Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně
  • ???

Ahojky *4* Jenom bych se chtěla zeptat, kolik má dílů první řada The Vampire diaries? Díky moc za odpověď. *3*
    • anettka-upirrka

Re: ???

Ahoj 1. řada seriálu má 22 dílů..:)
  • demisalvatore
    Člověk tu chvilku není a TVD je na prvním místě!!:D Woo hooo!!! :))<3333 tak se nám to povedlo!:)) ještě aby se PLL dostalo na druhé místo a budu spokojená:D
  • http://aukro.cz/damonuv-prsten-upiri-deniky-i2623424426.html
  • Upíří deníky jsou velmi povedené. Všechno do sebe zapadá skvělé efekty.
    Není to slaďák ale romantika tam je. Paráda tohle jse jim vážně povedlo. A Originals jsou taky velmi dobře zpracovaní: Super
  • Viděla jsem 6x1 a bylo to super *3* *3* *14*
    Bylo to dost dobrý ne jak nějaký díl z páté série :DD
  • Ahojky lidičky... Kdyby ste našli nějakej odkaz na 4. řadu TVD (až vyjde v září, mohl by ho sem nekdo napsat... Díky...

PS: v aj mi to neva... *4* *4* *4* *4* *14*
    • hele a zkusila si torrent ??? já s tim teda neumim :D ale kámoška koukala na všechny 4 série a stahovala to právě na torrentech ...
      • díky... zkusím se tam někdy juknout...
  • ???

ahojky, nevíte někdo kdy bude 3.díl i s titulkama? Já už se ho nemůžu dočkat *14*
  • ahoj chci se zeptat.
    1.ted běží v tv upíří deníky a chci se zeptat kolik je celkem dílů.
    2. pokud existuje nějaký server kde si se mohu pustit
    3. pokud jsou nějaké řady.
    prosím odepište děkuji :)
    • 1) Jsou tři série a každá má 22 dílů. teď běží druhá a příští rok bude na nově odvisílaná třetí.
      2) zkouknito.cz
      3) nevím jak to myslíš ale jsou 3 série (řady) seriálu a někdy teď se začne natáčet čtvrtá :)
  • To jo no ty upíří deníky fakt stojí zato jde vidět že Stefan a Daimon jsou upíři a když jim napasknou oči je to bombáá. A Elena se taky stane upírem protože jí klaus promění . Je to boooommbbáá. I Love you Stefan a Daimon . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • To že ji promění klaus je nesmysl :) promění ji Daimon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit