-
...
plls ... na jaké anglické stanici chodí upírský deníky? chci je po anglicky! nejvíce vás prosím! *4* -
-
Re: ...
Vysílá je americká stanice CW. Česky ani nejsou, takže je snad problém stáhnout si je, nebo vyhledat online? -
-
Re: Re: ...
:* díky :D
-
-
-
...
Konečně jsem si koupila druhou knížku a hned ji přečetla a zaskočilo mě že Elena se stala upírkou už v druhé knize..teda pokud jsem to dobře pochopila...Takže stala se upírkou už v druhé knize nebo ne..???..Když jsem četla první knížku tak mě zas tolik nebavilo ale teď ty knížky uplně miluju a jelikož jsem uplně bláznivá čtenářka a první i druhou knížku jsem přečetla za den...tak už zase rychle ukecávám mamku pro 3...:)..Ale pro mě jsou ty knížky uplně jiné než seriál...prostě já to beru tak že seriál je jeden příběh a knihy jsou zase uplně jiný příběh akorát se stejnými osobami...:)...Nevím já mám ráda bojí ale potom co jsem si přečetla i 2 knihu se asi víc přiklábím ke knížkám...:).. -
-
Re: ...
mě to zas přijde že jsou právě ty osoby uplně jiný *15* -
-
Re: Re: ...
To je taky pravda ale já si ty osoby představuju takový jako jsou v seriále páč v tý knížce jsou popsaný uplně jinak takže ty osoby beru spíš podle seriálu než podle knížky..:)
-
-
-
velmi dobré hezké prostě užasné *15* *4*
-
doporucuji stahnout 5. serii!!! zatim je pouze 13 dilu s titulkama ale stoji za to!!! jen skoda ze elena nezustane s damonem... ale vim ze vetsina lid iby ji chtelo se stefanem.
-
miluju to!:33
-
Já chci mít další sérii upířích děníků, neumím si představit, že skončí :(
-
-
Neskončí bude ještě pátá série *3*
-
-
Miluju je upíří deníky jsou nej a chci aby byli Ian a Nina spolu i ve filmu i ve skutečnosti, fandím jim
*14* -
-
Paul+Nina= lepší pár!*6*
-
-
Souhlasim ale vsichni sou bezva ne
-
-
Jo....to ano*15*
-
-
-
-
Už se těším na říjen další upíří deníky !! *14* *14* *14*
-
Nevíte kdy to budou dávat u nás na TV (ČR) :) ?
-
-
Ted to dávaj druhou řadu na Markýze ve slov. dabing, je to fajn, je to každou neděli kolem poledne dva díly. Jinak na cz to budou dávat ale nevím kdy.
-
No zaslechla jsme že by tak v červnu by se to mělo onbjevit na Nově nebo na Prima-LOve, ale zřejmě jsou to jenom kecy.. Většinou což jsem už viděla je to na Slovácích-Markíza :)
-
-
jenže to už říkají skoro druhym rokem, takže nevim... :)) Vždycky když se dívám na Volejte Novu, tak se na to někdo ptá a odpověď je, že ještě letos... už dva roky :D tak ať si rozmyslí, co říkají *16*
-
-
na jaře to bude na nově *1*
-
-
-
-
Ahoj chtěla bych se zeptat bude Elena chodit s Damonem a umře Stefan nebo jak to celé má skončit ? :D
-
-
NIkdo ještě neví jak to skončí, protože na 100% bude ještě 4tá serie a uplný konec se plánuje až na konci 6té serie. Poku se Elijak s Klausem dožijou 4.serie dozvíme se i něco víc o původní Petrově, na co bych se moc těšila, takže se modlím ať přežijou. Jinak trojuhelník Dam El a Stef se určitě neurovná do konce 3tí serie to je jisté. :)
-
Ahoj, no někod říká že bude chodit se Stefanem což by bylo nejlepší a někdo s Damenem, ale pravdou asi je, že Stefan se k Eleně vrátí.. Ale není nic o to, že by měl umřít odkud tohle máš.? :)
-