-
Fool Me Once
Tou pauzou mě dost naštvali, chápu je, ale ať taky chápou oni nás... *1* díl byl vynikající, mají zaručeno, že lidičky budou slintat nedočkavostí po dalším díle a seriál nezradí. *4*
Damona mi bylo nanejvýš líto *9* , na začátku mě poněkud naštval, ale u konce jsem si na to ani nevzpoměla. Kath se mi zdá snad ještě větší mrcha, než v knize. A co se týče Bonnie, tak nějak jsem to čekala, chudák. *9* No a scéna v hrobce... skvělá atmosféra, vzhledem k tomu, že se koukám v noci, sama v pokoji. *1*
Jakými seriály vyplnit 40ti denní mezeru, toť otázka... -
Elise*
14. díl byl SKVĚLÍ! Jen mi nezbylo nic jiného než litovat Damona a Bonnie! :(
A štve mě že další díly až 23.března?! To se do tý doby zblázním!! :D -
Upíři deníku
Mám všechny 4 díly jako knihy. -
23.března
Ahojki jsme tu novaaa ale TVD jsme si uplne zamilovala pste uzasny serial ale mam spatnou zpravu nevim jestli vy uz jste o ni slyseli ale cely serial si dava po 14 dile pauzu co to znamena???Ostatní díly budou odvisílané až 23.března takže jako me nastvali dost kdo to ma vydrzet?? *16* *16* *16* *16* -
VD
Achojky lidi. Jsem tu nová, takže jestli Vám to nevadí, přidám se tu k Vám *3* Teprve teď jsem začala číst knihy, mám doma všechny 4 a pěkně se mi to začíná dostávat pod kůži *3* ale jestli Elena nezůstane se Stefanem, tak to dál číst nebudu *15* -
2. díl v megavideu?!
Ahoj, nevíte někdo kde jde shlédnout 2. díl v megavideu?! Jo a ještě jak jsem viděla začátek toho 2. dílu(pořád se to sekalo, takže jsem to vypla), tak tam byly ukázky z předešlého dílu(, který jsem viděla), ale bylo tam i o tom jak ji opustí a to jsem neviděla ... Má to tak být nebo jsem viděla nějakou zkrácenou verzi 1. dílu *7* -
-
Re: 2. díl v megavideu?!
ahoj...na megavideu? no to nevím tam jsem nenašla žádný díl ale na zkouknito.cz máš úplně všechny...tedy až na 13 díl...ale jinak tam všechny jsou s titulkama *1* -
-
Re: Re: 2. díl v megavideu?!
*4* Jo .. no to už je jedno, už jsem si to stáhla *1*
-
-
-
Knížka
Ahojky lidi, pls nemáte někdo knížku vampire diaries? to probuzení? prosím prosím máte? moc prosím pošlete mi to někdo na mail pokud máte?
luherra@seznam.cz
mmoc moc prosím vás -
Další díly
Ahojí lidi, nevíte kdy budou na netu další díly(13. a další)??? Už se nemůžu dočkat. -
-
Re: Další díly
To je pro některé tak těžké přečíst si pár předešlých příspěvků, jestli někdo nepokládal podobnou či stejnou otázku?
Na internetu je díl ke stažení většinou v pátek - v brzkých ranních hodinách... na titulky si musíš počkat (pokud chceš kvalitu). A kdy to bude na internetu online s titulkama...? Netuším. *3*
-
-
TVD
The Vampire Diaries=TVD je nej serial všech dob! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* -
další díly
Hej už jsem viděla 12 dílů a nevíte jestli a kdy budou další?? -
-
Re: další díly
Více jsi jich vidět ani nemohla, seriál se stále natáčí a další epizoda (Children of the Damned) bude v USA za 3 dny - u nás ve čtvrtek o půlnoci... 1. série bude obsahovat 22 dílů a myslím si, že díky velké sledovanosti bude i série druhá, byla by velká škoda v tomhle skvělém dílku nepokračovat. *4*
-