-
Nejsmutnější jak Stefan volá Eleně na mobil a jak ona mu řekne že ho miluje:(....mě je ho strašně líto
-
-
ve kterém to je dílu ?????,
-
tak nějako mi slaza ukápla :/ nevíte někdo jestli už jsou title? nějako neumím anglicky :/ ale pochopit se dá hodně :)
-
já ted ani nějak nevim koho mi má bejt líto... :)
snad bude Stefan v pohodě... *14* *14* -
-
Snad jo:))...
-
-
-
já taky já bych se na něho mohla dívat pořáád *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nej seriál na světě *5* *5* *5* *14* *14* *14*
-
4x16 bude zajímavá... a co se týče Damona a Eleny tak ve třetí serii jsem příšerně chtěla aby byli spolu i ve 4. sérii ale ted se to změnilo od tý doby jak Rebeka ovlivnila Elenu, Stefana a Caroline aby mluvili jen pravdu tak mi bylo Stefana hrozně moc líto a od tý doby prostě bych chtěla aby si i Stefan našel svojí lásku ikdyž je to Elena...já prostě nechci aby byl sám proč nemůže být Katherina jako Elena aby jí měl i Stefan a i Damon *1* *1*
-
pomooc
ahojte ludia *4* prosim vas neviete kde by som mohla stiahnut 8. epizodu druhej série s titulkami? *9* neviem ich zohnat...nikde niesu *9* pomooooc! -
-
Re: pomooc
na piratebay.org si stáhni díl a na titulky.com si k tomu najdi titulky -
-
Re: Re: pomooc
jaj dakujem *4* som ti dlzna *4*
-
-
-
ja upiri deniky miluju a uz se tesim na 4 serii *2* *15* *3* *14*
-
Deník upíra
Jo druhá řada myslim že bude, protoze na netu se pise ze prvni rada ma 22 dílu, kdyby nebyla druha rada tak tam nepisou prvni řada ae ze ma seriál 22 dílu no ne? *7* -
Tenhle seriál je nej nej nejlepší co jsem kdy viděla a Stefan je nejvíc sexy a chci aby se k němu Elena vrátila moc jim to spolu slušelo.
Stefana 4ever *14* *14* *14* *3* -
upíří deníky jsou prostě boží nej moc zajímaví film prostě ten film zbožnuju
-
VD
Další skvělý upírský seriál. Knihy jsou vynikající a beru jako velké plus rozlišnost mezi seriálem a knihami - přece jen můžu sledovat dva různě se odvýjející příběhy a přitom se vychutnávat kvalitu. *4* Navíc mě také těší seriálová Elena - bruneta, hnědé oči, rozumná... mnohem lepší, než blondýnka - královna školy (někdy, zdá se, poněkud namyšlená) *4* A Damon? Možná jsem trochu zvrácená, ale díky knihám ho mám raději ještě víc. *1* Ian se pro tuto roli hodí perfektně. *4* -
-
Re: VD
uuu výborně! takže nejsem jediná, kdo je ujetý na Damona :D on je tak nádherný až to není hezké :D Stefan je taky hodně hezký ale Damon to je neco jiného xD -
Re: VD
Kdybych nevěděla, že je ten seriál točený podle knížek, neřekla bych, že to má něco společného. Každopádně mě se víc líbí seriál. Děsně se mi líbí jak Ian hraje Damona. Ta role mu prostě sedí a Damon sám o sobě je přímo fantastický *14*
-