-
Ahoj bude, Hürrem ( Meryem Uzerli) i ve 4 epizodě??
-
moc děkiji madam Kaře že tady vyžvanila jak to dopadne každý určitě o to její poblblé zhrnutí stál. Hold inteligencí jen oplíváte Karo!!!
-
Dobrý den, vydržel jsem sledovat asi 2 měsíce tento historický seriál, ale je to děsné. Intriky, nic než intriky od všech, a nad tím vládce, který si to ani nedokáže rozkódovat, natož změnit. Nejstrašnější jsou třeba popravy za jinou víru (přesvědčení) a tady nám to zřejmě rozkrývá pravou tvář islámu. Zajímavá osoba? třeba pan soudce Ebůsůd,který usilovně na přání sultána hledá, jak zkroutit zákony, aby mohl sultán nechat zamordovat svého velkovezíra. Ty vztahy! Plodit syny s děvkami! Pro mne celkově absolutní hnus a již nikdy více.
-
-
Myslíte si, že u nás to bylo a je jiné? Myslíte si, že naši panovníci se chovali jinak? Viděl jste třeba Angeliku? To by jste se nesměl dívat na žádné historické filmy a dokumenty.
-
-
hurrem,beyazit,dzihangir,mihrimah,
selim 2,mehmet hezzka rodinka. -
shlédla jsem celou 4 serii a je to síla,sultán zabije Mustafu,Mihrimah Rustema,Nurbanu Huridzihan ,Selim Bajazida a Dzihangir zemře žalem po Mustafovi,kromě toho se všemi mordujou i jejich děti no super rodinka,Hurem zemře na nějakou nemoc zřejmě ji otrávila nejmladší sestra sultána Fatma,velmi napínavé 4serie končí smrtí sultána na podagru a nástupem opilce Selima,opravdu jsem prolila potok slz.Jo a k paní,která píše o Mehmedovi tak toho nechala zabít Mahidevran nakazila ho neštovicemi.no těšte se .
-
-
4 serii sem nevidel takze mozna je to v serialu jinak nez ve skutecnosti ale pokud vim Hurrem zemrela prirozenou smrti a Rustem na vodnatelnost mozku...
-
-
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej fiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14*
-
Ráda bych si někde přečetla porovnání historické pravdy s dějem seriálu. Co všechno je podle doložené historie. Kupř jak to bylo ve skutečnosti s princeznou Fortunou, či je-li to pouze vymyšlená epizoda o které není v historii zmínka.
-
Já jsem již viděla část 4.serie a upoutávky. Seriál je dokončený - nakonec zůstane jen Mihrimah a Selim, ten bude vládnout po Sulejmanovi. Sulejman zemře při bitvě o Budapešt. Máme se na co těšit!
-
-
Co udělá asi hyrem až sulejman zemře :( počkat a nebude vladnout mehmed?
-
-
hurrem zemrela o 8 let drive nez sulejman... a ne nebude, necha ho zabit mahidevran a vladnout bude jeho mladsi bratr selim
-
Hurrem nic neudělá jelikož už bude mrtvá. Mehmet vládnout nebude jelikož také zemřel ale o něco dříve, ve 3. serii v ČR. Zemřel na neštovice na zbytek se musíš podívat. Kdybych ti vše prozradila nebylo by to ono.
-
-
-
Proč se zase opakuje seriál Velkolepé stoleti od 1.dílu?Bude ještě pokračování?Vždyť příběh byl nedokončený.Děkuji,že mi odpovíte.
chorvatova.dagmar@seznam.cz -
Jako,bylo to tak napiavý jak se Hyrem vratila,a zase od znova