-
Dobrý den také bych se chtěla zeptat ohledně filmu Žáby k zulíbaní 4 všechny ty díly miluji.
Prosím jestli by jste mě mohli kontaktovat na email vodhanelovamichaela@seznam.cz kdy by byla premiéra atd..!
Děkuji -
ahoj , hele miluji tento film !! a moc nevěřim tomu že bude !!! ale moc moc moc bych chtěla aby byl prtoeže nechci aby to mezi ,, šprotou '' a ,,fredem ''takhle dopadlo . první večer jsem skoukla žáby k zulíbání 1 a druhý večer žáby k zulíbání 2 a chtěla jsme třetí večer skouknout žáby k zulíbání 3 a skoukla jsem je dopoledne a teď jsem za to ráda protože kdybych tohle skoukla večer tak neusnu !! strašně mě to sere a myslim si že tímto je tentjle díl asi nejmíň oblíbený pro mě je nejlepčí ten druhý protože jsou pořád jen spolu ale první je taky dobrý ten třetí ale už moc ne áálee já ten film stejě stráááášně miluji a ten třetí by nebil zas tak hroznej kdyby bylo i pokračová ale věřim táák moc strašně malinko že bude takže prosímmm jestli opravdu tvrdíte že je tak alespoň nějakej ten důkaz ! a já vím že mi na tohle asi určitě nikdo neodpoví ale to už je jedno jen chci abyste tohle věděli a prosím vás buď řekněte že to není pravda nebo ten důůkaz protože já asi bez 4 nepřestanu brečet a zachvilku je škola takže nic dobré ho no ale snad nekecáte tak pááá
-
-
Ahoj Adell už jsem tu psala taky že by mě zajimalo jestli bude 4 protože ja ten film přimo taky zbožnuju a byla bych rada kdyby ta 4 byla ale nikde nevidim thriler německej takže co si o tom mam myslet když tu pišou že premiera už byla v březnu a neni žadny na to thriler myslim si tedy že nebude a je to škoda a docela mě naštvalo jak tu psal někdo že naka dotyčna osoba že tam jela a přimo se zeptala jestli bude ? A jak vidiš nikde nic neni myslim že si domysliš co tu pišou ostatni o tom že bude určitě 4 ale bylo by fajn kdyby byla a ještě jedna poznámka není náhodou edice knížek podle kterych byly tyto filmy ztvarneny ? Nejsem si tim jistá . Budu v tom doufat že něco se natoči ale nevidim ani nic ani na německych stránkách v kině . Elizabeth XD
-
-
Ahoj všichni. Jak jistě víte, Žáby k zulíbání 4. opravdu budou. Protože jsem na moje tvrzení četla mnoho odporu, rozhodla jsem se, to vyřešit po svém. Určitě jste si četli, že jsem předsedkyně spolku pro děti, který získává informace, věci a vše co může vám dětem udělat radost. Já a moje sekretářka jsme zajeli do Německa (země původu vašeho oblíbeného filmu) a vše jsme vyzjistili přímo od hlavních zdrojů (Michelle von Treuberg,Jeremy Mockridge a samozřejmě paní režisérka). S filmem jsou trochu opoždění a proto se k nám dostane později. Buďte trpěliví a koncem roku by tu měl být.
Pokud budete mít nějaké dotazy, ráda vám odpovím na tomto e-mailu : anna.jindriskova@seznam.cz
Mějte se krásně. Anna Jindřišková -
Ahoj. Doporučuji všem tento blog. Vždycky tam najdu všechny novinky. Určitě ho sledujte :) http://girlsandlife.blog.cz/
-
Ahoj, chtěla bych se zeptat, ja tedy 4. díl. Moc hezky se na to kouká *14* , ale s Fredem a Šprotou to skounčilo moc otevřeně. Budou zase spolu nebo si Šprota najde někoho jiného? Jestli to někdo budete číst, dejte mi prosím vědět-díky Anonymka *3*
-
-
Charlotta bude zase s Fredem
-
-
Prosím ozvy se mi na mail: klariik.machajda@seznam.cz
Kde a jak film seženu :) nebo jakékoliv info :) -
-
Ani ja nwm
-
-
-
-
ctěla bych se zeptat jestli už vyšel 4 díl žáby k zulíbaní jestli ano prosím pošlete mi odkaz na e-mail předem děkuji EMAIL: natalinka.2001@seznam.cz
-
Nevíte kdy vyjde 2
Ahoj lidi nevíte kdy vyjde žáby k zulíbání 2?
*7* -
-
Re: Nevíte kdy vyjde 2
já už ho mám dome a je to super, sice jiný dabing ale je to hustý *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Nevíte kdy vyjde 2
Strašně moc tě prosím, nemohla by jsi mi to nějak poslat? *7* -
prosim vas jestli mate nedo 3 dali by ste mi vědět na mail Lara.024@seznam.cz?? předem mocinky děkuju
-
-
Re: Nevíte kdy vyjde 2
dneska to vyšlo je to super -
-
ahojky a vyjde i 3 díl sice neni ještě v češtině a nwm kdy bude ale na nemeckejch stránkách už je 3 díl -
-
Re: Re: Re: Nevíte kdy vyjde 2
je to na youtube -
Re: Re: Re: Nevíte kdy vyjde 2
HELE PLS REKNI MY TY NEMECKY STRANKY A JE VAZNE 3 dil twl toje bomba jeremy mockridge uužasnej miluju ho *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Nevíte kdy vyjde 2
Koukni na fdb.cz a dej dam Divoké kočky a život (fakt se sto tak menuje)v Německu už to vyšlo myslim že 29.1. 09
-
-
-
-
-
:(
zkončilo to hrozne smutně... :(( *9* -
ja tento film přimo zbožnuju ale vy si opravdu myslite že bude 4.dil ? a kde tedy mate thriller ? nebo to napsany někde na naké stránce ?ktera je znama nebo kde mate rozhovor z hlavnimi postavami ? vy si opravdu myslite že jsem tak naivni ? prominte ale budu věřit tomu že jen tak jedete do německa a nahodou tam budou hlavni postavy a vam vyklopi že se film natočil a uz je premiera v německu ? a kde tedy máte německou stranku a vše tam toto pišete a neni žadná upoutavka německa ? prominte ale takovym blabolum ktere tu koluji snad nebudete věřit ?XD
-
-
jj přesně taky to nechápu ale já ten filmík prostě miuji a tak nějak pořád cítím že by mohl být !
-
Přesně tak. Souhlasím. Nejsou žádné známky toho, že by čtyřka byla natočená. Mám všechny tři díly moc ráda a dala bych nevím co za čtvrtý díl. Ale DALŠÍ DÍL NEBUDE!
-
Zjisti si vic informaci o pani Anne...mozna ti dojde,ze onafo nemecka jela jen aby zo zjistila...mam ji na anglictinu kazdou sobotu odpoledne...mohu se ji zeptat..je skvela ... A ty si mel co chces ty nadhero
-
-
Nejdriv se nauc cestinu a potom anglictinu chtela jsem jen vedet jestli je to pravda a navic umim vyborne nemcinu a k tomuto filmu se hodi ne ? Vice nez anglictina ale me nedela problem ani anglictina ale myslim si ze lepsi je original a to ze bych videla nekde thriller na 4 to zatim nevidim nechci se tu hadat jen jsem chtela vedet jestli tedy ma pani anna nakou stranku na thriller 4 dil
-
-
-
já chci 4 díl