-
Elena
ahoj lidi chtěla jsem se zaptat,nevíte jestli bude Elena taky upírka??????? můžete mi napsat na můj profil moc dííky *3* *7* *7* -
super
je to ten nejlepší seriál co jsem viděla fakt bomba super.... -
další díly
právě jsem dokoukala 14 díl TVD....uuužasný *4* jen mě štve že na další díl si budeme muset počkat ještě 21 dní...je to na nic *9* ....jinak Damona mi taky bylo líto *9* -
-
Re: další díly
neříkejte mi že umřel!!!!!! no to snad nééé!!! já sem totiž teprv u 10. dílu,takže nevím....a ještě se chci zeptat,neznáte prosím ňákou doubrou stránku kde všechny díly stáhnout nebo se na ně podívat??? jakoukoliv...??? -
-
Re: Re: další díly
Neumře. *3*
Ke stáhnutí - uloz.to
online - iserialy.sk
-
-
Re: další díly
*9*
-
-
Je i 2. řada?
Ahoj jsem jaksi nová v denících :D Ale i tak mě to naprosto chytlo a chtěla jsem se jen zeptat... Je nebo bude 2. řada seriálu? nevíte někdo?:D -
-
Re: Je i 2. řada?
Druha rada bude mit premieru v americe ted v zari *4* -
ano bude :) zatial sa caka na 25. marec, kedy bude na nete 15. cast :) alebo aj na nemeckom kanaly, ak mas satelit :) -
jj druhá řada by měla být
-
-
The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
Ahoj lidi...dneska jsem docetla 3 dil a rozecetla 4....ja jsem u tretiho brecela...a vsech 14 dilu sem videla uz pred 2 tydny...je to dost odlisny...ale me se libi oboje...ale nechapu co vsichni mate s tim Damonem...nerikam ze se mi nelibi...tky me strasne pritahuje,ale radsi mam Stefana....nwm no... *14* *1* *4* -
-
Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
Taky mám radši Stefana *14* *1* -
-
Re: Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
jj souhlasim stefan je k nakousnutí *14* *14*
-
-
Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
Damon je úžasnej *14* Strašně mě přitahuje a Stefan taky.... *14* Nevím oni jsou tak nastejno *1*
-
-
I am new
Takže AHOJ ! já jsem tu nová, ale miluju upíří deníky , jsem z nich poslední dobou úplně nějak vedle *3* *14* *14* *4* *1* -
Damon
dneska jsem koukala na první dvoudíl šesté série seriálu Lost - Ztraceni a znovu se tam objevil Ian - Damon, který tam hraje Boona. Když promluvil, slyšela a viděla jsem pouze a jenom Damona *3* i ty pohyby těla, očí, prostě to byl Damon a já jsem z něj totálně vypatlaná, pže je úchvatnej *14* -
-
Re: Damon
Já jsem včera NAJEDNOU zkoukla na netu všech 14 dílů upířích deníků, a úplně s tebou souhlasím DAMON *14* *14* DAMON *14* *14* DAMON *14* *14* -
-
Re: Re: Damon
ano souhlasím a také říkám DAMON DAMON DAMON *14* *14* BOŽÍÍÍÍ *4* -
Re: Re: Damon
DAMON je the BEST...!!!!!!!!! *14* *14* *14*
-
-
-
super
je to uchvatny ja to cetla a sleduju kazdy dil tesim se na dalsi byla bych rada kdyby někdy prijeli k nam nebo do sousednich statu moc rada bych je viděla. -
WOW
Ten seriál mě uplne dostal. Sem z neho vedle. Ale vabec se to nepodoba knizce. Pride mi ze si filmari pujcili NEKTERY jmena a a to je tak vsechno, ale i tak je to Best. Myslim ze se mi ale vic libi serial nez kniha *1* *1* *1* A uz se mega tesim na dalsi dily. -
-
Re: WOW
Taky se mi v tomhle případě líbí víc ten seriál než kniha ! *4*
-
-
:))
dneska celý den nedělám nic jiného než že čumím na deníky *3* nečekala jsem, že mě to tak čapne. jen teda taky moc nechápu tu pauzu. proč jí dali? -
-
Re: :))
Kvůli ZOH, a taky aby jim zbylých 8 dílů (které už pak pojedou nepřetržitě) zůstalo do května... navíc herci chcou taky nějakou tu dovolenou. *3* -
-
Re: Re: :))
taky to nechápu 1. série má mít 25 dílu proč je nenatočili a nedali si pauzu az pak ? *7* *7* *7* *7* -
Re: Re: :))
acha, děkuji *3* dneska jsem shlédla zatím poslední 14. díl a teda wau. Damona mi bylo opravdu líto a musím říct, že se těším na další díly *3* taky teda musím říct, že seriál se mi líbí mnohem více než knížky i když nevím jestli bych to měla až tak moc srovnávat, pže knížky jsou úplně jiné než seriál *3* -
-
Re: Re: Re: :))
Taky mi to přišlo smutný...... *9* *9*
-
-
-