-
Chtěla bych tě požádat, aby jsi tu nepsala za moje jméno.
Děkuji Anna Jindřišková -
o můj bože !!!!!!!!! já ten film miluju...děkujeme za informace paní Jindřišková ;) mamka mi vás objednala na doučování angličtiny ;) :)
Pro ostatní, kteří nevědí: paní Jindřišková dabuje filmy, je výborná doučovatelka všech jazyků a je z Prahy :) všichni co máte problém ve škole s angličtinou, ruštinou, němčinou, španělštinou, francouštinou a všemi ostatními jazyky, doporučuji tuto paní :) dojede za vámi kamkoli po ČR a dává i soukromé hodiny pro začátečníky, pokročilé i profesionály ;) je skvělá -
Jako doopravdy bude i 4.díl???? Moc se na něj těším :))))) *4*
-
Ahoj všichni fanoušci tohoto filmu. Díky jedné stránce, kde všichni lidé kdekoli na celém světě mohli hlasovat pro další díl, se podařilo autorku tohoto filmu přesvědčit, k natočení dalšího dílu - tedy 4. Dne 20.1.2013 oznámila v německé show s hvězdami, že ji velice potěšila úspěšnost filmů. Představila však i celému světu, hlavní téma nového dílu. Sprotte a Fred budou zase spolu. Ovšem tentokrát už bez hádek a dojde konečně i na to, kvůli čemu se ve 3. díle rozešli. Zpět se vrátí i dortík. Roli Melanie obsadí opět herečka z 1. a 2. dílu Paula Reimann. Frieda a Willi spolu začnou také prožívat něco víc než lásku. Hlavní zápletkou filmu však bude nečekaný problém Sprotte a Freda, kteří zjistí, že spolu čekají miminko. Jak vše dopadne se dozvíte při premiéře filmu v češtině 15.4.2013
Krásný zážitek vám přeje předsedkyně spolku pro realizaci dětských snů a spoludabérka cizých filmů do českého jazyka Anna Jindřišková -
já ten film žeru *1* Fred je krásnej *14*
-
4 díl asi nebude ten fiml je stary cca 5 let.. a šprota má 20 let *2* *4* *4* *4*
-
na youtube
normálně sprotte a fred a už to tam je *12* -
já chci 4 díl
-
Re: další
taky že nakonci zůstali spolu akorát to vsřebávají ve filmu protože ji podváděla i když by jsem taky chtela aby byl 4 díl -
žáby k zulíbání
Lidi vypíšu vám tady všechny odkazy na všechny díly..
1.- http://www.koukej-online.cz/article s.php?article_id=374
2.- http://filmy.kinotip.cz/zaby-k-zuli bani-2-2007/
3.-http://filmy.kin otip.cz/zaby-k-zulibani-3-2009/#mor e-15831
Pěknou podívanou *3*
PS:je to všechno v megavideu a u 3. máte na vybranou *4* -
léta
byl by někdo tak hodněj a rozepsal mi kolik jim bylo ve všech dílech např. takle
sprotte v jednicce..ve dvojce..ve trojce..
prosím a takle u všech Děkuju..dělám referát a potřebuju to..dík *3* -
:(
zkončilo to hrozne smutně... :(( *9* -
písně
prosím nevíte někdo se seženu písničky ke všem třem dílum..? prosim odpovidejte na tenhle příspěvek děkuji.. *3* -
Re: Re: Re: další
nehjsou nakonec spolu sou nejlepší kamarádi..:) dyť ona říká že neví jestli mezi nimi někdy bude něco víc ale že sou neuvěřitelní přátelé..;) -
Re: Re: Re: Re: další
moc se omlouvám vždy jak říkali že to bude poslední odpoledne divokých sleiček a jak to zmizelo tk sem to vypla aniž bych se dívala dál myslela jsem že je to konec až dneska sem přišla že tm ještě něco je *3* -
Re: Re: Re: další
podle mě je trojka dobrá ae zaskočilo mě jak on jí podvádí..!!..ae oni na konci nejsou spolu on tm na konci skoro není..a willi bude s fridou...myslela jsem že bude s Melanii a fred se sprotte *13* -
Re: Re: další
Třetí je naopak nejlepší, jediný vážně skvělý. Jednička ušla, ale dvojka byla o ničem... A Sprotte s Fredem nakonec přece zas jsou spolu. -
Re: další
newím jestly bude...každopádě mě trojka trochu zarazila až sem brečela...tky sem myslela že Fred a Sprotte budou spolu od něj to bylo hnusný..!!..každopádně je to nejhorší ze všech třech dílů..ta trojka...já myslela že Willi a Melanie budou spolu a ne stou tamtou...a že Sprotte bude s Fredem...každopádně sem zmatená -
další
ahoj,prosim nevíte někdo jestli bude aji čtvrtý díl?ja uz viděla všechny tři!ale myslela jsem si že sprotte a fred zustanou spolu!pls pište na aliminarova@seznam.cz *3* -
uz to je
trojka je v češtině na jedné stránce.kdo ji chce tak ať napíše ma muj e-mail.terkahlousek@seznam.ct