Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další !!!

Nevíte kdy bude 16 díl a další? *14*
    • n-abby-sciu

Re: Další !!!

Jsou každý pátek... 16.díl bude 2.4.
      • Re: Re: Další !!!

Jo? Tak to jsem netušila... Super *14* *14* A myslíš na zkouknito.cz? Díky
        • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Další !!!

Ne, myslela jsem kdy to bude ke stažení... online to bývá, až když jsou titulky. *3*
          • lidus5

Re: Re: Re: Re: Další !!!

A odkud to stahuješ?
            • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: Další !!!

Nejčastěji z uloz.to a megaupload... linky, kde si to můžeš stáhnout, najdeš například na fóru vampire-diaries.cz (sekce download), ale musíš tam být zaregistrovaná. *3*
  • brikita3
    ahoj
    naštvalo mě,že už upíří deníky nedávají na nově cinemě,ale psala jsem jim a oni mi ještě neodpověděli a to už to jsou tři dny.Hlavně že tam mají napsáno že co nejrychleji odpoví. *16* *16* *16* *10* *9* *9* *8* *8* *13* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Mrs.Wesley
      HM...hele a kolik ti jako je že o TVD nevýš že 5.řadu ještě nedokončili?!
  • Chtěla bych vás nikdy vidět kéžby
  • demisalvatore
    Zdravím vás TVD fans:D Toužíte po výrobcích TVD? Jedna úžasná stránka ( vampire-diaries.tým.cz) vám tyhle výrobky může poskytnout;D Jako veliký fanoušek vím, že jsou tyhle výrobky těžko k mání, ale díky téhle stránce je můžete mít:D;) zde odkaz: http://vampire-diaries.tym.cz/produkty-tvd/:)
  • Doufám že je budou zase dávat na Noě Cinemě až dotočí 5 sérii.
  • Do "twilight" jsem blázen fakt jsem jsem fakt velkej fanoušek ale od té doby co jsem se začala koukat na the vampire diaries musím říct že je to o hoodně lepší než twilight . *14* *14* Tenhle seriál nesahá ani po kotníky twilight.
    • Nechtěla jsi spíš říct, že txillight nesahá ani po kotníky upířím deníkům? *1*
  • dokpet
    Je to skvělé a nic nekopíruje je to originál!!!!!A moc se jim povedl jen toho Cz dabingu se celkem obávám.
  • 3x8 fakt pecka dil..lexi je nejvic skoda ze uz je mrtva, *13*
    • rapidash
      Lexi byla bomba krásná upírka, nevím proč ale myslím si že ji tam ještě zahlédnem *4*
  • anettka-upirrka

...

Mě se líbí oba... *14* ..ale někdy je hezčí Stefan a někdy zase Damon...ale k Eleně se mi prostě víc hodí Stefan...:).. *14*
  • TVD

Lidi nevíte někdo please o nějaké stránce o TVD kde vždycky najdu nejnovější informace?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit