-
Prosím, mohli byste mi někdo napsat odkaz na 4.díl. Právě jsem dokoukala trojku a ráda bych věděla jak do se všemi dopadne dál.
Pište prosím na email: beranova.elis@seznam.cz
Předem děkuji za odpovědi *3* -
tenhle filmik se mi moc libil jak divoke slepice tak i pygmejove ti kluci jsou hezci ale mohly by byt i dalsi dili je to nejhorsi nemam se na co divat ja sem si na ten film zvykla *9* *13*
-
Dobrý den, také bych prosila o zaslání informací ohledně premiéry. Nevadilo by mi to ani německy s titulkami. Dejta prosím vědět na email: veronika.musilova.chva@seznam.cz Předem děkuji Veronika
-
nevim, kdo vypustim ten drb, že bude čtvrtý díl..ale
psala jsem si s Jeremym (Fredem) a ten mi napsal, že jsou na to moc staří .. -
-
Jak si na něj vzala kontakt ??
-
-
facebook
-
-
tak hele bez urážky ale jak můžeš věřit tomu facebooku tam se každej za někoho vydává tak jak si tim můžeš být tak jistá ???? :)
-
-
Přesně, já s osobně myslím že to bude a vy?
-
-
taky si myslím že by měl být.
1.3 byly taková otevřená nic se neukoncilo, 2. vsude se o tom pise
jistá si sice nejsem ale i kdyby tak nadeji mi brát nemusíte -
*1* *1* *4* jo neboj bude:D a taky nevím proč by si psal s nikým z česka podle mě mu to nestojí za obtíž
-
-
-
-
-
-
Takže ta Anna Jindřišková nemá pravdu ??
-
-
ne nemá
-
-
Mohla bych se zeptat jestli se bude točit 4 díl pošlete mi ho prosím na email. Předem mockrát děkuji TEREZA
EMAIL:terezaella.zak@seznam.cz -
film jsem objevila teprve teď a úplnou náhodou, ale nemůžu najít jedničku, dvojku a trojku jsem už viděla tak pětkrát ale bez prvního dílu to není ono pls pošlete mi někdo odkaz ... email: terez.palkova@seznam.cz *9*
-
-
Ahoj, prosím Tě pošleš mi odkaz na ten 4.díl žab k zulíbání??? Kde jsi ho našla???https://www.youtube.com/watch?v=2Mmmb8azgxs to je odkaz n 1.díl
Předem děkuji
Kiki -
Pošleš mi prosím odkaz na tu 4 ? :)
Kdyžtak na emaik- 13kamila06@seznam.cz -
ahoj koukni se na uloz to a nebo na youtube *3*
ps. miluju freda *14*
-
-
Natys kde ses docetla ze 4 bude odpovez prosím
-
Ahoj, tenhle film zbožňuju. Napištemi prosím někdo bližší informace o 4!!!!!! Hrozněmě zajíma
Šprota a Fred☆☆☆☆email adela.grossmannova@gmail.com -
Ahoj prosim napis mi neco vic o 4. Dile na e-mil wendy2003@seznam.cz mic noc děkuji :-)