Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • egonka-buffy

TVD

Jede z nejlepších seriálů,které jsem kdy viděla :D..Damon (Ian Somerhalder :D)..úplně dokonalej :D..hrozně mě štve,že Elena nebude nakonec s Damonem :D..hodili by se k sobě :D
    • Re: TVD

taky si myslím....a bude se točit další serie? na internetu jsem našla jen do 1x22...
    • Re: TVD

*BUDE* s Damonem. A Stefan se změní k horšímu. No, jen trochu, ne úplně. Prostě jen odhalí svou temnou stránku, kterou v sobě jakko upír má. Dammon nemá co odhalovat, jedná na rodinu. Nejnovější zprávy ze zahr.
  • je fakt blbí že je nedávaj na nově cinema to mě naštvalo ale miluji mmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccccccccc upíří deníky a hlavně stefana a sem ráda že stefan s elenou sou spolu *14* *14*
    • Mrs.Wesley
      Já jsem taky zaláskovanečková do Stefana..*14*
  • nejpovedejsi serial co jsem videla :) zajimavy,napinavy,romanticky,erpticky,hororovy ...UŽASNÝ prostě:) oblíbila jsem si i všechby herce . ♡
  • Mužů se zeptat jestli Elena zůstane s dejmonem nebo se stefanem
    • s dejmonem *14*
    • zrovna jsem viděla díl 5x22 a damon tam s bonnie zemřeli a nevipada ze se vrátí.: (
    • denuulaa.charova
      za 1. v jaký sérii a za 2. jak někdo může napsat Dejmon? -_- :DDD
  • Uz se těšim na 3 řadu jak dopadne Stefan *2*
    • your-darling
      a kdy vůbec budou nový díly?? :)
  • ahoj nechapu co vam je kdyby jste meli mozek tak by jste vedeli ze upiri deniky se napsaly v roce 1991 akorat se pozdej natocily aby to nebylo spis obracene!!!! *16*
  • kikina888
    Mevíte kdy začína ta 3 řada??
    • ariel
      http://www.zkouknito.cz/
      tam najdeš 3 řadu s titulkama *3*
    • demisalvatore
      A jestli myslíš na Nově, tak třetí řada se tam bude vysílat příštím rokem.;)) No já se tada na ten děs koukat nehodlám. ;)
    • demisalvatore
      ???:D Třetí řada už je dáávno odvisílaná;) A 11.10 začnš 4.serie.;) Takže titulky budou 12;D
      • Bejbina1
        A kdy se odvisílala 3.serie ?? já sem na ní čekala a noknec sem jí prošvyhla *13* byla oodvysílaná na nově?
        • demisalvatore
          Na nově bude třetí serie až příští rok ;)) Ale dabing je HNUSS tak si tu 3 serii stahni na uložto.cz s titulkama je to lepší. Teda pro mě.. já si na ty jejich hlasy za ty 4 roky prostě zvykla. ;)) Třetí serie jinak byla odvisílaná na CW už dávno a teď je každý (u nás pátek) čtvrtá serie. Díl i titulky si pak stáhneš na uložto.. a pakud to chceš dřív tak titulky jsou v nejlepší kvalitě den po premieře na cwzone.cz ;))
  • miluju damona je nadherny *1* *2* *15*
    • Mrs.Wesley
      Ujde ale pro mě je sladší Stefan*4**15*
  • Všichni tu holdujete nad Klausem..Elenou Damonem a Frenklynstephanem...Ale nejlepší postava, muž svého slova, ušlechtilí a čestný se snahou zachránit rodinu..byl Elijah..Elajža...Doufám že ho znovu v lednu uvidím..A pomuže zabít definitivně Klause..:)
  • vim ze uz ti nekdo odpovedel ze to nejde stahnout cesky, ale myslim si ze kdyz si to stahnes s ceskyma titulkama tak taky nebudes sklamana :)) ja jsem taky jedna s tech ktera to ma radsi nadabovany ale rekla jsem si ze to skusim a jsem s toho nadsena :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit