-
Ahoj já chci říct že ten 4.díl asi asi bude protože se to píše všude že bude 15.4.2013.TAK PÁPÁ. *7* *7*
-
-
ahoj .. noo hele mluvila o tom známá překladatelka anna že se přehlasovalo aby udělali 4.díl měl být 15.4. 2013 premiéra česká .. ale všude se dívám a nikde to není :(
-
no tak to někdo vypustil a ostatní to kopírují
-
-
Ahoj chtěla bych se zeptatjestli bude 4. díl někdy teď vblískosti nebo až ke konci roku.Děkuji za odpověď předem. *14* *3*
-A -
Ahoj tak dozvíme se kdy to bude prosím ??? Bude to vůbec ??? Někde,píšou že ne a jinde zase ,že jo tak nevím !!!
-
-
nebude
-
-
ahoj ja jsem sára je to krasnej film je někdo zamilovanej do freda ja ano krasný film bude i 4 díl?? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ja ho milujem <3 a kedy bude 4 dil?? chcem vedeť všetko o tom prosim :) dakujem
-
jj ... bude i 4. a vim o čem to bude .. a kdy to bude .. a podle mě ... to bude hezkej díl ... *1* *3* *2*
-
-
Kdy to bude ?
-
-
kdo ne ? :**
-
-
Ahoj ja všude čtu a vždycky někdo říká že 4 bude někdo že zase ne prosím chci to vědět *9*
-
doufám že 4 bude ale všichni píšou že jo tak uvidím. ale myslím že jo protože ten konec je takový otevřený
*1* *1* *1* -
Ahoj až vyjde žáby k zulibani 4 prosím dejte mi vědět na nataliejakubova@seznam.cz hrozně se těším az to konečně uvidím děkuji
-
Prosim kde jste to nasli dekuji jmenuji se podle hlavni hrfinky moje mama to jako mala strasne hltala proto mam jmeno po hlavni hrdince
-
Hej,fakt sorry ale nikde se nepíše oo tom že by měla být 4. strašně ten film miluju ale tohle je fakt blbost .vždyť nejsou žádný thriler a to většinou k novým filmům bývá :( je mi to strašně líto jestli je to tak jak si myslím ,protože to fakt miluju :(
-
Já šprotu nechápu Fred ji tohle provedl a ona s ním ještě kamarádí *7*