-
?
Hej co je neměl bejt dneska new díl???!! *7* -
-
Re: ?
u nas bude zitra!!! *4* *4* -
-
Re: Re: ?
ahá.ty jo a nevíš kde to sehnat s titulkama? -
-
Re: Re: Re: ?
na uloz to si to muzes stahnou s titulkama *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
hm ten díl tam ještě s titulkama není=( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
ja jsem si ho ta s titulkama stahovala vcera vecer je to tahle stranka http://www.ulozto.cz/7604509/the-vampire-diaries-2x12-the-descent-cz-titulky-vlozeny-avi
asi si se musela spatne podivat!
-
-
-
-
-
-
Těším se na 6.sérii :-*
Miluju Upíří Deníky <3 <3 <3 <3 -
Mozna se na o potom zacnu divat v jednom kuse co jake to je *15*
-
kdy??
týý jo...kdy bude ten novej díl..tu čekám skoro celej den a nic...nenašel jste ho někdo..:-D *14* *14* *14* *14* -
11. díl
Jako už včera meli bejt dalsi díly a ani na zkouknito.cz to neni a pak to ani neni na iserialy.sk ....prosim Vás, jestli někdo neví, na které stránce jsou dalsí díly... *7* -
-
Re: 11. díl
Víš, ono se ten díl vysílá kolem půlnoci (vzhledem k našemu času), takže chceš zřejmě moc. Samotný díl se na netu obvykle vyskytuje kolem 4.-5. ráno, s titulkama to nikdy není jasné. A jestli to chceš s kvalitnima titulkama musíš si holt počkat.
Online to seženeš právě až to s těma titulkama někdo nahraje na net, takže já například upřednostňuju si to stáhnout (lepší kvalita, nemusím čekat).
-
-
upíří deníky jen když to slovo slyším tak si to jdu pusti na telku a kokám na to do 4:00 a jdu spát suprovej serialál *3* *14* *8* *2* *1* *15*
-
Holky mám pro vás dobrou zprávu 4 srpna budou upiri deníky v 11:30 na markize n *14*
-
upiri deniky budou pokracovat ale bez nini dobrev ;)
-
...
Jo je to super seriál ale u toho 14 dílu sem se dost lekala..... v tý hrobce to bylo hnusný -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
MILUJU TO *14* ♥
Je to celí můj život...♥♥♥
Moje závislost moje droga♥%)
Team Damon♥
Team Delena♥
Team Nian♥
Team Ian Somerhalder♥
♥♥♥♥♥♥