-
Bude tedy 4 dil? :-) email tyny-s@seznam.cz
-
Ahoj, tenhle film zbožňuju. Napištemi prosím někdo bližší informace o 4!!!!!! Hrozněmě zajíma
Šprota a Fred☆☆☆☆email adela.grossmannova@gmail.com -
Ahoj :) chtěla bych se zeptat, kdy vyjde Žáby k zulíbaní 4? Tyhle filmy miluju a na 4 se strašně těším :) :D
-
Dobrý den Chtěla bych se zeptat na přibližné datum kdy by mohl vyjít film :Žáby k zulíbání 4??? email:pajasladkova@seznam.cz *14* *4*
děkuju moc za odpověď. *4* -
Ahoj, chtěla bych poprosit o bližší informace o 4. dílu divokých slepic. Čekám na to už strašně dlouho, 1-3 byly filmy mého dětství a byla jsem trochu zklamaná, že to se Šprotou a Fredem zkončilo tak otevřeně:/
email : anna2.obrovska@seznam.cz
Předem děkuji za odpověď *4* -
Prosim napiste mi nikdo informace jestli to bude nebo nebude na email: kaja.bergmanova@seznam.cz
Děkuju *4* -
Ahojki, mnohý píšete, že 4 diel je, iný že bude, ďaľší tu píšu že nebude....chcela by som sa spýtať či teda ten 4. diel je alebo kedy bude, som z toho zmagorená tak ak by mi niekto mohol napísať ako to je tak by som bola veľmi rada. Píšte na mail: anka1amy@gmail.com
PS: Podľa mňa je Fred úplne najkrajší z nich..presne môj typ chalana *-* podobá sa na môjho chlapca :3 :D
Takže ten 4 diel..baby prosím informujte ma. Ďakujem mooooooooooooc :3 :) ;) *-* -
ahoj koukni se na uloz to a nebo na youtube *3*
ps. miluju freda *14* -
ahoj prala bych si vypadat jako sprota a chodit s fredem *14* *14* je bozi ale jen do 17 let pak vypada divne *8* a 4 dil uz asi nebude achjoooo *13* *13* *13* *16* *10* tak pa vase nejj.adele *1* *1*
-
film jsem objevila teprve teď a úplnou náhodou, ale nemůžu najít jedničku, dvojku a trojku jsem už viděla tak pětkrát ale bez prvního dílu to není ono pls pošlete mi někdo odkaz ... email: terez.palkova@seznam.cz *9*
-
Wow :D věřím ti a doufám že ten 4 díl bude :))
-
Dobrý deň chtela bych se zeptat kdy vyjde film žaby k zulibani 4 už na neho čekam dost dlouho a sem čim dal vic netrpezlivejsi prosim za odpoved
-
prosím o zaslání podrobějších informací na malabara@email.cz
bředem děkuji *14* -
Stejně žádná 4 nebude *3* *9*
-
Dobrý den,
mohla bych poprosit o bližší informace
ohledně filmu.
Prosím napište na email patricie.moravcova@seznam.cz
děkuji
Patricie Moravcová -
taky prosím o zaslání podrobnějších informací na e-mail: katte111@email.cz předem děkuji *4*
-
tenhle filmik se mi moc libil jak divoke slepice tak i pygmejove ti kluci jsou hezci ale mohly by byt i dalsi dili je to nejhorsi nemam se na co divat ja sem si na ten film zvykla *9* *13*
-
Prosím o zaslání podrobnějších informací na email: malabara01@gmail.com
předem děkuji. *4* -
Ahoj chtěla bych se zeptatjestli bude 4. díl někdy teď vblískosti nebo až ke konci roku.Děkuji za odpověď předem. *14* *3*
-A -
Prosím taky o zaslání info na email: monikarosnerova@seznam.cz Dá se někde stáhnout 4 díl? Klidně v němčině :)