Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jemi

upírka nebo ne???

víte někdo jestli bude elena upírka???????? *7* *7*
    • Re: upírka nebo ne???

bude bude *1*
    • anettka-upirrka

Re: upírka nebo ne???

To by mě taky zajímalo.. *7* *1*
      • Re: Re: upírka nebo ne???

ma segra driv cetla deniky a myslim ze rikala ze se z eleny nakonec stane upir
        • anettka-upirrka

Re: Re: Re: upírka nebo ne???

Tak to už se těšííím..♥♥ *14*
          • blond.girl.third

Re: Re: Re: Re: upírka nebo ne???

Jj s Eleny se v knize vazne stane upír ...
            Elena se utopí protože jí Katherine srazí auto do řeky . ale ona si vymenovala krev se Stefanem a Damonem a stal se z ní upír ... Když Katherine chytila Elenu Damona i Stefana tak se Elena obětovala a shodila Katherina na slunce čímž podruhé umřela. Ale Bonnie se Stefanem jí vrátili zpátky a když jsi měla vybrat kterýho chce tak si nevybrala ani jednoho ....
  • anettka-upirrka

...

Mě se líbí oba... *14* ..ale někdy je hezčí Stefan a někdy zase Damon...ale k Eleně se mi prostě víc hodí Stefan...:).. *14*
  • egonka-buffy

TVD

Jede z nejlepších seriálů,které jsem kdy viděla :D..Damon (Ian Somerhalder :D)..úplně dokonalej :D..hrozně mě štve,že Elena nebude nakonec s Damonem :D..hodili by se k sobě :D
    • Re: TVD

taky si myslím....a bude se točit další serie? na internetu jsem našla jen do 1x22...
    • Re: TVD

*BUDE* s Damonem. A Stefan se změní k horšímu. No, jen trochu, ne úplně. Prostě jen odhalí svou temnou stránku, kterou v sobě jakko upír má. Dammon nemá co odhalovat, jedná na rodinu. Nejnovější zprávy ze zahr.
  • Upíří deníky

já chci druhou sééériiiii !!! :D vždyť to skončilo tak, že to vlastně neskončilo .. já chci vidět co Damon bude dělat až se dozví že se líbal s Katherine .. až se to dozví Stefan .. a Elena až se s ní uvidí .. až Jeremy bude upír .. na tolik toho se těšim .. a uvidim to až na podzim .. :( sice teď asi budu mít knížky, ale v těch to není tak jako v tom seriálu :D
    • Re: Upíří deníky

A kde se na to dá dívat...vy si to stahujete?
    • Re: Upíří deníky

to je fakt, ze v knizkach to neni tak jako v tom serialu,.... Je to o hodne strasidelnejsi a Elena je takova namyslenejsi, ae ne moc, proste si vic veri nez ta serialova Elena, ae jinak je to v poho, ted ctu ten ctvrtej dil a upe se to bojim cist,, ...., ae je to super aspon si tak ukratim to cekani, ja myslim, ze bych to snad mohla vydrzet, pac na nove ten serial budou vysilat, takze se kouknu na vsechny zase znova a v cestina, coz se mi sice nechce, protoze uz sem si zvykla na tu anglictinu,...chjo, kdo se vam libi vic stefan nebo Damon????
      • blond.girl.third

Re: Re: Upíří deníky

ve filmu sou i takovy detaily ze tam je napsano :
        Katherine zemřela v 15. století, film: v roce 1864

