Přejít na výpis diskuzí

Zkrocená hora

FILM 4.3.2007 
218 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • humus

Nejlepší bylo jak si plivl do dlaně,promáznul mu ty zaschlý bobky u zadku a vrazil mu ho tam,humus.Víc už jsem z filmu neviděl protože jsem šel blejt.
    • Re: humus

Zajímavý je,že když jsi koukal na ten film a už jsi viděl že s začíná k něčemu schylovat (protože ono to nebylo tak,že by na sebe hned skočili,ale šlo to pomalu,nejdřív si Ennis lehl k Jakemu,pak se objali...a pak trvalo pár minut než k "tomu" došlo),tak když už jsi to věděl,k čemu následně dojde,tak proč jsi neodešel hned,ale ještě jsi se dál díval?!! *8* Zajímalo tě jak to budou dělat,vid?!!!A proč jsi se na ten film vůbec díval,když jsi věděl o čem je děj?!To opravdu nechápu *13* *10* Když je někdo tak zarytě proti gayům,tak určitě nevyhledává takové filmy-aby je pak mohl kritizovat (budiž) a stupidně urážet!!Jsi chytrej jak....nejsi náhodou boreček *1* *1* .... *16* *16*
    • zirafa1521

Re: humus

Taky nic nevydržíš blboune... Copa kdybys byl jen tak čirou náhodou taky homosexuál? To nemůžeš nikdy vědět na jistotu jakou máš orientaci...
      • l.enik

Re: Re: humus

můj názor *3* *3*
    • l.enik

Re: humus

Chyba.Kdyby si se díval dál tak bys možná pochopil,že tady ty scény byly ty nejposlednější a že v tomto příběhu šlo o trošku víc než jen o to,že si to spolu dva buzeranti rozdávaj ve stanu *13*
  • vercinek

Brokeback mount.

je to fakt mocinky hezkej filmik... *14*
  • Brokeback mount.

ahojík, taky sem z toho filmu nadšená, je krásnej.nevíte pls někdo kde se dá stáhnout s titulkama nebo je nekde na netu online?nemohla jsem nic najít *9* ...za chvilku to bude rok, co zemřel Heath Ledger... *9* *9*
    • petra25

Re: Brokeback mount.

Ahoj Martulko,jak jsem jiz psala,da se to stahnout na www.warcenter.cz Petka *15*
      • Re: Re: Brokeback mount.

ahoj, pod čím to je?nemůžu to tam najít.p.s. nosím brýle díky
        • Re: Re: Re: Brokeback mount.

našla jsem to, ale pro změnu to nejde stáhnout... *9* nevite nekdo o necem?
          • Nemam slov...

Pokud má někdo na tento film blbej názor, tak je blbý sám, protože gayové jsou také bytosti, které potřebují lásku a cit, tohle jsou naprosto normální lidé!Tento film je toho důkazem, Heath a Jack to prostě zahráli skvěle, hlavně Heath, který to zahrál úžasně a podvědomě, jsem naštván, že nedostal za tu roli Oscara!Snad se mu to podaří letos, i kdyžby si sám cenu nevyzvedl *9* Ale film fakt nádherný a ty scény , myslím romantické , úplně mmne to vzalo...!Prostě nemám slov...
      • Re: Re: Brokeback mount.

Ahoj, prosim, psosim, mohla bys mi poslat rovnou celou adresu..-hned na to stazeni ty Zkroceny Hore??..http..moooooc dik! *3*
  • terezz

tenhle film je výbornej nemá chybu...jeden z mích nejoblíbenějších..A co se vlastně staloo Heathovi? *7*
    • Re: terezz

no 22.ledna to bude rok co heath zemrel,a umrel proto ze spolykal ejaky prasky,ale jestli to byla sebevrazda nebo nahoda,ze mu ty prasky jenom nejak nesedly to se as nevi *9*
  • Brokeback

Brý večer, taky by mě hodně zajímalo koho chtěl Jack přivést na ten ranč místo Ennise, pootm co znamena to Jacku přísahám na konci a pak eště s tím Mexikem? cos etam jako stalo, nebo tak něco, díííky moc za odp.
    • gabinka022

Re: Brokeback

Ta poslední věta "Jacku, přísahám" se dá vyložit různě, a taky si myslim, že to byl záměr, aby si z toho každej vzal to svoje a pochopil jak chce on sám...(nebo jestli k tomu má někdo něco konkrétnějšího, ráda přijmu jeho názor)..a co se týče toho Mexika, Ennis naráží na to, že tam Jack zaplatil ňákymu chlápkoj za sex...nevadilo mu, že měl ženu a spal se ženskýma, vadilo mu, že měl ještě jinýho chlapa kromě něj..to ho zjevně ranilo. Je tam jen jeden krátkej záběr, kde je to vidět, Jack jde takovou temnou ulicí a kolem stojí chlápci, on jednoho vybere a kejvne na něj.
      • Re: Re: Brokeback

Super a nevíte nahodou ejste nedko koho si chtel ten Jack privyst na ten ranč?
        • l.enik

Re: Re: Re: Brokeback

No já bych řekla,že toho chlapa co se s ním seznámil na té tancovačce,nebo kde to vlastně byli *4*
  • Zk..

