Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nejlepsi serial co jsem kdy videla.Videla jsem vsechny serie a uz se nemuzu dockat 5.serie.
  • trochu se popletli...

Miluju tenhle seriál a úplně mě chytil. *1* *14* Většinou si chyb nevšimnu ale tahle mě zarazila... *7* V prvních dílech řikali, že Stefana proměnila Kath. Ve 14. dílu si ale protiřečí,když řikali , že Kath chytli proto že vipila sporýš ve Stefanově krvi...to znamená, že ještě nemohl být proměněný. Pak jí odvlekly do kostela. A kdy ho teda proměnila??? *7*

myslim že tahle chyba se dá odpustit už se těším na 15. díl *4* *14*
    • n-abby-sciu

Re: trochu se popletli...

Chyba to není, ve VD se člověk v upíra promění, když má v těle dostatek upíří krve a zemře. Vicki se taky nejdřív napila Damonovy krve, zemřela, a pak se stala upírkou. Stejně tak Stefan i Damon, ti měli v těle Katherininy krve dost, takže je ještě otázkou jak zemřeli (pokud to tedy nebude jako v knize).
      Katherin je tedy nemusela přeměnit přímo. *3* *3*
  • nukysek

.

DAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNN
  • emmicka-watson
    "And the answer to your qoustion about our frienchip is yes. You have lost me forever." To říká Elena Damonovi ve druhý sérii a znamená to: "A odpověď na tvojí otázku ohledně našeho přátelství je ano. Ztratil jsi mě navždy." Já tuhle větu prostě miluju a stejně tak Upíří deníky. Jsou prostě boží!!!!! A žádný twilling na ně rozhodně nemá!!! *14* *14*
  • choclit-pee

Všichni fanoušci;)

Přidejte se k nám;)
    http://www.facebook.com/pag es/vampire-diaries-teamblogcz/11061 8128951223
  • Upíři jsou nejlepší.
  • Vampire-Talita
    Je to skvělej seriál *15* *2* *14*
  • dotaz :)

Ahoj všichni.. měla bych jeden dotaz... náhodou sem přišla na tenhle seriál a uplně si ho zamilovala... už sem shlídla celou prvni serii a tak me zaujala, ze bych chtela vedet, jak to bude pokracovat dal... Vím, že jsou asi 4 knížky... Ale nevím, jak to s nima je .... Takze kdyz bych chtěla vědět jak to bude dál jakou tu knížku bych si měla koupit?? děkuju za odpoved.... *4* měj te se všichni a užívejte si prázdniny.. :-) *13*
  • Rous máš pravdu je to nejnejnejnej seriallllllll♥♥♥♥♥úplně boží!♥♥♥♥:-):-):-);-);-);-)joa damon je úplně krásný i klaus sexiiiii♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • Upiří deníky miluju je to muj nejoblíbenější serial *14* *14* *14* *14*
    • Mrs.Wesley
      Můj taky je v něm kousek všeho*2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší