-
Krásné obsazení hercu,děj perfektní,každý díl skončí tak,že se nemužu dočkat toho dalšího..1 serii jsme měla shlédlou snad za 3 dny:D stal se ze mě závislák:D..Ale na nově se na to nemůžu dívat,katastrofa ten dabing..není nad originál...a hlavně zabili Damonovi hlášky...! a slovo železník? no to jsem šla do kolen:DD..A Damon is best *14* *1* ..jinak super seriál je Supernatural... Dean.. *14* Dean a damon spolu v seriálu tak se asi zblázním:DD
-
Jo Elena se stane upírkou. A stala se jí tak že Meredith jí dala upíří krev a ten den sjela z Mattem z mostu do vody kvůli Rebece, Stefan chtěl prvně zachránit Elenu ale ta mu řekla at vytáhne Matta a ona se utopila típ pádem se sní stala upírka. Jsem zvědavá jak bude 4 série už se na ní moc těším. A nevím koho si vybere. Doufám že Damona pač sním se seznámila jako první ale Damon jí ovlivnil aby zapoměla... a ted když bude upírka tak ovlivnění nebude platit takže by si ho mohla vybrat pač říkala -Kdybychom se my dva možná poznali dřív- a oni se poznali dřív. Až budete něco vedět o 4 sérii jaká Elena bude jako upírka nebo prostě nějaké info pište.... Děkuju *3* *3* *3* *3*
-
Na The vampire diaries se koukám ale jedině v angličtině a s titulkama českej dabing je hnus... JINAK SE MOC TĚŠÍM NA 4 SÉRII. *14* *14* *1* *1*
-
???
ahoj všichni upíři a upírky, chtela sem se zeptat, kde bych si mohla stahnout díli z druhé serie. Na uloz to jsou jenom do pateho dilu. Díky za odpověd *4* *4* *4* -
už se teším až už konecne uvidím 5.serii *14*
-
-
Už jsem viděla *14* Je užasná *14*
-
-
Nevim jestli to víte, ale dočetla jsem se že budou dávat na podzim roku 2013 na CW a TVS 5. Serii upířích děníků *7* *7* *7*
-
Dost dobrý :)
Tenhle seriál mě docela dost baví... Holt CW má dost dobrý seriály... Po Gossip Girl a Smallville je tohle další úžasný seriál :) -
Prosimvas hodte sem zase nekdo tu stranku,jak je na ni odpocitavani do dalsiho dilu..diky:)
-
-
máš to na téhle stránce;) http://www.the-vampirediaries.cz/
-
-
chtela bych vedet kdy bude 5 a 6 serie v cz dabingu vite to nekdo?prosim nemuzu se dockat na pokracovani
-
Ahoj koho máte radši Stefana nebo Deamona ?
S kým by jste radši viděli Elenu se Stefanem nebo s Deamonem ? *4* -
-
Ffffuj elena a dejmon ja se snad pobliju kdo souhlasi
-
Mám nejradši Damona a chci aby byl s Elenou on !! :) Jsou pro sebe stvoření!
-
1)píše se to Damon
2)Chci Elena+Stefan
3)a líbí se mi a loveuju ho Stefan*14* -
líbí se mi stefan *14*
a alena + damon *1*
-