-
Koukejte
Ahoj lidi vy se tui ptáte na herce co mají hlavní role a při tom stačí se koukat na VKV až dokonce a přečíst si kdo tam hraje je to tam napsané tak to čtěte at tu nezatěžujete poradnu!! *13* *13* -
ddddddddddddd
Tak si to zjístěte jako já já to vím ale nikomu nepovím a mám jeho adresu skype i icq heč -
Důležité !!!
Ahoj ! neví někdo jak se menuje ten herec co tet spí s andreou ? *14* *14* pls odpověd napište sem *5* *3* -
-
Re: Důležité !!!
přece voja dyk *3* -
Re: Důležité !!!
Vojtěch dyk, jo a je upe nejvic sladkej...
-
-
Sisinka
Čauky, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte kdo hraje Martu Kratochvílovou, bývalou ženu doktora Lukáše Kratochvíla? *3**3**3**15**15**15* -
-
Re: Sisinka
Ahojky,Martu Kratochvílovou hraje Andrea Černá.Pokud už to víš,tak se nezlob,že ti to píšu.Ahoj -
Re: Sisinka
Martu Kratochvílovou hraje Andrea Černá, kterou určitě znáš z pohádky Princezna ze mlejna 1, 2 jako Elišku! *3* *3*
-
-
VKV
bestovej serialek a strasne hezky lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak se Jmenuje ten policajt Vasek *9* *9* *15* *15* *15* *15* -
Tomáš Kučera
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nevíte kdo hraje Tomáše (Kučeru, syna Ivanky Sýkorové (Zdeňky Žádníčkové) ?
Díky. Tereza -
Prosím!
Potřebuji pomoct, nevíte jak se jmenuje díl, který se částečně odehrával v nějakém casinu? Ochranku totiž hrál náš profesor a moc bych to chtěla vidět. Stačí třeba i jen přibližné číslo dílu. Děkuji moc! -
David
Ahoj všichni,nevíte prosím vám,kdo hraje Syna Lukáše Kratochvíla,Davida????? -
-
Re: David
Ahoj, Davida hraje Jan Hofman. :) Tereza.
-
-
Kolik dilu jeste VKV?
Rada bych veděla kolik dilu maji VKV?5.6.2008 dávají zřejmě poslední 80díl.V programu na další dny není již uveden.Ví někdo o dalším vysílání_? *13* *13* *13* *13* -
Max
Ahoj tak postavu Maxe hraje Jan Plouhar , a nevíte někdo jak dopadne Pavel(policajt)?? -
-
Re: Max
Jan Maléř
-