Eleny teta se jmenuje Judith, film teta Jenna

Elena má sestru Margaret které jsou roky, film :bratr asi 16 let

okolnost Katherininy smrti - falešná sebevražda -upálení na slunci, film: ve starém kostele s ostatnímy upíry upálena = kouzlo ji ochránilo ale ona tam nebyla a tak je pořád naživu

a spousta dalšího ......
        • Re: Re: Re: Upíří deníky

To je fakt. Ještě v seriálu je Mystic Falls, v knížce Fell´s Church. Stefan a Damon podle knížky pocházejí z Florencie a podle seriálu z Mystic Falls. A pak ještě jména. Třeba Vickie Bennettová, Bonnie McCouloghová, Matt Honeycutt... A v knížce je Elenina nej kámoška Bonnie a Meredith, která v seriálu vůbec není
      • Re: Re: Upíří deníky

no me se najvíc líby Damon je víc okouzlující než Stefan *14* jo a nevíš na jakych stránkách se dá zhlídnout film já všude hledala ale nenašla??? *7* *7* *7* *7* *1*
      • black-miss

Re: Re: Upíří deníky

rozhodně Stefan *4*

D A M O N

to se bude vysílat na nově? a nevíš kdy? jo jinak mě se moc líbí Damon! mám ráda toho herce! líbí se mi i Stefan, ale Damon víc *14*

4. díl sem četla je suprový a nakonci úplný zvraty, sice úžasný, ale nevím jak to budou v pátým díle vysvětlovat:) Já už ani nemůžu spát jak se těším na druhou sérii, myslím že seriál je lepší než knížky, ale ty jsou taky dobrý. Osobně bych byla radši kdyby Elena chodila s Damonem, ale nedá se, jenom škoda, že na konci nelíbal Elenu, ale Katherine. Damon se mi rozhodně líbí víc než Stefan, ale Damonovi víc sluší když hraje zlýho:). Ale moc se těším jak se bude Elena tvářit až zjistí, že Jeremy je upír. Hrozně se těším na druhou sérii
        • Re: Re: Re: Upíří deníky

jo souhlasím s tebou taky se moc těším jak se bude tvářit Elena až zjistí, že je Jeremy upír! takže nakonec teda bude upír? jo a taky se ještě mega těším na toho vlkodlaka! jsem děsně zvědavá jak bude vypadat...teda doufám, že ho někdy ukážou ve vlkodlačí podobě...no a těším se ještě na hodně moc věcí! a taky jsem moc moc chtěla aby byla Elena s Damonem! myslím, že by jim to slušelo víc!
          • Re: Re: Re: Re: Upíří deníky

Nevím, jestli bude upír, ale asi jo když se předávkoval a nikdo o tom neví, aby ho ještě zachránil. A zajímalo by mě co udělá Damon až zjistí že je Katherine v Mystic Falls. Jestli se k ní vrátí nebo se na ni vykašle, když se o něho 145 let nezajímala
  • adusqacek

I lowe The Vampire Diaries!!!

Je to ten nejlepší seriál, který jsem kdy viděla. Damon je nej a Ian ho skvěle hraje. Nevíte někdo jestli v té druhé řadě začne Elena chodit s Damonem? Myslím, že by se k ní hodil víc než Stefan *14*
    • xcornelia14

Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Pravděpodobně by se mělo něco mezi nimi objevit, ale až Stefan zjistí(podle mě mu to Jenna vyklopí či Damon) že se Damon líbal s ''Elenou'' bude po legraci *3*
    • Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

já teda nwm jestli s nim bude chodit,ale kámoška je z ruska,tak se k ní ten seriál dostal dřív a řikala mi,že na jednom videu kde se líbá s Damonem to neni ona,ale její dvojře Katrine.nechci tě zklamat,ale chodit s nim asi nebude... *9*
      • n-abby-sciu

Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Abych to uvedla na pravou míru... ať už je z Ruska či Somálska, pokud člověk umí stahovat z netu, je jedno, kde právě bydlí. Za další, kdo viděl poslední díl, tak je jasné, že se tam objevila Kath. A to, jestli bude Elena a Damon spolu, zatím nikdo neví. Nejsme jasnovidci. Dokud nevýjde oficiální synopse, nebo víc informací ohledně 2. série, jsou to všechno jen fanouškovské domněnky.
        • valdik

