-
MILUJU upíří deníky a MILUJU DAMONA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Miluju tento seriál a nejvíce obdivuji jako filmouvou postavu Daimona a Elenu *3* A pořáád na ně samozřejmě koukám *4* *4* *4* *4* *14* *14*
-
Miluju upíří deníky a také se nemohu dočkat na 4 serii *14* *3* *14* *3*
-
Právě jsem se dočetla že upíří deníky začnou ve čtvrtek 10. října a the originals v úterý 15. října *4* *3*
-
-
ahoj prosím tě a byla bys tak hodna kdyby to šlo stahnout ty nove dily jestli bys to davala treba naulozto díky ;)
-
-
ahoj já bych to tam dávala ale já nevim jak se to dělá takže ... :) A did to tam dává nějaká holka
-
-
-
Skvělí.. TVD předhonil Twiling ságu Rozbřesk část 1. *1* *1* *1* SUPÉÉR
-
Soulasím s těmi, co tvrdí že TVD je lepší než twilight. i to mám ráda, ale tohle je prostě mnohem lepší.... úplně mě to vzalo a hrozně se těším na 4. řadu a taky souhlasím s těmi, co říkají, že český dabing nic moc :)
-
-
Ano, TVD je lepší než Twilight, které mám taky ráda (ale je těžké to oprávněně porovnávat, když jedno je film a druhé seriál), *4* TVD je můj úplně nejlepší seriál a dlouho budu čekat, až se natočí lepší, i když o tom silně pochybuju *1* A ohledně toho českého dabingu, no podle mě není špatný na české poměry *3*
-
-
uz sem to videla
TY VOLE!!TAK SEM TO TED DOKOUKALA SICE BEZ TITULKU ALE MAZEC!!!CAROLINE VYPADA DOST HUSTE JAKO UPIR!A DAMONA MALEM ZEBILI NO PROSTE HUSTY!!!!!!!! *8* -
Miluju TVD :) Je to dobře promyšlené :) Časté zápletky a přisahám, že sem vždycky na konci několika dílů, končila s otevřenou pusou. Musím se ale přiznat, že je to možná moc dlouhé a že nemám ráda Elenu. Do všeho se plete a to mě na ní štve. Zamilovala jsem si Damona a Klause :) Musím říct, že všichni chlapy jsou tam k sežrání :P Skvělý výběr postav :) Těším se na 5 řadu :) TVD sleduju jedině anglicky z českými titulky:) Český dabing je totiž strašný :)
-
-
Moje řeč - ať žije originál *2*
-
-
neviděla sem lepší seriál fakt ho žeru :-) :-D *14* *14*
-
-
to jo je fakt boží nejlepší *5* *14* *14*
-
-
3.díl;
Nemohl by prosím někdo z vás tu poslat odkaz přímo na třetí dil? .. nemuzu ho najit.. diky :( -
-
Re: 3.díl;
3. DÍL 2. SÉRIE: http://ulozto.cz/5959500/the-vampir e-diaries-2x03-bad-moon-rising-cz-t itulky-vlozeny-.avi
-