Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání

FILM 28.12.2008 
194 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím moooooooooooooooooooooooooooc potřebuju vědět kde by se dal film žáby k zulíbání 4 zhlednout nebo stahnout zadara nevadí že v originale ale tytulky by neškodily protože německy se učím jen chvíli piste prosim na email janiherinkova@seznam.cz
  • Juchůůůů na youtube je už i 3 :DD takže asi čtyřka bude!!!
    • moja zlaty to tam už je davno
  • kacka

enmate nekdo trojku je jedno jestli cesky nebo nemecky ale pls na piste na email gristtelka@seznam.cz dik ozvetese!!!
  • Ahoj holky...
    Jsem nemocná a jelikož jsem neměla co v posteli dělat tak jsem hledala nějaké filmy a našla jsem právě žáby k zulíbání ... Je to boží film za celé dopoledne jsem zkoukla všechny 3 filmy a jestli si tohle některá z vás přečte tak bych byla řada za odpověď psalo se tu že měla být už dávno 4 ale ja ji nikde nemůžu najít tak jestli o tom víte tak mi odpovezte kde bych se na to mohla kouknout předem vám moc děkuji :)
  • Prosím o zaslání podrobnějších informací na email: malabara01@gmail.com
    předem děkuji. *4*
  • já ten film žeru *1* Fred je krásnej *14*
    • je ňuňatejj ! :*
  • Dobrý den,
    jen bych se chtěla zeptat až film žáby k zulíbání4 výjde,
    půjde do kin?
    Předem děkuji
  • Ahoj,jen chci říct,že 4 určitě bude! :) Když jsem byla v NĚMECKU v obchodě,byla tam i Michelle Von Treuberg a táta,protože umí německy se jí zeptal jestly bude 4.. A ona ůrej říkala že se na to připravují. :) A prosim vás vy když jste tak chytří,ono to vyšlo 15.3. Ale na zkouknutí to bude až za půl roku! všechno nejde hned! *15* *3*
    • když už lžeš tak aspoň řekni 13.4. kdy to mnělo opravdu vyjít !!!!
    • a ti máme věřit ? že si s nimi mluvila?
      4ab
    • No jo no máš pravdu i 1,2,3 Vyšli za půl roku *3*
      • Co mi kradeš přezdívku?.. *8* :DD Ale dík že souhlasíš.. :)
  • Ahojky prosimtě mohla by jste to dát až ten film vyjde jsem ten odkaz dke se to dá stáhnout? děkuji moc!! Miluju to strašně divam se na to 20×denně !! Fred je nádhernej a šprota je sladkááá :D
  • Bude někdy 4 díl? Ten film je super . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • nattymatouskova
      jj ... bude i 4. a vim o čem to bude .. a kdy to bude .. a podle mě ... to bude hezkej díl ... *1* *3* *2* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit