Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

plls ... na jaké anglické stanici chodí upírský deníky? chci je po anglicky! nejvíce vás prosím! *4*
    • n-abby-sciu

Re: ...

Vysílá je americká stanice CW. Česky ani nejsou, takže je snad problém stáhnout si je, nebo vyhledat online?
      • Re: Re: ...

:* díky :D
  • anettka-upirrka

...

Konečně jsem si koupila druhou knížku a hned ji přečetla a zaskočilo mě že Elena se stala upírkou už v druhé knize..teda pokud jsem to dobře pochopila...Takže stala se upírkou už v druhé knize nebo ne..???..Když jsem četla první knížku tak mě zas tolik nebavilo ale teď ty knížky uplně miluju a jelikož jsem uplně bláznivá čtenářka a první i druhou knížku jsem přečetla za den...tak už zase rychle ukecávám mamku pro 3...:)..Ale pro mě jsou ty knížky uplně jiné než seriál...prostě já to beru tak že seriál je jeden příběh a knihy jsou zase uplně jiný příběh akorát se stejnými osobami...:)...Nevím já mám ráda bojí ale potom co jsem si přečetla i 2 knihu se asi víc přiklábím ke knížkám...:)..
    • Re: ...

mě to zas přijde že jsou právě ty osoby uplně jiný *15*
      • anettka-upirrka

Re: Re: ...

To je taky pravda ale já si ty osoby představuju takový jako jsou v seriále páč v tý knížce jsou popsaný uplně jinak takže ty osoby beru spíš podle seriálu než podle knížky..:)
  • natalie.dorociakova
    velmi dobré hezké prostě užasné *15* *4*
  • doporucuji stahnout 5. serii!!! zatim je pouze 13 dilu s titulkama ale stoji za to!!! jen skoda ze elena nezustane s damonem... ale vim ze vetsina lid iby ji chtelo se stefanem.
  • miluju to!:33
  • Já chci mít další sérii upířích děníků, neumím si představit, že skončí :(
    • Neskončí bude ještě pátá série *3*
  • Miluju je upíří deníky jsou nej a chci aby byli Ian a Nina spolu i ve filmu i ve skutečnosti, fandím jim
    *14*
    • Mrs.Wesley
      Paul+Nina= lepší pár!*6*
      • Souhlasim ale vsichni sou bezva ne
        • Mrs.Wesley
          Jo....to ano*15*
  • Už se těším na říjen další upíří deníky !! *14* *14* *14*
  • Nevíte kdy to budou dávat u nás na TV (ČR) :) ?
    • rapidash
      Ted to dávaj druhou řadu na Markýze ve slov. dabing, je to fajn, je to každou neděli kolem poledne dva díly. Jinak na cz to budou dávat ale nevím kdy.
    • No zaslechla jsme že by tak v červnu by se to mělo onbjevit na Nově nebo na Prima-LOve, ale zřejmě jsou to jenom kecy.. Většinou což jsem už viděla je to na Slovácích-Markíza :)
      • your-darling
        jenže to už říkají skoro druhym rokem, takže nevim... :)) Vždycky když se dívám na Volejte Novu, tak se na to někdo ptá a odpověď je, že ještě letos... už dva roky :D tak ať si rozmyslí, co říkají *16*
        • na jaře to bude na nově *1*
  • Ahoj chtěla bych se zeptat bude Elena chodit s Damonem a umře Stefan nebo jak to celé má skončit ? :D
    • demisalvatore
      NIkdo ještě neví jak to skončí, protože na 100% bude ještě 4tá serie a uplný konec se plánuje až na konci 6té serie. Poku se Elijak s Klausem dožijou 4.serie dozvíme se i něco víc o původní Petrově, na co bych se moc těšila, takže se modlím ať přežijou. Jinak trojuhelník Dam El a Stef se určitě neurovná do konce 3tí serie to je jisté. :)
    • Ahoj, no někod říká že bude chodit se Stefanem což by bylo nejlepší a někdo s Damenem, ale pravdou asi je, že Stefan se k Eleně vrátí.. Ale není nic o to, že by měl umřít odkud tohle máš.? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit