Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání

FILM 28.12.2008 
194 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj chtela bych se zeptat jak to dopadlo uz to melo byt v kinech??
    • ale nebude!
      • Prosimtě co mluvíš! Jasně že bude! Možná tam už nebudou herci co tam mají být,ale jestl sis nevšimla tak ve 3 díle převzaly slepičky KUŘATA!!
  • Ahoj dneska jsem rozeslala asi deset emailu všem co psali něco na tuhle stránku pokud mi nějaká holka odpoví budu vás informovat :)
    • Prosím jakékoliv info mi pošli na mail:
      klariik.machajda@seznam.cz
    • Můžu se zeptat jestli film Žáby k zulíbání 4 je už i česky?
  • Ahoj, 4 díl má být 25.7. 2013 ale nwm, pouze jsem to četla. zde i o čem to má být: Sprotte a Fred budou zase spolu. Ovšem tentokrát už bez hádek a dojde konečně i na to, kvůli čemu se ve 3. díle rozešli. Zpět se vrátí i dortík. Roli Melanie obsadí opět herečka z 1. a 2. dílu Paula Reimann. Frieda a Willi spolu začnou také prožívat něco víc než lásku. Hlavní zápletkou filmu však bude nečekaný problém Sprotte a Freda, kteří zjistí, že spolu čekají miminko.
    • Wow :D věřím ti a doufám že ten 4 díl bude :))
    • moc děkuju že si mi napsala o čem to je!!!!ten konec tý trojky je strašnej :( já strašně chtěla aby byli spolu ale pak se rozešli .( :D tak alespoň nebudu tak nedočkavá...moc děkuji :)
    • Už se na to těším !! Nemůžu to ale na netu nikde najít a už to mělo dávno vyjít :(
    • ahoj nevíš kde se to dá stáhnou na uloto.cz to není :) dík za odpověd
  • Ahoj..rada bych videla 4 pokud je..poslete mi prosim někdo odkaz na mail:kikigregor@seznam.cz moc dekuju :)
  • Ahoj kdy u nás teda bude ten 4. Díl? Už si skoro vytrhávám všechny vlasy na hlavě info prosím- adela2002adela @gmail.čím
    • ´Víš...taky bych chtěla další díl pro sestřenku ale nebude....!:(
      Zkoušela jsem kontaktovat tu paní ''Chytrou'' ale email neexistuje takže...bohužel 4 díl nebude :(...musíme si vystačit s prvními 3 díli :)
  • Ahoj, fakt zbožňuje téhle film ale fakt už od roku 2013 čekám že už vyjde 4.díl *9* a moc chcí vědět kdy vyjde
  • jestli jse mužu zeptat jak jse jmenuje ta stránka odkud jste to zjistila , ale jaká je ta vašestránka? děkuju za odpověd
  • Dobrý den, mohu se zeptat vyjde film Žáby k zulíbání 4? Prosím jestli už vyšel tak my pošlete odkaz na email:verunka123698741@seznam.cz.
  • dobrý den paní Jindřišková
    výjde film ještě tento rok?
  • taky prosím o zaslání podrobnějších informací na e-mail: katte111@email.cz předem děkuji *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší