-
Další !!!
Nevíte kdy bude 16 díl a další? *14* -
-
Re: Další !!!
Jsou každý pátek... 16.díl bude 2.4. -
-
Re: Re: Další !!!
Jo? Tak to jsem netušila... Super *14* *14* A myslíš na zkouknito.cz? Díky -
-
Re: Re: Re: Další !!!
Ne, myslela jsem kdy to bude ke stažení... online to bývá, až když jsou titulky. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Další !!!
A odkud to stahuješ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Další !!!
Nejčastěji z uloz.to a megaupload... linky, kde si to můžeš stáhnout, najdeš například na fóru vampire-diaries.cz (sekce download), ale musíš tam být zaregistrovaná. *3*
-
-
-
-
-
-
ahoj
naštvalo mě,že už upíří deníky nedávají na nově cinemě,ale psala jsem jim a oni mi ještě neodpověděli a to už to jsou tři dny.Hlavně že tam mají napsáno že co nejrychleji odpoví. *16* *16* *16* *10* *9* *9* *8* *8* *13* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
HM...hele a kolik ti jako je že o TVD nevýš že 5.řadu ještě nedokončili?!
-
-
Chtěla bych vás nikdy vidět kéžby
-
Zdravím vás TVD fans:D Toužíte po výrobcích TVD? Jedna úžasná stránka ( vampire-diaries.tým.cz) vám tyhle výrobky může poskytnout;D Jako veliký fanoušek vím, že jsou tyhle výrobky těžko k mání, ale díky téhle stránce je můžete mít:D;) zde odkaz: http://vampire-diaries.tym.cz/produkty-tvd/:)
-
Doufám že je budou zase dávat na Noě Cinemě až dotočí 5 sérii.
-
Do "twilight" jsem blázen fakt jsem jsem fakt velkej fanoušek ale od té doby co jsem se začala koukat na the vampire diaries musím říct že je to o hoodně lepší než twilight . *14* *14* Tenhle seriál nesahá ani po kotníky twilight.
-
-
Nechtěla jsi spíš říct, že txillight nesahá ani po kotníky upířím deníkům? *1*
-
-
Je to skvělé a nic nekopíruje je to originál!!!!!A moc se jim povedl jen toho Cz dabingu se celkem obávám.
-
3x8 fakt pecka dil..lexi je nejvic skoda ze uz je mrtva, *13*
-
-
Lexi byla bomba krásná upírka, nevím proč ale myslím si že ji tam ještě zahlédnem *4*
-
-
...
Mě se líbí oba... *14* ..ale někdy je hezčí Stefan a někdy zase Damon...ale k Eleně se mi prostě víc hodí Stefan...:).. *14* -
TVD
Lidi nevíte někdo please o nějaké stránce o TVD kde vždycky najdu nejnovější informace?