Přejít na výpis diskuzí

Kouzelníci z Waverly

FILM 6.8.2008 
151 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím o pomoc

Prosím vás, nevíte někdo kde bych si mohla stáhnout české titulky k filmu Kouzelníci z Waverly: ve filmu ? Za jakoukoliv odpověď děkuji. *3*
    • Re: Prosím o pomoc

hey to mjeste nikde neni a bysis to mihla stahnout je na disney channelu *3* *3*
  • d.o.m.i.n.k.a

film

film wizards of waverly place film budou na disney chanelu 31.10 *4*
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
  • Podívej se pls

Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem.
    • Re: Podívej se pls

sQělej název..:o)..to je o demi a Miley?..:))TY DVĚ MILUJU A TAKY SELENKU..:-**
  • kikiss11

Nej!

*14* *14* *14* *14*
  • soninek

jeeej...

hoji...psím nevíte kdo hraje toho Ronalda... Zlovolnýhonebo jak ??? *9* *3*
    • _vikiska_

Re: jeeej...

Chad Duell :)
  • baraxbx

Gregg Sulkin

Přidejte k hercům ještě Gregga Sulkina prosim. Bude hrát Alexinýho přítele *14* děkuju *4*
  • ilonka94

HELP

Lidičky nevíte náhodou v jakým díle bylo toto řečeno"Piky piky piky pračka Viky" vím že to rekla Alex ale v jakem dile nemám paru....prosím..Help me *4*
    • natkafl

Re: HELP

bylo to v díle malba na zakázku
      • ilonka94

Re: Re: HELP

tenkjůů :**
  • jak se jmenuje ta úvodní písnička?? *8* *8* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8*
  • čarodějka

ahoj shanim jmeno herečky co hrala približne v 61.dile tmave vlasy a blond ofina hledali v tom dile jazzovou skuupinu ale alex chtela jen skupinu chrr....prosim prosim o jeji jmeno
    • kari99

Re: čarodějka

jmenovala se stevie.doopravdy Hayley Kiyoko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší