-
Ahoj, pokud jsi fanouškem tohoto seriálu, můžeš dát like na tuto stránku *3* http://www.facebook.com/thevampirediariesczech Určitě nepřijdeš o nové fotky každý den apod.*4*
-
nikdy mě to teda nezajímalo až do teď když to začalo na nově cinemě dívámse na to pravidelně *3*
-
Osobnosti.cz jsou uz na nic...nedavaji tu pravdive info.treba ze nina nechodi s Ianem a pritom chodi,miley uz nechodi s lianem a tu je ze jo...
-
-
ale ian se uz s ninou davno rozesel *3*
-
-
Ja strasne hodne miluju upiri deniki a hlave elenu a stefana ti proste k sobe pasujou ale i ve skutecnosti ale vsichni sou naprosto suprovy
-
love
bude i 2.řada????doufam že jo!! *7* *7* *14* -
I Love VD
Nejlepšovitější seriál!!!!
Jen škoda že 11.díl až v lednu to totiž nepřežiju :((........achjo -
Já už chci 5. serii!!!!! *14* *14* *14*
-
Zítra daksi dily :-*
děěcka zitra 14. ledna budou dalsi dily!!
Pecka *15* -
-
Re: Zítra daksi dily :-*
a nevis presne kde bejb ?
-
-
Stefan a Caroline budou spolu v další serii. Kdo má radost?
-
-
Promiň ani Stefan tam už nebude. Nevim jestli je to pravda ale četla jsem to internetu.
-
-
Líto ti to být nemusí, Stefan tam bude, nebo vlastně je. Ian, Kat, Paul a Candice, ti všichni podepsali smlouvu na 7.serii a už se natáčí. ;-) 8.serie není potvrzena.
Jinak nechápu, proč by dávali Stefana a Caroline dohromady, aby je na to zase rozdělili. Stefan a Caroline jsou podle spoileru hlavní pár 7.serie.
-
-
myslím že jim to dlouho nevydrží
-
-
TVD
WOW! 15 díl byl fakt úžasněj. Já ten seriál miluju, teda hlavně Damona =O** -
-
Re: TVD
zejo :-) tenhle byl fakt luxusni hele nevedel/a bys jak se jmenuje herecka ktera hrala Rose???? -
-
Re: Re: TVD
Ahoj jmenuje se Lauren Cohan
*4* *4*
-
-
Re: TVD
já sice miluje Stefana, ale ten díl byl super...to jak vypadalá vyschlá Katherine...to bylo fakt hustý..:-) *14* *14* -
-
Re: Re: TVD
Ja ten serial taky miluju a nejvic damona(on se super) *14* *14* *14* *14*
-
-