-
Nejúžasnější..!♥♥
Tak a 3 knížka mě opět nezklamala..!!..Je prostě úžasná..!..♥♥..Normálně se mi až chtělo brečet pří konci jak Elena umřela....jak brečel i Stefan..!! *9* ..Táák smutný to bylo..!!..Těším na 4..a další díli už aby vyšli..!!:). -
-
Re: Nejúžasnější..!♥♥
Coozee?? xD Elena umre?? *9* -
-
Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥
Na konci 3 knížky jo..ale pak myslim že ve 4 už bude zase žít já nevim 4 jsem ještě nečetla..;)
-
-
Re: Nejúžasnější..!♥♥
co prosim? :/ nemůžeš to tady takhle říkat... :D jen si to nech pro sebe... :) někdo tam totiž ještě ani nedošel.. :) -
-
Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥
Tak to promiň ..:)..Jenže ono se to nedá nechat pro sebe když je to tak skvělý..:D..A o pár článku níž to tam už stejnak bylo napsaný..;) -
-
Re: Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥
ja sem u toho brecela tky a uz si cetla 4, ta dobre skonci -
-
Re: Re: Re: Re: Nejúžasnější..!♥♥
Jj..4 jsem dočetla včera..!...A je prostě úžasná..!!♥♥...Těšim se až vyjde ten 5 a 6 díl.!.. *14*
-
-
-
-
-
3
Du číst 3 knížku snad bude taky tak úžasná jako 1 a 2..:) *14* -
...
Konečně jsem si koupila druhou knížku a hned ji přečetla a zaskočilo mě že Elena se stala upírkou už v druhé knize..teda pokud jsem to dobře pochopila...Takže stala se upírkou už v druhé knize nebo ne..???..Když jsem četla první knížku tak mě zas tolik nebavilo ale teď ty knížky uplně miluju a jelikož jsem uplně bláznivá čtenářka a první i druhou knížku jsem přečetla za den...tak už zase rychle ukecávám mamku pro 3...:)..Ale pro mě jsou ty knížky uplně jiné než seriál...prostě já to beru tak že seriál je jeden příběh a knihy jsou zase uplně jiný příběh akorát se stejnými osobami...:)...Nevím já mám ráda bojí ale potom co jsem si přečetla i 2 knihu se asi víc přiklábím ke knížkám...:).. -
-
Re: ...
mě to zas přijde že jsou právě ty osoby uplně jiný *15* -
-
Re: Re: ...
To je taky pravda ale já si ty osoby představuju takový jako jsou v seriále páč v tý knížce jsou popsaný uplně jinak takže ty osoby beru spíš podle seriálu než podle knížky..:)
-
-
-
prosím prosím prosím
prosssiiim... vyšla 2. série seriálu? skončilo se to strašně! ráda bych si stáhla i 2. sérii neboť 1. už mám . pls ...vyšla už? -
-
Re: prosím prosím prosím
Ahoj.ještě nevyšla a když se podíváš o pár přízpěvků níž tak ta, jsem psala stránku na které najdeš kdy vychází a myslím že jsem psala i přímo do přízpěvku datum..:).. *4* -
-
Re: Re: prosím prosím prosím
díky :**** -
-
Re: Re: Re: prosím prosím prosím
Nemáš zač.. *3*
-
-
-
-
...
plls ... na jaké anglické stanici chodí upírský deníky? chci je po anglicky! nejvíce vás prosím! *4* -
-
Re: ...
Vysílá je americká stanice CW. Česky ani nejsou, takže je snad problém stáhnout si je, nebo vyhledat online? -
-
Re: Re: ...
:* díky :D
-
-
-
TVD
Lidi nevíte někdo please o nějaké stránce o TVD kde vždycky najdu nejnovější informace? -
dotaz :)
Ahoj všichni.. měla bych jeden dotaz... náhodou sem přišla na tenhle seriál a uplně si ho zamilovala... už sem shlídla celou prvni serii a tak me zaujala, ze bych chtela vedet, jak to bude pokracovat dal... Vím, že jsou asi 4 knížky... Ale nevím, jak to s nima je .... Takze kdyz bych chtěla vědět jak to bude dál jakou tu knížku bych si měla koupit?? děkuju za odpoved.... *4* měj te se všichni a užívejte si prázdniny.. :-) *13* -
Lenka
Ahoj všem... určitě nejsem jediná, kdo se ptá, ale zkoušela sem to tady najít a nějak se mi to nepovedlo.... Nevíte jestli bude a nebo kdy bude 2. serie? -
song
Ahoj chtěla jsem se zetpat jestlinevíte jak jse jmenuje pisnička na konci 1.dílu z 1.série . . . muj mozek nenii schopnej si vzpomenout *7* ... please -
I love Damon
Je sice fakt že Damon je naprosto dokonalej a k sežrání ale prostě si víc přeju aby byla Elena se Stefanem...protože by mi bylo Stefana líto a Elena by se mi asi uplně zhnusila protože by se chovala jako Katherine takže hnusně že by byla se Stefanem a pak ho vyměnila za jeho bratra. Prostě víc fandím Eleně a Stefanovi. Ale je fakt že ten polibek byl úžasnej a kdyby to byla elena tak by to bylo ještě lepší...protože by nebyla furt taková hodná holčička a byo by to takový pak zajímavější, zamotaný :) Doufám že se jej ještě někdy dočkám. *4* *1* *3* *14*