-
Už se nemohu dočkat 5 série!:3 Ale určitě se máme na co těšit!:)
-
-
5.série už se točí a má být 10.října na SledujiSeriály.cz..:)
-
-
????
Prosim vás kdo hraje tu stephanovu kamarádku Lexi ??? -
-
Re: ????
Arielle Kebbel :)
-
-
Kde? :)
Ahoj, můžu se zeptat caandiess, kde jsi vzala ty tapety na plochu? :) Jsou krásný, já jestli jsi je dělala ty, nebo někdo jiný :) *14* -
-
Re: Kde? :)
Některý z toho jsem dělala já :) -
-
Re: Re: Kde? :)
Fakt? Nepovídej :D *14*
-
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je to super serial
-
:D
Ahoj hele jak to myslíte že 14.ledna výjde další jako na ulozto? a kolik jich celkem je? *3* -
-
Re: :D
Na libovolném internetovém knihkupectví většinou kolem 170,- ... vydány budou 2 knihy - 3. díl Zášť a 4. díl Temné shledání. -
-
Re: Re: :D
takže je celkem 4 knihy ale u nás jsou jenom dvě kdy budou další 2 vydány v češtině?
-
-
-
Nej seriál
Je to nejúžasnější,nejlepší a vůbec můj nejoblíbenější seriál na světě. -
další díly
Hej už jsem viděla 12 dílů a nevíte jestli a kdy budou další?? -
-
Re: další díly
Více jsi jich vidět ani nemohla, seriál se stále natáčí a další epizoda (Children of the Damned) bude v USA za 3 dny - u nás ve čtvrtek o půlnoci... 1. série bude obsahovat 22 dílů a myslím si, že díky velké sledovanosti bude i série druhá, byla by velká škoda v tomhle skvělém dílku nepokračovat. *4*
-
-
Už sem viděla díl 4x13 a je to super pořád si přeju aby elena byla s damonem jenom mě štve jak jim to mezi sebou neklape.
-
-
ses cvokla holka k jakemu damonovi elena+ stefan žadnej damon at se tam neplete!stefan je seexy,cool,mily a damon ne!
-
-
v česku má být s titulkama 4řada 12.října *3*
I LOVE IAN *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Právě jsem dokoukala druhou sdérii a ta se mi líbí víc než první. Ale je to dost zamotané a takové zdlouhavé. Film by byl možná lepší, ale zase seriál si člověk užije déle takže dobrý. Skalní fanda asi nebudu, ale líbí se mi.