Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání

FILM 28.12.2008 
194 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten děj jsi okopírovala od paní Anny Jindřiškové -_-
  • když už lžeš tak aspoň řekni 13.4. kdy to mnělo opravdu vyjít !!!!
  • moja zlaty to tam už je davno
  • Nemáš odkaz kde to je spon v němčině?
  • 4 díl už je hotový, ale je německy a do češtiny se přeloží tak za půl roku :/

Děj : Sprotte a Fred budou zase spolu. Ovšem tentokrát už bez hádek a dojde konečně i na to, kvůli čemu se ve 3. díle rozešli. Zpět se vrátí i dortík. Roli Melanie obsadí opět herečka z 1. a 2. dílu Paula Reimann. Frieda a Willi spolu začnou také prožívat něco víc než lásku. Hlavní zápletkou filmu však bude nečekaný problém Sprotte a Freda, kteří zjistí, že spolu čekají miminko.
  • a ti máme věřit ? že si s nimi mluvila?
    4ab
  • Prosimtě co mluvíš! Jasně že bude! Možná tam už nebudou herci co tam mají být,ale jestl sis nevšimla tak ve 3 díle převzaly slepičky KUŘATA!!
  • Co mi kradeš přezdívku?.. *8* :DD Ale dík že souhlasíš.. :)
  • No jo no máš pravdu i 1,2,3 Vyšli za půl roku *3*
  • Ahoj,jen chci říct,že 4 určitě bude! :) Když jsem byla v NĚMECKU v obchodě,byla tam i Michelle Von Treuberg a táta,protože umí německy se jí zeptal jestly bude 4.. A ona ůrej říkala že se na to připravují. :) A prosim vás vy když jste tak chytří,ono to vyšlo 15.3. Ale na zkouknutí to bude až za půl roku! všechno nejde hned! *15* *3*
  • Juchůůůů na youtube je už i 3 :DD takže asi čtyřka bude!!!
  • Hej,fakt sorry ale nikde se nepíše oo tom že by měla být 4. strašně ten film miluju ale tohle je fakt blbost .vždyť nejsou žádný thriler a to většinou k novým filmům bývá :( je mi to strašně líto jestli je to tak jak si myslím ,protože to fakt miluju :(
  • nebude
  • ale nebude!
  • ahoj .. noo hele mluvila o tom známá překladatelka anna že se přehlasovalo aby udělali 4.díl měl být 15.4. 2013 premiéra česká .. ale všude se dívám a nikde to není :(
  • Ahoj tak dozvíme se kdy to bude prosím ??? Bude to vůbec ??? Někde,píšou že ne a jinde zase ,že jo tak nevím !!!
  • ahoj chtela bych se zeptat jak to dopadlo uz to melo byt v kinech??
  • nebude
  • *1* *1* *4* jo neboj bude:D a taky nevím proč by si psal s nikým z česka podle mě mu to nestojí za obtíž
  • Přesně, já s osobně myslím že to bude a vy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit