-
5. série bude ke stažení 13. října :)
-
-
uz se tesim!!!!!:Daaaaa
-
-
neviděla sem lepší seriál fakt ho žeru :-) *14* *14* *14* *4* Miluji stefana a dejmona *14* *14* *5*
-
-
Jo SOU to kusy..*14*
-
-
Ja bych chtela hlavne stefana ten je vic sexi
-
-
Jo je tááák sladkéj!!!!!!*14*
-
-
-
-
Já jsem dost líná číst si titulky nevíte kde by mohla být 2. a 3. série ve slovenštině to mi stačí, 1. sérii jsem našla ve slovenštině na ulož to.cz ale druhou a třetí jsem tam nenašla tak jestli to je v té slovenštině??? Předem díky za odpověď... *7*
-
-
je mi líto tak to nevím:D já na to ve slovenštině nekoukám, ale pokud vím, tak slovensky ještě není nadabovaná 3. seriie a druhé je každou neděli dopoledne na Markíze;) Jinak ti doporučuju se na to koukat s titulkama je to opravdu lepší:) ten slovenský dabing teda nic moc a toho českého se maximálné bojím.:D:D:D..nekouknu ani na jeden díl, protože když jsem koukala na to kdo je bude dabovat... *8* lekla jsem se:D no a pro nás co se na to koukaj s titlema to bude katastrofální žážitek *1* nevadíí.. :D
-
-
A kde bych si tu druhou sérii můžu stáhnout s těma titulkama??? A jakým dílem končí první série já mám zatím 21 dílů tak nevím jestli to je všechno nebo ne... Předem díky za odpověď... :)
-
-
najeď si na stránku movie library a tam najdeš všechny díly a i jiné filmy a seriály.
-
-
Aha díky za odpověď já jsem už si to stáhla s těma titulkama takže už to mám ale díky za odpověď... *4*
-
-
-
další díly
právě jsem dokoukala 14 díl TVD....uuužasný *4* jen mě štve že na další díl si budeme muset počkat ještě 21 dní...je to na nic *9* ....jinak Damona mi taky bylo líto *9* -
-
Re: další díly
neříkejte mi že umřel!!!!!! no to snad nééé!!! já sem totiž teprv u 10. dílu,takže nevím....a ještě se chci zeptat,neznáte prosím ňákou doubrou stránku kde všechny díly stáhnout nebo se na ně podívat??? jakoukoliv...??? -
-
Re: Re: další díly
Neumře. *3*
Ke stáhnutí - uloz.to
online - iserialy.sk
-
-
Re: další díly
*9*
-
-
ja si taki myslim že je to nej serial
-
Milju tenhle serial a nejvic mam rada Elenu , Caroline , Bonny a Stefana. *14* *3*
-
S titulkama je to mnohem lepší
-
Furt se na vás koukám ste boží herci všem se vám to moc povedlo<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
-
serial je nejlepsi chci dalsi serie v cz dabingu a Elena by se mela vratit ke Stefanovi *3* kdyby jste nekdo vedel kdy to zacnou vysilat prosim napiste dekuji *4* *4*
-
http://www.ulozto.cz/10545549/the-vampire-diaries-3x04-cz-tit-by-nezka-avi?utm_source=search&utm_campaign=0&utm_medium=all
jsem zvědavá co bude dál v MF *8* *14*