Re: Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

samozřejmě že to vbyla katherine..=D pochybuju že by elena tak dokonale usekla střýčkovy prsty a pak ho zabila..%Dale jinak myslim ze elena s damonem nebude.. podle knižek stoprocentně ne..=P
          • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Ono samotné Johnovo - "Katherine?", její "přeměna" obličeje a "Hello John. Good Bye John." je dost podstatné, takže příspěvky typu Katherine nebo Elena? jsou pro mě naprostou stupiditou lidí... *3* Navíc zapomínáš na návratovou trilogii - The Return, kde se bude především řešit otázka - Stefan či Damon? V seriálu by se mělo mezi Damonem a Elenou něco dít, ale jen takový románek - nevím to jistě, Paul to naznačil v jednom rozhovoru.
      • adusqacek

Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Já si to myslela, ale i tak v to doufám :-D
  • Písnička

Nevíte jak se jmenuje ta písnička jak tam Damon tančí s Elenou v 19. díle první řady? Díky *7* *1* *4* *3* *14* *1* *4*
    • xcornelia14

Re: Písnička

Within Temptation - All I Need *3*
  • choclit-pee

I love TVD:)

Koukněte na můj blog;) A můžete ptát připomínky, rady a tak dáále:)
  • lucy36

Stmívání

Náhodou Stmívání je super stejně jako Upíří Deníky *14*
  • fantomka

Hlavně né Stmívání

Doufám, že to není stejná blbost jako Stmívání!! Filmy o upírech mám ráda, ale ne přeslazenej děj a nagelovany upíry bez zubů!! *16* *13*
    • n-abby-sciu

Re: Hlavně né Stmívání

Jako Twilight to určitě není, možná krom prvků - upír + středoškolačka - ale jinak nic. Je to mnohem lepší, dokonce i lidé, které znám a byli Twilight-maniaci mají VD mnohem raději... ale každý může mít svůj vlastní obrázek jestli je to lepší nebo ne. *3* A zubů, krve, vražd apod. se každopádně dočkáš. *1*
      • Re: Re: Hlavně né Stmívání

too maas pravdu taky se mi to libi mnoheeem viic nez smivanii a to sme do stmivani byla prastena :-D:-D
  • juj :D

Nevíte, kdy se u nás bude vysílat seriál The Vampire diares? Díky. *14* *1* *14*
    • xcornelia14

Re: juj :D

Mělo by to začít v září tohoto roku, Nova zakoupila práva a ten gabing bude VÁŽNĚ skvělej(ironie) *1*
      • valdik

Re: Re: juj :D

ano ano podle nejnovějších zpráv by to do září mělo vyjít..dabing nebude asi nic moc pro nás co známe původní znění..=D přibidou fanoušci co o tom tet nemaji ani šajna..=D jako vždy.. aspon ze mi jsme skalní fanoušci..=Ddoufam ze díly z 2 serie budou na tu první v televizi navazovat.. jako že asi neno.. budeme pul roku cekat az to predabujou..%D jako by bylo o co stat..=Dnenavidim dabing!!=D
        • Re: Re: Re: juj :D

v původním znění to je vždycky lepší ;) ale už se těšim až to budou dávat v TV .. a hlavně se těšim na 2. sérii :D strašně moc se těšim !! :D já bez toho prostě nemůžu bejt .. :D koupim si knížky ale když už jsem viděla tu první sérii tak prostě potřebuju druhou .. v knížkách toho bude víc a taky trochu jinak .. :D ale chci je ještě před prázdninama .. :D
          • blond.girl.third

Re: Re: Re: Re: juj :D

to ja dokoukala 1.sérii filmu a ted jsem docetla i 4. díl knihy *1*
    • Re: juj :D

Datum není známo ale už ho odkoupila tv Nova! :)
      • maruhcullen

Re: Re: juj :D

ANO! a všichni se MOC těší na nechutný dabing ! *14* *7*
    • n-abby-sciu

Re: juj :D

To se neví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit