně vypatlaná, pže je úchvatnej *14*
    • Re: Damon

Já jsem včera NAJEDNOU zkoukla na netu všech 14 dílů upířích deníků, a úplně s tebou souhlasím DAMON *14* *14* DAMON *14* *14* DAMON *14* *14*
      • natali.rose

Re: Re: Damon

ano souhlasím a také říkám DAMON DAMON DAMON *14* *14* BOŽÍÍÍÍ *4*
      • nesquik_ness

Re: Re: Damon

DAMON je the BEST...!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • Písnička

Ahojky, prosím nevíte někdo jak se jmenuje ta pisnicka na kterou tanci elena a damon v 19 dile 1. rady? diky moc piste na email nebo sem :D
    • Re: Písnička

ahoj *4*
      Within Temptation – „All I Need“
      • your-darling

Re: Re: Písnička

tý jo..nemohla sem si vůbec vzpomenout jak se ta písnička jmenuje...:-) to je fajn, že už to konečně vím...:-) *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit