-
je to nejlepší
-
je to boží. *14* nej je selena to máte pravdu
-
Selena je tam úplně boží. A strašně se mi líbí film Alex VS Alex *1* *4*
-
Selena je nejlepší z kouzelníku *4*
-
MaXÍna
Lidi nevíte jak se jmenuje doopravdy Maxína jak se max změnil v maxínu ?? -
-
Bailee Madison se jmenuje *3* *3*
-
Chtěla bych také vědět jak se jmenuje MAXÍNA.. .:) Hraje i ve filmu ZKUS MĚ ROZESMÁT. Ted jsem si ten film koupila a je fakt super ! Hraje fakt skvěle.. :DDDD *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
me too!!!
-
-
-
PORAd VYDAm 4 diLY :D
ej LiDDII xD...Ja NeIm jK OT DelAM ALe JA VzDYckY KDyZ SE NA to DIVAm Tk DAVAj fURt TY StEJNy DILY xD...JkO KOLiK STE VYDelI uz DilU??Ja SEm VyDElA Asi tk 10x ty PRVNi 4 :D...Tk JAkO DAvAj JIch tam vIC Bo fUrT oPakujOu enOm tyHLE??:D *15* *15* *15* *15* -
-
Re: PORAd VYDAm 4 diLY :D
taky taky:-D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: PORAd VYDAm 4 diLY :D
Na Jetixu už konečně dávali celou první řadu která má 21 dílů:-)Naštěstí jsem je viděla všechny ale je fakt že některý jsem viděla i čtyřikrát a víckrát...
-
-
-
web
Ahoj podivte se na web http://serialy7.iplace.cz/ jsou tam serialy ke shlédnutí taky i kouzelníci s Wawerly -
Význam tohoto seriálu nechápu. Pro koho je?? Hrají tam puberťáci a chovající se tak dětsky, že je to až trapně směšné. Kdo se na to dívá?? Jestli děti, tak proč tam nehrají děti?? Navíc hrůzně natočené a příběhy opsané ze všeho možného bez nápadu. Efekty a triky na úrovni věci natáčené v garáži
-
-
pokud to nechápeš, tak na to asi nejsi dostatečně vyspělá, protože to JÁ nechápu, co na tom TY nechápeš... *6*
-
co na tom jako nechápeš??? seš fakt blbá
-
-
Nudný sitcom, který se snaží rejžovat na harrypotterovské sáze. Akorát že ta škola kde se to odehrává nejsou starobylou atmosférou nasáklé Bradavice, ale téměř obyčejná "hájskůl" v New Yorku, a místo britských teenagerů jsou tu otravné americké rozmazlené dětičky, které se snaží být vtipné před kamerou. Osobně si myslím, že to hůř už dopadnout nemohlo. Je to nudné, trapné, s ošklivými triky a ještě tupějším obsazením. Je to hrůza, ale to není to nejhorší. Nejhorší je, že mladí to mají rádi. A to je ze všeho to nejsmutnější
-
-
To si piš někomu jinýmu, nás to nezajímá ;)
-
to si můžeš nechat pro sebe nás to nezajímá no a co mě se to líbí di hanit něco jinýho a ty si taky trapná
-
seš píč*6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
-
písnička
ahoj,nevíte jak se jmnenuje ta úvodní písnička?? děsně se mi líbí a dobře se na ní tancuje :-) -
-
Re: písnička
not what it seems -
Mě příde že se strašně opičí po Hanně Montaně.Vždycky když tam má bejt něco vtipnýho tak mi to spíš příde trapný...je to hroznej seriál...a Selena je fakt trapka... -
-
Re: Re: písnička
Ty jsi trapka,kecáš kraviny,ani ji neznáš..to spíš miley je trapka,skoro otrávila svoje fanynky!! *13* *13* -
Hmm Sel a trapka která se opičí po Cyrusce??? ani bych neřekla... a že je ten seriál trapnej?? Herci z Kouzelníků alespoň umějí hrát na rozdíl od Cyrusky a spol. udělat divnej xicht umím taky... -
-
Re: Re: Re: písnička
jo no :D fakt ji neznam ale v hanne montane me prijde desive namyslena .. :D nemam ji rada :P
-
-
Selena a trapka??? *1* *1* Kdyby si rekla Miley tak to bych souhlasila :D -
-
Souhlasím selena ení trapka nwm kdo dělal velice trapnou a urážel sell...! *1* -
To je fakt Selena je lepší i serial
-
-
-
ahojky no ta písnička je od Seleny Gomez Everything is not what it seems... *3*
-