-
dobrej film
souhlasim s arvenkou1910...už dlouho jsem neviděl film, o kterym bych pak musel celej den přemýšlet. Láska opravdu existuje v každé podobě a obdivuju odvahu přijít s takovým námětem...opravdu mě to dostalo -
zkrocená hora
moc se mi ten film líbil jako už dlouho žádnej...o Heatha jsem se začala zajímat teprve nedávno lae musim říct že měl jedny z nejkrásnějších filmů vůbec...a Zkrocená hora patří k jedním z nich. Ten film má v sobě něco co přinutí každého nad tím přemýšlet a je naprosto úžasný jak člověk může zahrát tak neskutečnou spoustu emocí, lásky, zklamání, vzteku a odpuštění. Je to opravdu krásný film a smutný konec ho dělá ještě krásnějším...musím se přiznat že i já jsem na konci brečela...R.I.P Heath ♥ -
Pocity
Film se mi velice líbil, myslím, že Heath a Jake předvedli skvělý výkon. Těším se na jeho opakování. *5* *4* -
:o)
Jsem ráda, že v tom nejsem sama...celej den nemyslim na nic jinýho:o) ...dostalo mě to jako dlouho nic jinýho...prostě si to v nejbližší době musím sehnat a pustit znova! *3* -
Krásné
Kdyz mi kamarádka jen tak zhruba řekla o čem to je, říkala jsem si jak toto může mít nějaké ocenění.Ale potom jak jsem se na to začala dívat hned jsem změnila názor.Musím říct že mě to dostalo,bylo to vážně krásné,dojemné a měla jsem z toho dobrý pocit.Takový film jsem dlouho neshledla a navíc s velmi dobrým obsazením.Velmi dobře zahrano;-) *14* -
krasnej film....
tenhle film je jeden znejkrasnejsich filmu co sem kdy vydel ...nechapal sem proc dostal 3 nominace na oskary ,ale ted to uz chapuu u tohodle filmu se michtelo i brecet,tolik lasky ,emoci ,hadek proste bomba .... *4* -
;)
tenhle film se mi zdá jako nejlepší film Heatha Ledgera...skvělý film plný emoci a citů,nad kterým musí přemýšlet snad každý..když jsem ho viděl poprvé tak jsem na konci brečel..hodně smutnej konec,ale to dělá ten film ještě nadhernější...škoda jen že v takovém podobném filmu si Heath už nezahraje...R.I.P. -
Re: nechutné
Myslím, že kdyby ukazovali dokonalou očistu v podobě koupele v horké vaně s pěnou, tak by se vytratila ta živičišnost a touha kterou tam předvedli.Ani v "normálních" filmech se hygienou moc nezabývají. Je smutné že si z tak krásného filmu odneseš jen tento dojem. Můj názor je že v tomto filmu šlo o víc než soulož dvou upocených kovbojů. -
Re: Konec
Tento film jsem viděla 3x a vždy mě dostane. S koncem mám taky trochu problém. Jediné co mě napadá je, že to je v souvislosti se scénou , když se loučili /hádají se o Mexiku/ a Ennis říká:" přísahám Jacku za to co nevím bych tě zabil." Příjde mi to jako takový smutný povzdech, když se dozvěděl o tom rančerovi. -
nechutné
Fakt nechutný film na který dlouho nezapomenu.Představte si dva zapařený nemytý kovboje jak si ve stanu kouří ptáky a cpou si je do zadku.To vše bez sprchy s teplou vodou,splachovacího záchodu a klystýru.I když film nezobrazoval detaily a zůstal pouze u líbání každému musí být jesné jak to dělali.Tohle už není jen otázkou sexuální orientace a citů za které dotyční nemohli ale znamená to že to byli strašní čuňáci. -
je to film o kterým jsem nejvíc přemýšlela
Je to prostě krásnej film a tak či tak mě to na konci stejně dostalo.Bylo to smutný,ale nádherný.Hodně jsem o tom přemýšlela.A zase jak jinak Heath podal skvělý výkon :) -
Zkrocená hora
Krásný film plný lásky,citu,přátelství a smutku.Také mě dostal a mám o čem přemýšlet.Sona *4* -
dlouho mě nic tak nedostalo...
Jeden ze tří filmů které mě dojali....Film naprosto jedinečný svým dějem. Mě samotnou zarazilo jak se mi dostal pod kůži, nikomu v rodině se film nelíbil a to má naše rodina, co se filmu týče, opravdový vkus....Nemám ráda americké filmy s happy endem a ani tady jsem se s nim nesetkala a to je další důvod proč se mi film tolik líbil...Nejvíc se mi líbí ta scéna kdy Ennis přijel k Jackovým rodičům po jeho smrti a je u něj v pokoji a nalézá ty košile...Nejsem citlivka, ale tohle mě dostalo..No zkrátka film který mi v hlavě bude ležet dlouho... -
Zkrocená hora-skvělé
Ten film sem viděla včera poprvní a fakt jsem byla překvapená.Bylo to skvělý,plno emocí.Jen mi vadil smutnej konec.Ale jako film nemá chybu *3* -
Petik-21
Film the "Brokeback mountian"jak se pry nezpravne preklada Zkrocena hora,ale laska dvou kovboju pod zkrocenou horou je naprosto uchvatny!!Vice nez pratelstvi mezi Ennisem a Jackem v te dobe-bylo jasne,ze spolecnost by se na ne divala skrz prsty,jak je to jeste nekde u nas...no kazdobne jeden z mala americkych snimku,ktery neskoncil "Happy Endem"... *9* -
brokeback mountain
ten film nemá chybu..je prostě dokonalej..akorát teda taky nák nechápu ten konec..:(..ale jiank tne film perfektní;) -
zkrocená hora
TEN FILM JE NAPROSTO ÚŽASNEJ,TAK KRÁSNEJ A PLNEJ EMOCÍ NAPROSTO DOKONALEJ.
JEN ŠKODA JAK TO SKONČILO ALE I TAK TO MĚLO NESKUTEČNÝ KOUZLO.
FAKT DOKONALÍ!!!!!!!! -
Re: Nejlepší film, co jsem viděl!
tak přesne takhle jsem to chtela rict,ale neslo to:)tak diky zes to rekl za me:)naprosto souhlasim:) -
Re: Ahoj!
Ahojky:)mno tak stahnout nevim kde by sis ho mohla,ale v televizi ho jste nedavali,ale ve videopujcovnach ho maji:)tak to zkus tam *3* -
Konec
Nádhernej film,kde se emoce jen hrnou..Ale mám takovej menší problém s koncem..Jak to Enis myslí,když říká: Jacku,přísahám??Na co přísahá?V tom mám trošku rozporuplný názory..Tak dík za osvětlení kdyžtak *3* *7*