-
ahojte nevite kedy bude 4 dil na slovensku ak teda bude prosim odpovedzte na moju otazku.Dekuji sabicka.:D *3*
-
tak hele bez urážky ale jak můžeš věřit tomu facebooku tam se každej za někoho vydává tak jak si tim můžeš být tak jistá ???? :)
-
no tak to někdo vypustil a ostatní to kopírují
-
facebook
-
ne nemá
-
Ahoj, jaký je ještě film s Jeremym Mockridgem ?? díky
-
Jak si na něj vzala kontakt ??
-
Ahoj já chci říct že ten 4.díl asi asi bude protože se to píše všude že bude 15.4.2013.TAK PÁPÁ. *7* *7*
-
Takže ta Anna Jindřišková nemá pravdu ??
-
nevim, kdo vypustim ten drb, že bude čtvrtý díl..ale
psala jsem si s Jeremym (Fredem) a ten mi napsal, že jsou na to moc staří .. -
Sice ještě není ani 4 ale chci se zeptat jestli to bude pokračova díky moc :))
-
Ahojky prosimtě mohla by jste to dát až ten film vyjde jsem ten odkaz dke se to dá stáhnout? děkuji moc!! Miluju to strašně divam se na to 20×denně !! Fred je nádhernej a šprota je sladkááá :D
-
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy bude premiéra 4.dílu, protože všude píšou jiný datumu *15* díky *3*
-
Prosim vas ja bych se chtela zeptat v jakem kine bude premiera zaby k zulibani 4 :) a popripade kdy bude premiera ve zline :) dekuju za odpoved :) *7* *3*
-
je ňuňatejj ! :*
-
Tak to je úplně pecka !!... *14* *14* *14* *14*
-
viete ja som zo Slovenska a ten film zboznujem chcelabi som sa opitat ako sa vola ta stranka a by som si pozrela 4 diel .... viem ze si to mozno neprecitate a niecomu nebudete rozumiet ale v pret dakujem ....... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *2* *15*
-
jestli jse mužu zeptat jak jse jmenuje ta stránka odkud jste to zjistila , ale jaká je ta vašestránka? děkuju za odpověd
-
Ano. Pokud chcete více informací, dám jich pár i na svou stránku a pošlu vám sem odkaz.
Hezký den přeje Anna Jindřišková -
Já se moc omlouvám, já sem to tam napsala protože jsem si myslela že tam se má určit komu to je :)