Zkrocená hora.. FOREVER!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • :-**

Tohle je upa bombastickej film.. já ho upe žeruu *14* *14* *14* jak sem ho viděla poprvé tak mě upa dostal.. Upe mega film.. *14* *14* a upe mrtěěěě herec Jake Gyllenhaal.. *14* *14* *14* nádherneeejjj.. *14* prostě ůžasný film.. !!!!!
  • amush

uzasne

Ty jo kdyby tam hrala jina dvojce tak si myslím, ze by ten film vubec neuspel jsou proto jak stvorení,dodavají v tom filmu takovou jak to ríct,proste ten film byl pro ne(jako herce) a pro nikoho jineho.....tak krasny film jsem dost dlouho nevidela...porad na neh myslim<3
  • konec

ten konec sem jako moc nepobrala,dko toho jacka zabil?a kdo byl ten chlap jak onem vykladali enisovi jackovi rodice,ze snim chtel zalozit ranc atak?pls napiste
    • Re: konec

Tak já si osobně myslím, že ho zabili nějací chlápci ktere najala bud jeho zena nebo jeho tchán jinak nevim no...a ten chlapek o kterem byla rec si myslim ze je ten co ho zval do nejakeho toho srubu ten chlapek jak byli ve ctverku posedet s zenuskama nekde v baru...Jinak teda musim rict ze ten film nemel chybu porad na nej musim myslet a jsem rada ze v tom nejsem sama..je to tak smutne je mi z toho strasne uzko a mam z toho depku tak jen doufam ze me to brzy prejde..jinak jeste k te prisaze bud to muze byt jak uz tady nekdo psal ze prisaha na to ze odejde z prace a bude s dcerou nebo to take mohlo znamenat to ze az ted si uvedomil co pro nej Jack znamenal a prisahal ze ho bude vzdycky milovat a nezapomene na nej...myslim ze si to kazdy muze vzit po svem...
      • Re: Re: konec

Ani se nedivím že ho nechali zabít.Buzerant je ostuda pro každou rodinu.Věšel bych je za koupe a nepichoval na kůl.
        • Takhle se přesně projevuje nedomrlej potrat vyrůstající bez otcovský lásky v prostředí zaostalých agresivních vožralů z dědiny, kterej se celej život vyřváváním strojeným hlubokým hlasem snaží zakrýt vlastní alt a fakt, že je sám ve skutečnosti latentní homosexuál. Smiř se s tim, bejku *1*
        • Re: Re: Re: konec

jsi pitomej ubohéj kretének!!! *16*
        • Re: Re: Re: konec

Ty jsi ostuda pro tvou rodinu-chudáčku... *16*
  • Zkrocená hora...

LIDI-z toho filmu sem si odnesla fakt hodne..-jsem rada ze v tom nejsem SAMA!-Uz ted se mi chce porad brecet *9*..-na jednu stranu "NENAVIVIM REZISERO TOHOTO FILMU":-D..Do me se to tak vzalo-jakobych to prozivala ja sama..-a jeste lepsi je ze vybrali tak skvely herce-jako je Heath a Jake-Heath Ledger je ten nejlepsi herec co znam..-jak sem se divala o vikendu na ten film..-hned sem musela na net-A neco se o nem dozvedet *14* ale kdyz sem se docetla ze v unoru 2008 ZEMREL do tedka mi je z TOHO TAK STRANE..-NA NIC JINYHO NEMYSLIM..NEPOCHOPIM PROC ZROVNA ON ZEMREL..-TAK CHARISMATICKEJ, KRASNEJ, STAROSTLIVEJ HEREC!!!Takovych tipu je malo!!! *8* ***NA ZKOCENOU HORU NEZAPOMENU NIKDY!!!!*** *13*
    • l.enik

Re: Zkrocená hora...

Jen malá oprava pro upřesnění-neumřel v únoru,ale 22.ledna.
    • Re: Zkrocená hora...

naprosto s tebou souhlasim...to je jako bych to psala ja....jinak ta zkrocena hora je jedne z mych nejoblibenejsich filmu,a ten konec je dost smutnej,jak se enis(heath)dozvi ze ten jack umrel tak to uz mam pomalu slzy v ocich ale pak me dorazilo jak byl enis u tech jeho rodicu a jak v tom jackove pokoju nasel svou kosilu *9* ´to bylo smutny,a ten posledni zaber u enisovy skrine jak rekl:jacku,přísahám *9* to uz sem bulela uplne dokonalej film!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší