-
Všichni fanoušci;)
Přidejte se k nám;)
http://www.facebook.com/pag es/vampire-diaries-teamblogcz/11061 8128951223 -
Lepší než Stmívání
VD je skvělí seriál! Postavy a příběh je podle mě mnohem lepší než sága Stmívání.
Ten seriál má takový dobrý temný nádech, který miluju *14* . -
Damon
nejlepsi je Damon ja tak krasnej *14* *14* -
-
Re: Damon
Já ho taky žeru *14* *4* *14*
-
-
Další !!!
Nevíte kdy bude 16 díl a další? *14* -
-
Re: Další !!!
Jsou každý pátek... 16.díl bude 2.4. -
-
Re: Re: Další !!!
Jo? Tak to jsem netušila... Super *14* *14* A myslíš na zkouknito.cz? Díky -
-
Re: Re: Re: Další !!!
Ne, myslela jsem kdy to bude ke stažení... online to bývá, až když jsou titulky. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Další !!!
A odkud to stahuješ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Další !!!
Nejčastěji z uloz.to a megaupload... linky, kde si to můžeš stáhnout, najdeš například na fóru vampire-diaries.cz (sekce download), ale musíš tam být zaregistrovaná. *3*
-
-
-
-
-
-
prosba
víte prosím někdo kdy budou deníky dávat televizi???? -
-
Re: prosba
Ještě se neví, kdy bude Nova VD vysílat.
-
-
Další díly ke stažení
Ahojí všichni, jen by mě zajímalo jestli ty další díly budou ke stažení zase v pátek v noci nebo jestli jsou někdy jindy?? *7* Jo a já mám radši Stefana, Damon je sice k nakousnutí, ale Stefan je o moc hodnější. *3* -
-
Re: Další díly ke stažení
Stahovat si je můžeš vždy v pátek po půlnoci, žádné změny nejsou, to by muselo CW změnit vysílací den nebo čas. -
Re: Další díly ke stažení
ahojky,tak já se taky připojuji.. sice je to občas krvák, ale já to zbožnuji.. Teď se mi stahuje 15 díl a už se těším až ho skouknu.. já chci další a další! nevíte, kde bych mohla stáhnout knížky??? *15*
-
-
.
DAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNN -
...
Jo je to super seriál ale u toho 14 dílu sem se dost lekala..... v tý hrobce to bylo hnusný -
Teh Vampire Diaries...
opravdu super skvělý seriál *4* viděla jsem všechny díly na netu... *4* Damon a Stefan *14* jsou to oba miláčkové, ale mě se víc líbí Stefan *1* *14* -
trochu se popletli...
Miluju tenhle seriál a úplně mě chytil. *1* *14* Většinou si chyb nevšimnu ale tahle mě zarazila... *7* V prvních dílech řikali, že Stefana proměnila Kath. Ve 14. dílu si ale protiřečí,když řikali , že Kath chytli proto že vipila sporýš ve Stefanově krvi...to znamená, že ještě nemohl být proměněný. Pak jí odvlekly do kostela. A kdy ho teda proměnila??? *7*
myslim že tahle chyba se dá odpustit už se těším na 15. díl *4* *14* -
-
Re: trochu se popletli...
Chyba to není, ve VD se člověk v upíra promění, když má v těle dostatek upíří krve a zemře. Vicki se taky nejdřív napila Damonovy krve, zemřela, a pak se stala upírkou. Stejně tak Stefan i Damon, ti měli v těle Katherininy krve dost, takže je ještě otázkou jak zemřeli (pokud to tedy nebude jako v knize).
Katherin je tedy nemusela přeměnit přímo. *3* *3*
-