Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání

FILM 28.12.2008 
194 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěla bych se zeptat jaeatli bude 4 dil dekuju jinak odpovezte na email: fbnatalie@email.cz je ro kamaradky dekuju ♡
  • Ahoj prosím moc poluď něco víte o žáby k zulíbání 4 nebo v nejlepším případě máte film tak mi ho prosím pošlete na email.Předem moc děkuji.Email:Natypar@seznam.cz
  • Dobrý den také bych se chtěla zeptat ohledně filmu Žáby k zulíbaní 4 všechny ty díly miluji.
    Prosím jestli by jste mě mohli kontaktovat na email vodhanelovamichaela@seznam.cz kdy by byla premiéra atd..!
    Děkuji
  • Vzhledem k tomu ,že první 3 díly byly natočeny v rozmezí cca 4let a od natočení posledního uběhlo skoro už 7 let....Je velmi nepravděpodobné ,že herci ,kterým je již 23let si budou hrát na Divoké slepice :D
    + Nějaká holka co má údajně 4.díl na DVD !?? Nevěřte všemu ,co čtěte ...
    Stačí chvíli hledat na německém serveru (pro toho kdo nemá takovou znalost jazyku, tu vždy existuje překladač :) ) a tam se dočtete ,že sami Němci prosí o 4.díl ,žádný trailer ani zmínka o tom že se bude něco natáčet ....
  • Prosim moc o info kdy vyjde 4. dil a jestli je neco noveho... :D Dekuju

anna.vandirkova@seznam.cz
  • Ahoj, kde seženu odkaz na žáby k zulíbání 4 ? Moc se mi líbí všechny filmy ♥. Email: nikca.nem.04@seznam.cz
  • Ahoj holky...
    Jsem nemocná a jelikož jsem neměla co v posteli dělat tak jsem hledala nějaké filmy a našla jsem právě žáby k zulíbání ... Je to boží film za celé dopoledne jsem zkoukla všechny 3 filmy a jestli si tohle některá z vás přečte tak bych byla řada za odpověď psalo se tu že měla být už dávno 4 ale ja ji nikde nemůžu najít tak jestli o tom víte tak mi odpovezte kde bych se na to mohla kouknout předem vám moc děkuji :)
  • PROSIM O INFO NA : ada9876543210@azet.sk
  • Moc prosím Annu Jindřiškovou o zaslání informací o 4. díle filmu Žáby k zulíbání. Už dva dny z toho nemůžu spát. Jestli to takhle skončí, tak nevím, to se asi ubrečím k smrti
    Předem moc děkuji za odpověď, Zemanová.
    (e-mail: barcazemanova@volny.cz )
  • jestli ches pomoct s nahranim na YT tak mi napis na mail : krez565@gmail.com
  • Ahoj až vyjde žáby k zulibani 4 prosím dejte mi vědět na nataliejakubova@seznam.cz hrozně se těším az to konečně uvidím děkuji
  • Ani ja nwm
  • Prosím jakékoliv info mi pošli na mail:
    klariik.machajda@seznam.cz
  • Prosím ozvy se mi na mail: klariik.machajda@seznam.cz
    Kde a jak film seženu :) nebo jakékoliv info :)
  • Prosím vás, moc stojím o to vidět další díl tohoto filmu a tak vás prosím, o zaslání informací na můj e-mail : klariik.machajda@seznam.cz
    případně i kde se na něho můžu podívat moc děkuji :)
  • Ahoj, prosím Tě pošleš mi odkaz na ten 4.díl žab k zulíbání??? Kde jsi ho našla???https://www.youtube.com/watch?v=2Mmmb8azgxs to je odkaz n 1.díl
    Předem děkuji
    Kiki
  • a už si ten díl viděla ? Měla ve 4 díle Šprota už sourozence?
  • Charlotta bude zase s Fredem
  • 4 díl už prý je. Jedna holka ho má na CD, ale v němčině. Chtěla by ho dát na youtube, ale neví jak a á taky ne, takže jesti chcete čtverku a máte nápad napište na divokeslepice.pigmejove@gmail.com
    Předem děkuji, protože i já ho moc moc chci vidět a hrozně dlouho jsem pátrala, ale nic, takže to je moje poslední naděje. Pokusila bych se přidat i české titulky.
  • Ahoj, chtěla bych se zeptat, ja tedy 4. díl. Moc hezky se na to kouká *14* , ale s Fredem a Šprotou to skounčilo moc otevřeně. Budou zase spolu nebo si Šprota najde někoho jiného? Jestli to někdo budete číst, dejte mi prosím vědět-díky Anonymka *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit